Acefast C8-04

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-A, USB-C
Kauba ID: 9853657
369
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Omniva pakiautomaat

18. juulist

219

DPD pakiautomaat

18. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

18. juulist

259

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Acefast C8-04

Acefast C8-04 kaabel USB-A / USB-C pistikutega 3A - must Acefast C8-04 kaabel üllatab teid oma vastupidavuse ja töökindlusega, mis muudab elektroonika igapäevase kasutamise veelgi lihtsamaks. Tugeva nailonpunutise ja alumiiniumist pistikutega on see valmis igaks väljakutseks. Toetades kiiret laadimist kuni 3A ja tagades kiire andmeedastuse, sobib Acefast C8-04 suurepäraselt paljudele teie seadmetele. See on läbinud 25 000 paindekatset, mis kinnitab selle erakordset vastupidavust. See on ideaalne valik kodus, kontoris ja reisil kasutamiseks. Acefast C8-04 kaabli olulisemad eelised: Tagab seadmete kiire laadimise. Tänu 3A laadimistoele on teie seadmed alati töövalmis. Garanteerib kiire andmeedastuse. Edastage faile valguse kiirusel ja veenduge, et teie andmed jõuavad sihtpunkti silmapilguga. See on äärmiselt vastupidav. Tänu nailonpunutisele ja alumiiniumist pistikutele peab kaabel vastu ka kõige intensiivsemale kasutamisele. See ühildub paljude seadmetega. Olenemata sellest, kas kasutate nutitelefoni, tahvelarvutit või sülearvutit, vastab Acefast C8-03 kaabel teie vajadustele hõlpsalt. See ei karda venitamist ja seda on raske murda. Läbis 25 000 paindekatset. Spetsifikatsioon: Kaubamärk: Acefast Mudel: Acefast C8-04 Ühendused: USB-A (isane) USB-C (isane) Kasutusala: laadimine, andmeedastus Voolutugevus: 3 A Materjal: alumiiniumisulam, nailon Kaabli pikkus: 1,2 m Kaal: 37 g Must värv Alati tegevuseks valmis Ärge raisake enam aega, oodates kaua, kuni seadmed laadivad. Acefast C8-04 kaabel võimaldab kiiret laadimist vooluga 3A. Laadimise efektiivsus võimaldab kiiresti energiat täiendada, mis on igapäevases kiirustamises ülimalt kasulik. Kiirus, millele võite loota Kas ootate igavesti suurte failide edastamist? Acefast C8-04 kaabliga on see minevik. Garanteeritud kiire andmeedastuskiirus muudab failiedastuse nüüd probleemivabaks ja välkkiireks. Töökindlus ja vastupidavus Elektroonika igapäevane kasutamine nõuab tarvikuid, mis on valmis igaks väljakutseks. Acefast C8-04 kaabel on ehitatud vastupidavaks – selle nailonpunutis ja alumiiniumpistikud tagavad erakordse kulumiskindluse. Mitmekülgne ühilduvus Kui teil on palju erinevaid seadmeid, muutub ühilduvus võtmeteguriks. Acefast C8-04 kaabel ühildub paljude seadmetega, mis toetavad USB-C ja USB-A. See on ideaalne lahendus kasutamiseks kodus, kontoris ja reisil. Testitud vastupidavuse pärast Te ei pea muretsema oma kaabli vastupidavuse pärast – Acefast C8-04 on testitud 25 000 käänakuni, mis kinnitab selle erakordset vastupidavust. Kaabel on vastupidav venimisele ja seda on raske murda, mistõttu on see usaldusväärne igapäevane kaaslane.

Üldine tooteinfo: Acefast C8-04

Kauba ID: 9853657
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Acefast
Juhtme pikkus: 120 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-A, USB-C
Vaade: Acefast, usb-a mobiiltelefonide kaablid, Acefast, usb-c mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Acefast tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Acefast C8-04
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki