Nutikas radiaatori regulaator WOOX R7067- ZigBee

Täpsustused:
Tüüp: Nutikas pesa
Kauba ID: 6068197
6110
Lisa korvi
808 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Nutikas radiaatori regulaator WOOX R7067- ZigBee

WOOX R7067-SINGLE - ZIGBEE nutikas radiaatoripea

WOOX tutvustab radiaatoripead, mis võimaldab temperatuuri reguleerida kõikjal maailmas, kus on internetiühendus. Tänu tasuta rakendusele „WooxHome“ „Android“ile ja „iOS“-ile saate ruumis temperatuuri reguleerida olenevalt välistingimustest. Peaga on kaasas ka vajalik lisatarvikute komplekt, mis muudab selle sobilikuks enamikule populaarsetele küttekehadele.

MUGAVUS

Radiaatoripea WOOX R7067-SINGLE ühildub Euroopa populaarsemate Danfoss RA, RAV, RAVL radiaatorisüsteemidega, mis võimaldab neid laialdaselt kasutada küttesüsteemides. Koostöös Amazon Alexa ja Google Assistant-iga on võimalik klappi juhtida ka häälkäsklustega.

AUTOMAATSED PROTSESSID

Woox Home mobiilirakendus võimaldab teil luua automatiseeritud protsesse Woox nutiseadmete abil. Teil on vaja määratleda konkreetne tingimus, mis käivitab automaatselt tingimusele määratud tegevuse. Näiteks ühendades radiaatori klapi rakenduses temperatuurianduriga, saate seadistada klapi lülituma teie määratud temperatuuril.

ZIGBĖ pöörduspunkt

WOOX R7067-SINGLE radiaatoripea kuulub WOOX Zigbee tooteperekonda. Nutitelefoni või tahvelarvutiga pea kasutamiseks on vajalik Zigbee juurdepääs, nagu WOOX R7070 (müügil eraldi). See on kasulik mitte ainult pea ühendamisel küttekehaga, vaid ka paljude teiste WOOX Zigbee seadmete paigaldamisel, nagu näiteks liikumisandurid, veelekete andurid, akende avanemisandurid, suitsuandurid, ukselukud või häiresireenid. Tänu Zigbee väravale on väga lihtne, ja mis kõige tähtsam, luua oma Smarthome süsteem nullist.

WOOX HOME RAKENDUS NUTITELEFONIDELE JA TAHVELARVUTITELE

Tänu tasuta rakendusele WooxHome (iOS-ile või Androidile) saate ühendada nutika radiaatoripea WOOX-i temperatuurianduriga, et lülitada kütteseade automaatselt sisse, kui temperatuur ületab teie määratud taseme, ning saate ka oma telefoni või tahvelarvutisse klapi aktiveerimise teatise.

WOOX ZIGBEE SEADMED

Seni on WOOX pakkunud ainult 2,4 GHz WiFi-seadmeid, mis ühenduvad otse WiFi-ruuteriga. Seoses kasvava nõudlusega turvaseadmete, nagu liikumisandurid, veelekkedetektorid, avanemisdetektorid või ukselukud, järele on WOOX välja töötanud oma Zigbee tootesarja. Need seadmed saavad endiselt töötada, suhelda ja ühendada WOOX Home rakenduse kaudu olemasolevate WiFi-seadmetega. Ainus erinevus on see, et Zigbee seeria seadmed vajavad suhtlemiseks spetsiaalset WOOX Zigbee väravat. WOOX Zigbee seadmed töötavad personaalses Zigbee võrgus, mis pakub kiirust, stabiilsust ja turvalisust.

ZIGBEE kohta

„Zigbee“ on IEEE 802.15.4 standardil põhinev juhtmeta võrk koduautomaatika, häiresüsteemide, valve või erirakenduste jaoks, nagu meditsiin või tööstus. See töötab lokaalselt sagedustel 868 MHz ja 915 MHz, luues nn. isiklik ala. Samuti on see hõlpsasti kohandatav ja ühilduv traditsiooniliste WiFi-võrkudega, mis töötavad populaarses 2,4 GHz sagedusalas. „Zigbee“ võrk on mõeldud väikese võimsusega ja väikese ribalaiusega (kuni 250 kb/s) seadmetele ning selle kaugus on kuni 50 meetrit nn. sõlm (nt Zigbee värav). „Zigbee“ võrk väldib ülerahvastatud 2,4 GHz sagedusala, samas kui „Zigbee“ LAN-i kasutatavad lühemad ribad võimaldavad kasutada madalpinge ja seega energiatõhusaid seadmeid. Tänu WOOX Zigbee juhtmevabadele toodetele saate hõlpsalt luua nullist oma Smarthome infrastruktuuri, mis on kohandatud teie vajadustele. Ja kui otsustate, et vajate rohkem elektroonilisi andureid, lukke või klappe, lisage need lihtsalt oma Smarthome Zigbee keskkonda. Ilma projekteerimis- ja paigaldusfirma palkamise suurte kuludeta ja tarbetute renoveerimistöödeta ei pea te seintesse, lagedesse ega põrandatesse lisapaigaldusi tegema.

Toote kirjeldus:

Ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades häälkäsklustega juhtida
Lülitage seade hõlpsasti sisse või välja, klõpsates rakenduse ikoonil.
Koostalitlusvõime teiste WOOX-toodetega võimaldab laiaulatuslikku turvalisust ja automatiseerimist.
Äärmiselt lihtne ja intuitiivne paigaldus, ruuteri seadistamine ei ole vajalik
Töötamine Zigbee 3.0 tehnoloogiaga
Hallatav tasuta WooxHome'i rakendusega Androidile ja iOSile.

Tehnilised parameetrid:

Edastussagedus: 2,4-2,483GHz
Juhtmevaba ühendus: Zigbee 3.0
Mõõdud: 115 x 63,7 x 60,4 mm
Võimalik temperatuuri seadistusvahemik: 5 ° C ~ 29,5 ° C
Töötemperatuuri näidiku vahemik: 0,5 ° ~ 29,5 ° C
Helitugevus: > 30 dB
Töötamise niiskus: 5-90% RH (mittekondenseeruv)
Töötemperatuur: -5 ° ~ 45 ° C
Aplikatsioon: „WooxHome“ („Android“, „iOS“)
valge värv
 

Pakendis:

Radiaatoripea WOOX R7067-SINGLE - 1 tk.
AAA akupakett
reduktor
Kasutusjuhend

Üldine tooteinfo: Nutikas radiaatori regulaator WOOX R7067- ZigBee

Kauba ID: 6068197
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,115 x 0,0637 x 0,0604 m, 1,994 kg
Kaubamärk: Woox
Nutiseade: Jah
Tüüp: Nutikas pesa
Vaade: Woox, nutikas pesa nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Woox tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Nutikas radiaatori regulaator WOOX R7067- ZigBee
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki