Woox elektrooniline nutikas veeventiil Zigbee juhtmevaba juhtimisega

Täpsustused:
Tüüp: Nutikas pesa
Kauba ID: 6029977

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Woox elektrooniline nutikas veeventiil Zigbee juhtmevaba juhtimisega

Elektrooniline nutikas veeventiil R7060 Zigbee, juhtmevaba juhtimisega

Te ei unusta kunagi oma aeda kastmast – tänu „Woox Smart Water Valve'ile“ on teil täielik kontroll oma vihmuti üle ning Androidi ja iOS-i tasuta rakenduse „WOOX Home“ abil saate nüüd seda juhtida oma nutitelefonilt/tahvelarvutilt ükskõik millisest kohast kõik, mida maailmas vajate, on juurdepääs Internetile. Woox R7060 Nutikas veeventiil reguleerib automaatselt veevoolu, andes teile paindliku võimaluse oma aia kastmiseks, nii et saate reguleerida veekogust vastavalt oma taimede vajadustele. Smart Woox R7060 veeventiil töötab Zigbee-protokolli järgi ja peab olema ühendatud WOOX Zigbee-väravaga, nt R7070 (ei kuulu komplekti).

ÜHENDUS
Ventiil WOOX R7060 paigaldatakse olemasolevasse paigaldusse integreerimata, see paigaldatakse veeklapi otsa, see toetab standardset 26,5 mm G 3/4 ″ läbimõõduga veeklappide sisselaskeava ja lisaks on see varustatud täiendava adapteriga - kiirühendus 1/2 ″. R7060 ventiili saab ühendada 3/4″ pistikühendusega, mis võimaldab ühendada erinevaid niisutussüsteeme. Elektrooniline nutikas veeklapp R7060 toetab rõhuvahemikku 0,2 kuni 0,7 MPa.

VÕIMSUS
WOOX R7060 veeklapp töötab 4 AA patareiga (kaasas), madal energiatarve võimaldab klapil töötada ühe patareide komplektiga kuni 4 kuud ning tänu WOOX Home rakendusele saate teate madal akutase.

KONTROLLIGE OMA AIA KASTMIST
WOOX R7060 veeventiil võimaldab teil oma aeda kasta, millal ja kuidas soovite. Saate seda Smart klapi käsitsi juhtida korpusel olevate nuppude abil veekoguse reguleerimiseks või kui see on ühendatud WOOX Zigbee R7070 lüüsiga (ei kuulu komplekti), saate Woox Home rakendust kasutada kastmisgraafiku määramiseks või automatiseerimiseks koos teiste WOOX-seadmetega. Elektrooniline nutikas veekraan töötab ka hääljuhtimisteenustega, nagu Amazon Alexa ja Google Assistant.

GATEWAY WOOX ZIGBEE R7070
Woox R7060 nutikas veeventiil kuulub Woox Zigbee tooteperekonda, selle elektroonilise nutika veeventiili kasutamiseks on vajalik WOOX Zigbee Gateway, nt R7070 (EI OLE KAASAS). Woox R7060 veeventiili, mis on ühendatud WOOX Zigbee gatewayga, saab ühendada teiste WOOX seadmetega.

WOOX HOME RAKENDUS teie nutitelefonile või tahvelarvutile
Tänu tasuta Woox Home App'ile (saadaval iOSi või Androidi jaoks) saate seadistada mitu kastmisgraafikut, valides klapi sisselülitamise aja üksikuteks päevadeks ja aja, mil klapp peaks olema avatud, ning saate ka teate aku tühjenemise kohta. Oma nutitelefonis või tahvelarvutis saate ühendada elektroonilise nutikaklapi teiste seadmetega, näiteks Woox temperatuurianduriga, et klapp teatud õhutemperatuuril sisse või välja lülitada. R7060 veeklapp töötab ka hääljuhtimisteenustega, nagu Amazon Alexa ja Google Assistant.

WOOX ZIGBEE SEADMED
Seni on WOOX pakkunud ainult 2,4 GHz WiFi-seadmeid, mis ühendatakse otse WiFi-ruuteriga, nii et suureneva nõudlusega turvaseadmete, nagu liikumisandurid, veelekke andurid, avanemisandurid või ukselukud, järele on Woox välja töötanud oma Zigbee seadmed, mis saavad töötada, suhelda ja luua ühenduse WOOX Home rakenduse kaudu koos olemasolevate Wi-Fi seadmetega, ainus erinevus on see, et Zigbee seadmed peavad suhtlema WOOX Zigbee lüüsiga, millega nad ühenduse loovad. WOOX Zigbee seadmed töötavad personaalses Zigbee võrgus, mis pakub kiirust, stabiilsust ja turvalisust.

ZIGBEE kohta
Zigbee on IEEE 802.15.4 standardil põhinevate traadita võrkude andmesideprotokollide spetsifikatsioon, mis võimaldab traadita andmeedastust sagedusalades 2,4 GHz (ülemaailmselt) ning 868 MHz ja 915 MHz, mis on mõeldud madala võimsusega ja madala andmeedastuskiirusega (kuni 250 kbit/s) seadmetele. ) ja vahemikus 50 m ulatusega sõlmed, mida kasutatakse näiteks koduautomaatika, häiresüsteemide, valvesüsteemide või meditsiiniseadmete andmete kogumiseks. „Zigbee“ on väikese võimsusega, läheduse (st isikliku piirkonna) traadita "ad hoc" võrk.

Toote kirjeldus:

Ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades häälkäsklustega juhtida
Lülitage seade hõlpsasti sisse või välja, klõpsates rakenduse ikoonil.
Koostalitlusvõime teiste WOOX-toodetega võimaldab laiaulatuslikku turvalisust ja automatiseerimist.
Äärmiselt lihtne ja intuitiivne paigaldus, ruuteri seadistamine ei ole vajalik
Töötamine Zigbee 3.0 tehnoloogiaga
Hallatav tasuta WooxHome'i rakendusega Androidile ja iOSile.
 

Tehnilised parameetrid:

Toide: 4 x AA patareid (lisatud)
Tööpinge: DC 6V
Käitusvool: 270mA
Valmisolekuvool: 20uA
Veesurve vahemik: 0,2-0,7 MPa
Juhtmevaba ühendus: 2,4 GHz WiFi ja Zigbee 3.0
Edastuskiirus: 2,4-2,483 GHz
Ühenduse kaugus: 10-30m
Töötemperatuur: 0 ° - 45 ° C
Töökeskkonna niiskus: ≤95% suhteline niiskus (mittekondenseeruv)
Veekindluse klass: IP44
Mõõdud: 190,5 x 99,6 x 77 mm
Aplikatsioon: WooxHome (Android. IOS)
Värv: tumeroheline
 

Pakendis:

Woox R7060 Zigbee Smart veekraan
Neli AA patareid.
Adapter 26,5 mm G 3/4" 1 tk.
Kasutusjuhend

Üldine tooteinfo: Woox elektrooniline nutikas veeventiil Zigbee juhtmevaba juhtimisega

Kauba ID: 6029977
Kategooria: Nutiseadmed ja lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,08 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Woox
Nutiseade: Jah
Tüüp: Nutikas pesa
Vaade: Woox, nutikas pesa nutiseadmed ja lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Woox tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Woox elektrooniline nutikas veeventiil Zigbee juhtmevaba juhtimisega
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki