Taastav palsam kahjustatud juustele Maruderm, 300 ml

Täpsustused:
Tüüp: Niisutavad, Normaalsetele juustele, Kahjustatud juustele, Sära andvad, Toitvad, Igapäevaseks kasutamiseks
Maht: 300 ml
Kauba ID: 9443431
859
2863 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Taastav palsam kahjustatud juustele Maruderm, 300 ml

Kasutamine: Kandke piisav kogus toodet masseerides puhastesse, niisketesse juustesse ja peanahale. Jätke see 5-10 minutiks, seejärel peske see veega maha. Soovitatav on kasutada 2-3 korda nädalas. Ettevaatusabinõud: ainult välispidiseks kasutamiseks. Vältida otsest kokkupuudet silmadega. Kokkupuute korral pesta rohke veega. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Koostis:Aqua, Dimethicone, Cetearyl Alcohol,Glycerin, Dimethiconol, Ceteareth-25, Propylene Glycol, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Arginine, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, HydrolyzedSoy Protein, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aspartic Acid, Citric Acid, PCA,Glycine, Alanine, Serine, Valine, Threonine, Isoleucine, Proline, Phenylalanine,Histidine, Trideceth-5, Sodium PCA, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate, Amodimethicone, Laureth-9, Sorbitol, Butylene Glycol,Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Parfum

Saage tuttavaks Marudermi juuksehoolduskosmeetikaga, tunnetage ära oma juuste vajadused ja asuge särama!

Maruderm ei ole lihtsalt nimi - see on tunnistus usust looduse rahustavasse puudutusse. Nende kosmeetikavahenditega rajaneb teekond läbi ilumaailma, kus looduse puhtus kohtub teadusliku asjatundlikkusega, jätkusuutlikkuse ja tõhususe põhimõttel.

Taastav palsam, mis on rikastatud selliste toimeainetega nagu aminohapete kompleks, pajukoore ekstrakt, argaaniaõli ja kookosõli. See koostis on loodud aitama taastada kahjustatud juukseid, tugevdades seeläbi loomulikku juuksestruktuuri ja pakkudes tõhusat juuksehooldust.

Aminohapete kompleks on juuste üks peamisi ehitusplokke ning aitab juukseid taastada ja uuendada. Pajukoore ekstraktil on peanahka rahustavad omadused ja see võib aidata kaasa tervete juuste kasvule. Argaaniaõli niisutab ja toidab juukseid suure E-vitamiini ja asendamatute rasvhapete sisaldusega, pehmendades ja tugevdades nii juukseid. Kookosõli sügavniisutab juukseid, andes neile sära ja pehmuse.

Üldine tooteinfo: Taastav palsam kahjustatud juustele Maruderm, 300 ml

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taastav palsam kahjustatud juustele Maruderm, 300 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki