39100
Lisa korvi
1478 / kuus
Sinu linn

Kuller

15. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. juulist

2499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: FLHF laste vaip Beo Track 280x370 cm

FLHF laste Beo Track vaip on võluv täiendus igasse lastetuppa, pakkudes värvilist ja atraktiivset alust mängimiseks ja kujutlusvõimele. Värvikas ja suurejooneline vaip pakub lastele pehme ja turvalise koha istumiseks, mängimiseks ja õppimiseks. Vastupidavatest materjalidest valmistatud vaip sobib ideaalselt energiliste väikelaste sebimiseks.

  • Heledad värvid: vaibal on erinevad värvid, mis stimuleerivad laste visuaalseid meeli, muutes nende mänguruumi atraktiivsemaks ja lõbusamaks.
  • Avar mänguruum: vaibal on palju ruumi mänguasjade, mängude ja sõprade jaoks, mistõttu on see ideaalne pind mitmesuguste laste seikluste jaoks.
  • Vastupidav materjal: Polüpropüleenist valmistatud vaip on loodud nii, et see peab vastu laste energiale ja on kergesti puhastatav, tagades vastupidavuse ja pideva naudingu.
  • Mõeldud spetsiaalselt lastele: spetsiaalselt lastele mõeldud vaip suurendab nende isikliku ruumi mugavust ja naudingut, luues keskkonna, mis soodustab õppimist läbi mängu.

Üldine tooteinfo: FLHF laste vaip Beo Track 280x370 cm

Kauba ID: 8995046
Kategooria: Vaibad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,8 x 0,35 x 0,35 m, 20 kg
Tüüp: Lastetoa vaibad
Värv: Erinevad värvid
Pikkus: 370 cm
Laius: 280 cm
Materjal: Polüpropüleen
Toote hooldus reeglid: Juhend

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

FLHF laste vaip Beo Track 280x370 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki