Adapter Wozinsky WUTWC reisiadapter universaalne EL / USA / AUS / UK / 2x USB-A, must

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-A
Võimsus: -
Kaabel: Ei
Kauba ID: 10231642
949
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

25. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

25. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

25. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. oktoobrist

259

Kuller

25. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

25. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

25. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. oktoobrist

259

Kuller

25. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Wozinsky WUTWC reisiadapter universaalne EL / USA / AUS / UK / 2x USB-A, must

Wozinsky WUTWC reisiadapter Universaalne EU / USA / AUS / UK / 2x USB-A - must Wozinsky WUTWC reisiadapter võimaldab sujuvalt kohanduda EL, USA, AUS ja Ühendkuningriigi elektristandarditega, mis on rahvusvahelisel reisil ülioluline. Tänu intelligentse laadimistehnoloogia kasutamisele ei lae seade teie mobiilseadmeid mitte ainult kiiremini, vaid ka turvalisemalt. See ühildub enam kui 150 riigi elektristandarditega. Selle vastupidav korpus kaitseb seda mehaaniliste kahjustuste ja välistingimuste mõju eest, tagades pikaajalise ja usaldusväärse kasutamise. Wozinsky WUTWC reisiadapteri olulisemad eelised: Võimaldab kasutada elektroonikat enam kui 150 riigis. Adapter toetab USA, Austraalia, Ühendkuningriigi ja ELi toitestandardeid. See tagab teie mobiilseadmete kiire ja turvalise laadimise. Sellel on kaks USB-A porti. Reguleerib automaatselt ühendatud seadme laadimisparameetreid. Tagab ohutu ja optimaalse laadimise. Tagab pikaajalise kasutamise ja vastupidavuse välisteguritele. Vastupidav PC ja ABS korpus kaitseb seadet kahjustuste eest. Mahub suurepäraselt käsipagasisse ilma palju ruumi võtmata. Adapter on kompaktne ja kerge, seda on lihtne igaks reisiks kaasa pakkida. Spetsifikatsioon: Kaubamärk: Wozinsky Mudel: WUTWC Toitesisend: AC 100-250V Laadija väljund: USB-A: 5V/2,4A Materjal: PC, ABS Värv: must Universaalne kasutus enam kui 150 riigis Wozinsky WUTWC reisiadapter on ideaalne lahendus inimesed, kes sageli reisivad rahvusvaheliselt. Tänu EL, USA, AUS ja Ühendkuningriigi standarditele vastavatele integreeritud pistikutele võimaldab see kasutada elektrit erinevatel kontinentidel (Põhja-Ameerika, Euroopa, Aasia või Austraalia), ilma et oleks vaja palju erinevaid adaptereid. See välistab vajaduse osta uusi adaptereid või rentida neid hotellides. Sisseehitatud kaks USB-A porti Võimaldab kiiresti ja ohutult laadida kahte seadet korraga. Wozinsky WUTWC adapteril on kaks USB-A porti, mis on varustatud kaasaegse intelligentse laadimistehnoloogiaga. Reguleerib laadimisparameetreid Wozinsky WUTWC adapteri intelligentne laadimistehnoloogia on loodud erinevate elektroonikaseadmete optimaalse laadimise tagamiseks. See reguleerib laadimisparameetreid sõltuvalt ühendatud seadmest, mis maksimeerib laadimise efektiivsust ja tagab kasutatavate vidinate ohutuse. Vastupidav kest tagab pikaajalise kasutuse Wozinsky WUTWC reisiadapteri PC-st ja ABS-ist korpus tagab erakordse vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele ja muutuvatele ilmastikutingimustele. Tugev konstruktsioon tagab, et adapter peab vastu korduvale kasutamisele ka rasketes reisitingimustes. Kompaktne disain, mis sobib ideaalselt käsipagasisse Wozinsky WUTWC reisiadapter on loodud maksimaalse liikuvuse ja kasutusmugavuse tagamiseks. Selle kompaktsete mõõtmete ja kerge disaini tõttu mahub see ideaalselt käsipagasisse ilma palju ruumi võtmata. Saate selle hõlpsalt kotti, seljakotti või isegi jopetaskusse pakkida, mis on äärmiselt praktiline sagedaste ümberistumiste või piiratud reisimisruumi korral.

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Üldine tooteinfo: Wozinsky WUTWC reisiadapter universaalne EL / USA / AUS / UK / 2x USB-A, must

Kauba ID: 10231642
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Wozinsky
Tüüp: Adapter
Vaade: Wozinsky, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Värv: Must värv
Ühenduvus: USB-A
Võimsus: -
Kaabel: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wozinsky tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wozinsky WUTWC reisiadapter universaalne EL / USA / AUS / UK / 2x USB-A, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki