38900
Lisa korvi
1470 / kuus
Sinu linn

Kuller

17. oktoobrist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. oktoobrist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FLHF laste vaip Beo Flami 280x370 cm

FLHF laste vaip Beo Flami on särav ja mänguline täiendus igasse lastetuppa. Mitmevärviline disain kutsub esile kujutlusvõimet ja loovust, mistõttu sobib see ideaalselt mänguruumi või väikeste jalgade mõnusaks aluspinnaks. Vaip on valmistatud polüpropüleenist, mis muudab selle vastupidavaks ja kergesti puhastatavaks, mis on ideaalne vältimatute lapsepõlveplekete ja põnevuse korral.

  • Särav ja mänguline disain: vaiba mitmevärviline muster lisab teie lapse magamistoale või mängualale lõbusa ja kaasahaarava aktsendi.
  • Palju ruumi mängimiseks: suur vaip annab lastele suure ala mängimiseks, istumiseks või mänguasjade paigutamiseks.
  • Vastupidav materjal: see polüpropüleenist valmistatud vaip on loodud taluma suurt energiat ja sagedast kasutamist lapse keskkonnas.
  • Lihtne hooldada: materjal ei ole mitte ainult vastupidav, vaid ka kergesti puhastatav, mis on oluline iga laste aksessuaari puhul.

Üldine tooteinfo: FLHF laste vaip Beo Flami 280x370 cm

Kauba ID: 8995456
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,8 x 0,35 x 0,35 m, 20 kg
Tüüp: Lastetoa vaibad
Värv: Erinevad värvid
Pikkus: 370 cm
Laius: 280 cm
Materjal: Polüpropüleen
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

FLHF laste vaip Beo Flami 280x370 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki