Nutikell Canyon Tony KW-31 Black

Täpsustused:
Aku eluiga: 96 h
Veekindlus: Ei
GPS: Ei
Kauba ID: 267867

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Canyon Tony KW-31 Black

Canyon Tony Kids Watch Black CNE-KW31BB on ideaalne käekell nooremale, tehnoloogiahuvilisele põlvkonnale. Spetsiaalselt lastele loodud lapsesõbralik kasutajaliides ja nutikad funktsioonid pakuvad nii lõbu kui ka funktsionaalsust. See nutikell sobib ideaalselt lapsevanematele, kes otsivad võimalust tutvustada oma lastele kantavat tehnoloogiat, ilma neid keerukusega üle koormamata.

  • Nutikad funktsioonid on kohandatud lastele ja sisaldavad äratuskella, kalendrit, taimerit, muusikamängijat, galeriid, häälkõnesid, kalkulaatorit, esikaamerat, kõnesõnumeid, SMS-i ja mänge, mis hoiavad lapsed hõivatud ja organiseeritud.
  • Interaktiivne puuteekraan: Kellal on 1,54-tolline LCD-puuteekraan, mille resolutsioon on 240 x 240, mistõttu on lastel lihtne kellas navigeerida ja sellega suhelda.
  • Lihtne suhtlus: SIM-kaardipesa, häälkõne- ja SMS-võimalus võimaldavad sõprade ja pereliikmetega ühendust hoida randme puudutusega.
  • Vastupidav ja mugav: Silikoonist rihmaga disainitud käekell on vastupidav, kuid samas mugav kanda kogu päeva. Pange tähele, et kell ei ole veekindel, seega tuleks seda hoida eemal veega seotud tegevustest.
  • Pikem aku kestvus: Nutikell on loodud kestma - kuni 96-tunnise aku mahutavusega ei saa teil kunagi lõbu otsa.
  • Meedia- ja rakenduste salvestusruum: 32 MB sisemälu ja Micro SD-kaardi tugi annab palju ruumi teie lapse lemmikfotodele, muusikale ja rakendustele.

Laste nutikellad

Kui teil on nutikell, võite avastada, et ka teie laps on sellest vaimustuses. Kuigi viieaastase lapse jaoks Apple Watchi soetamine võib olla natuke palju, on lastele mõeldud nutikellade puhul palju muid võimalusi. Paljud lastele mõeldud nutikellad pakuvad sarnaseid eeliseid nagu täiskasvanutele mõeldud kellad - aktiivsuse jälgimine, eesmärkide seadmine ja elujuhtimise funktsioonid, näiteks kalendrid. Mõned lähevad veelgi kaugemale ja sisaldavad GPS-i, helistamist ja mõnel on isegi kaamerad. Kuidas valida oma lapsele parim nutikell? Lapsevanemad võivad kaaluda vanemliku kontrolli tähtsust, näiteks unehäirete seadmist või juurdepääsu piiramist teatavatele funktsioonidele. Mõned nutikellad pakuvad mängukomponente, nagu väljakutsed, virtuaalsed auhinnad ja avatarid, mida lapsed tavaliselt eelistavad, kuid tasub kaaluda, kas need funktsioonid on teie lapse huvides.

Üldine tooteinfo: Canyon Tony KW-31 Black

Kauba ID: 267867
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 m, 0,2 kg
Tüüp: Laste nutikellad
Kaubamärk: Canyon
Ekraani suurus (tollid): 1.54
Värv: Must
Ekraani tüüp: LCD
Ekraani resolutsioon: 240 x 240
Puutetundlik ekraan: Jah
Rihma materjal: Silikoon
Bluetooth: Ei
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
SIM-kaardi pesa: Jah
Ühilduvus: Pole täpsustatud
Aku maht: 380 mAh
Mälu: 32 MB MB
Lisafunktsioonid: Äratus, Esikaamera, Galerii, Häälkõne, Häälsõnumid, Kalender, Kalkulaator, Mängud, Muusikamängija, SMS-teavitused, Taimer
Pulsomeeter(HR): Ei
Pikkus: 5.4 cm
Laius: 4.26 cm
Kõrgus: 1.36 cm
Lisainfo: Micro SD
Kaal: 42 g
Aku eluiga: 96 h
Veekindlus: Ei
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Canyon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Canyon Tony KW-31 Black
3

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(0)
4 tähte
(0)
3 tähte
(1)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Diana G.
26.01.2022

Ekraan purunes teisel päeval, kukkus tuppa põrandale. Väga habras, nii mänguline.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki