Madrats Asir, 90x190 cm, valge/pruun

Täpsustused:
Kõvadus: Keskmine
Kõrgus: 25 cm
Kauba ID: 10087412
33600
Lisa korvi
1270 / kuus
Sinu linn

Kuller

21. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. oktoobrist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Madrats Asir, 90x190 cm, valge/pruun

Kate: kootud kangas, ühepoolne polsterdatud mitme vedrusüsteem Laius: 90 cm Sügavus: 190 cm Kõrgus: 25 cm Silicon Fiber Comfort Layer Ülimalt tugev vildist serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linane kangas kokkupandud


Luksus kodus Muuda oma magamistuba luksuslikuks hotellisviidiks meie kuninganna madratsi abil. See madrats on loodud ülima mugavusega ja pakub teile unenägusid, mis ei ole võrreldavad teistega. Koge ülimatut mugavust Queen madratsil on kohev pehmenduspadi, mis paneb teid tundma, nagu magaksite pilve peal. Jätke hüvasti rahutute öödega ja ärgake üles värskendatuna ja noorendatuna. Tänu mitme vedru süsteemile pakub see madrats optimaalset tuge teie vöökohale, kaelale ja selgroole, tagades mugava ja valuvaba une. Päratu kvaliteet See hoolikalt valmistatud madrats on valmistatud parimatest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja pikaealisuse. Riidest kate lisab elegantsust, samas kui dekoratiivne tikitud linasest kangast kangas suurendab üldist esteetilist atraktiivsust. Ülimalt tugev vilt ja servade tugivaht annavad lisastabiilsust ja hoiavad ära vajumise, tagades, et teie madrats säilitab oma kuju aastaid. Esteetiliselt meeldiv Kuninganna madrats ei paku mitte ainult suurepärast mugavust, vaid lisab teie magamistoale ka rafineeritust. Valge ja pruuni värvi kombinatsioon annab sellele kaasaegse ja stiilse välimuse, mis täiendab mis tahes sisekujundust. Tehnilised üksikasjad: Kate: Kangas: Kangasriie Ühepoolne polsterdatud Mitme vedru süsteem Laius: 90 cm Sügavus: 190 cm Kõrgus: 25 cm Silikoonkiud Comfort Layer Ülimalt kindel vilt Serva tugivaht Dekoratiivne tepitud linasest kangast Kokkupandud Uuendage oma uneelamust kuninganna madratsi abil ja nautige hotellisviidi luksust oma kodu mugavuses. Ärge leppige millegi vähemaga kui parimaga. Investeeri kvaliteeti, mugavusse ja stiili meie queen-madratsi abil juba täna.


 

Keskmise kõvadusega madratsid tagavad suurepärase pehmuse ja kõvaduse tasakaalu. Need madratsid pakuvad kehapunktidele piisavalt tuge, et hoida keha stabiilses asendis. Lisaks on keskmise kõvadusega madratsid kergelt pingul, need ei lase kehal vajuda, mistõttu on selgroog neutraalses asendis. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad suurepäraselt inimestele, kellele meeldib külili magada või kogu aeg ümber pöörata. Keskmise kõvadusega madrats on parim madrats külili magamiseks, kuna annab piisavalt jäikust puusade ja õlgade koos tõstmiseks ja madratsisse süvistamiseks. Kui sulle meeldib öösel palju liigutada ja kipud öö läbi magamisasendeid vahetama, siis vajad jäikust ja siis leevenevad ka survepunktid. Keskmise kõvadusega madratsid sobivad kõvaduse ja pehmuse tasakaalu tõttu enamikule kehatüüpidele. Kuna enamik magamisasendeid ja kehatüüpe tunneb end mugavalt mõõdukalt kõval voodil, sobivad need enamasti paaridele. Keskmise kõvadusega madrats on populaarseim valik neile, kes ei taha magada eriti kõval pinnal või liiga pehmel madratsil.

Üldine tooteinfo: Madrats Asir, 90x190 cm, valge/pruun

Kauba ID: 10087412
Kategooria: Madratsid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 2 x 0,3 m, 17 kg
Mõõdud: 90x190 cm
Laius: 90
Pikkus: 190
Madratsi tüüp: Vedrumadratsid
Vaade: Asir, vedrumadratsid madratsid
Omadused: Käepidemed
Eemaldatav pealiskate: Jah
Tootjamaa: Türgi
Kõvadus: Keskmine
Kõrgus: 25 cm
Kaubamärk: Asir
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asir tooted
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Madrats Asir, 90x190 cm, valge/pruun
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki