Juuste väljalangemise vastane palsam Maruderm, 300 ml

869
2897 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Juuste väljalangemise vastane palsam Maruderm, 300 ml

Kasutamine: Kandke piisav kogus toodet masseerides puhastesse, niisketesse juustesse ja peanahale. Jätke see 5-10 minutiks, seejärel peske see veega maha. Soovitatav on kasutada 2-3 korda nädalas. Ettevaatusabinõud: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida otsest kokkupuudet silmadega. Kokkupuute korral pesta rohke veega. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Koostis:Aqua (Water), Dimethicone, CetearylAlcohol, Glycerin, Dimethiconol, Caffeine, Ceteareth-25, Equisetum Arvense(Horsetail) Extract, Amodimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, SimmondsiaChinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, MacadamiaIntegrifolia (Macadamia Nut) Seed Oil, Butylene Glycol, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, OleanolicAcid, Biotinoyl Tripeptide-1, Propylene Glycol, Trideceth-5, Persea Gratissima(Avocado) Oil, Sodium PCA, Sodium Lactate, Laureth-9, Tocopheryl Acetate, Arginine, Aspartic Acid, Citric Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Bitoin, Apigenin, Phenoxyethanol, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexyglycerin, Parfum.

Saage tuttavaks Marudermi juuksehoolduskosmeetikaga, tunnetage ära oma juuste vajadused ja asuge särama!

Maruderm ei ole lihtsalt nimi - see on tunnistus usust looduse rahustavasse puudutusse. Nende kosmeetikavahenditega rajaneb teekond läbi ilumaailma, kus looduse puhtus kohtub teadusliku asjatundlikkusega, jätkusuutlikkuse ja tõhususe põhimõttel.

Palsam on spetsiaalselt loodud juuste väljalangemise vastu võitlemiseks,rikastatud rikkalike koostisosadega nagu hüdrolüüsitud mais, nisu, sojavalk, osi ekstrakt, aminohapete kompleks, kofeiin ja biotiin. Iga koostisosa on hoolikalt valitud, et aidata vähendada juuste väljalangemist ja parandada juuste tervist.

Hüdrolüüsitud maisi-, nisu- ja sojaproteiinid aitavad tugevdada juukseid ja annavad neile elastsuse. Osi ekstrakt on kõrge ränidioksiidisisaldusega koostisosa, mis aitab tugevdada juukseid ja soodustab nende tervislikku kasvu. Aminohapete kompleks taastab ja tugevdab juukseid, toetades loomulikku valgustruktuuri. Kofeiin võib kiirendada juuste kasvu, stimuleerides juuksefolliikulisid ja aitab vähendada juuste väljalangemist. Biotiin on B-vitamiin, mis on juuste tervise jaoks ülioluline ning toetab juuste tugevdamist ja tervist.

Üldine tooteinfo: Juuste väljalangemise vastane palsam Maruderm, 300 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juuste väljalangemise vastane palsam Maruderm, 300 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki