5100
Lisa korvi
674 / kuus
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FLHF laste vaip Beo Polar 80x150 cm

FLHF Beo Polar laste vaip on helge ja hubane täiendus igasse lastetuppa. Värvilise disaini ja pehme tekstuuriga vaip sobib ideaalselt mängimiseks, lugemiseks ja teie väikese lapse isikliku ruumi kaunistamiseks. Vastupidavast materjalist valmistatud vaip on vastupidav laste energiale ja aktiivsusele, mistõttu sobib see ideaalselt lapsevanematele, kes otsivad nii stiili kui ka praktilisust.

  • Lastesõbraliku teemaga: mitmevärviline Beo Polar vaip soodustab visuaalset arengut ja stimuleerib kujutlusvõimet, mistõttu sobib see ideaalselt lapse magamistuppa või mänguruumi.
  • Pehme ja vastupidav materjal: vaip on valmistatud polüpropüleenist, mistõttu on see pehme, kuid piisavalt tugev, et vastu pidada laste mängulistele askeldamistele.
  • Suuruselt kergesti kohandatav: tänu oma mõõtmetele sobib see vaip hõlpsasti enamikku lastetubadesse, pakkudes mugavat mänguala, ilma et see võtaks liiga palju ruumi.
  • Lihtne hooldada: vaiba materjali saab hõlpsasti puhastada, nii et lapsed saavad mängida hügieenilisel pinnal.

Üldine tooteinfo: FLHF laste vaip Beo Polar 80x150 cm

Kauba ID: 8995696
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,15 x 0,15 m, 4 kg
Tüüp: Lastetoa vaibad
Värv: Erinevad värvid
Pikkus: 150 cm
Laius: 80 cm
Materjal: Polüpropüleen
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

FLHF laste vaip Beo Polar 80x150 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki