Telefonihoidja SBS Mobile TESUPPCLIPGRAVK

Täpsustused:
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Kauba ID: 2394503

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: SBS Mobile TESUPPCLIPGRAVK

SBS Mobile TESUPPCLIPGRAVK on kohustuslik auto lisavarustus liikvelolevatele inimestele, kes peavad alati ühenduses olema. See mugavuse ja kasutusmugavuse huvides kohandatud autotelefoni hoidja hoiab teie seadme turvaliselt ja kättesaadavana, nii et saate suhelda ja sirvida ilma käedeta. See sobib kõige paremini hõivatud spetsialistidele, sagedastele reisijatele ja kõigile, kes hindavad sõidu ajal turvalisust ja ligipääsetavust.

  • Lihtne kasutada: disain võimaldab telefoni kiiresti kinnitada ja lahti võtta, nii et saate ilma probleemideta teele minna.
  • Turvaline kinnitus: Tagab, et seade püsib paigal ka ebatasasel teel sõites, nii et võite olla kindel, et teie telefon on turvaline.
  • Ideaalne autojuhtidele: See telefonihoidja on kohustuslik kõigile, kes kasutavad oma telefoni navigeerimiseks või peavad olema teel kättesaadav.
  • Universaalne ühilduvus: see hoidik on mõeldud eri suurusega telefonidele, seda saab seadme jaoks sobivaks reguleerida.

Telefonihoidja autosse

Autotelefonihoidjatega saad telefoni kindlalt nähtavale kohale armatuurlauale kinnitada. Siin on nimekiri meie lemmikutest telefoni autohoidikutest! Universaalne võimalus on auto ventilaatorivõrele kinnitatud hoidik, kuhu telefon asetatakse reguleeritavasse hoidikusse. Väga mugav võimalus on magnetiline hoidja. Magnethoidikus on magnet, mille teine ​​pool on liimitud Sinu telefoniümbrise külge. Sellisel juhul piisab, kui paned telefoni hoidikule ja see jääb kinni. Need on vaid mõned paljudest olemasolevatest võimalustest.

Üldine tooteinfo: SBS Mobile TESUPPCLIPGRAVK

Kauba ID: 2394503
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,16 x 0,15 m, 0,46 kg
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Tüüp: Telefonihoidja autosse
Vaade: Pole täpsustatud, telefonihoidja autosse telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

SBS Mobile TESUPPCLIPGRAVK
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki