Kehavõi Purity Vision Bio, 150 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kehakreemid
Maht: 150 ml
Kauba ID: 8463791
1229
8193 /l
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

30. maist

000

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

31. maist

199

Omniva pakiautomaat

31. maist

219

DPD pakiautomaat

31. maist

249

Smartpost pakiautomaat

31. maist

259

Kuller

31. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kehavõi Purity Vision Bio, 150 ml

Kasutamine: -

PURITY VISION Body BIO BIO 150 ml Nahahooldus • Massaažid • Vannid • Põletushooldus Bio Body Mo või PURITY VISION sisaldab ainult kõige luksuslikumaid, orgaanilise kvaliteediga täiesti looduslikke koostisosi. Tänu põhjalikule purskele on või kohev, kergelt hajuv ja kiiresti imenduv. Sobib ka tundlikule, probleemsele, ekseemilisele ja kuivale nahale. Tänu ainulaadsele valemile sisaldab see suures koguses elujõudu andvaid aineid nagu tokoferoolid (E-vitamiin), asendamatud rasvhapped (F-vitamiin), karoteenid ja A-vitamiin, millel on kasulik mõju naha tervisele ja välimusele. E-vitamiin on võimas põletikuvastane antioksüdant, mis kaitseb nahka kahjulike välismõjude eest, aidates taastada nooruslikku välimust ja värskust. A-vitamiin soodustab vereringet ja veresoonkonda ning F-vitamiin aitab nahka niisutada ja aeglustab naharakkude vananemisprotsessi. PURITY VISION® Bio kehavõi peamised koostisosad: 100% toores Bio PURITY VISION® argaaniaõli on pärit Marokost, kus seda on pikka aega peetud nooruse ja ilu eliksiiriks. Sulle meeldib see aktiivsete koostisosade, nagu tokoferoolid, asendamatud rasvhapped, karoteenid ning vitamiinid A, E ja F, kõrge sisalduse tõttu. Tänu nendele ainetele on argaaniaõlil tugev antioksüdant ja vananemisvastane toime ning see silub väikseid kortse või triipe. . Lisaks taastab, niisutab ja elustab kuiva, tundlikku ja kahjustatud nahka. Bio Tělo või peamiseks koostisosaks on rafineerimata PURITY VISION® Bio Shell Butter, mis on Tšehhi turul ainus, mis pärineb ainulaadsest Aafrika-Aafrika sordist Vitellaria Nilotica. Tänu kõrgele vitamiinide (A, D, E ja F) ning küllastumata rasvhapete sisaldusele taastab ja toidab nahka sügavuti. Toimeainete ainulaadne valem toetab või juba niigi suurepäraseid vananemisvastaseid omadusi, millel on ka põletikuvastased ja ravivad omadused, samuti ravib väikseid haavu ja põletusi. Teine oluline tooraine on Raw Bio Coconut Oil PURITY VISION®. Tänu spetsiaalsele tootmistehnoloogiale kõik kasulikud ained nagu näiteks värskelt avatud kookospähklid. Nende vahelt leiab lauriinhapet ning vitamiine A, C ja E. NIPP: Kehavõid võid kasutada vanniõlina. Lihtsalt lisage igasse vanni lusikas. Tänu taastavale ja niisutavale toimele armastad võid rahustava hooldusena pärast päevitamist. Soovitus: Täiendava annuse niisutamiseks soovitame kanda kehavõid pärast vanni ühtlasele märjale nahale. Võivõi lukustab niiskuse nahka ja siis on see sametiselt pehme. Bio Body PURITY VISION® ei ole täiendavalt maitsestatud, sellel on originaalne peen sarapuupähkli aroom, mis on omane argaaniaõlile ja sheavõile. PURITY VISION® Bio kehavõi üksikud komponendid saadakse otse talunikelt ja kohaliku kogukonna liikmetelt, kellega oleme loonud tiheda ja viljaka koostöö. Soovime tagada ausad tingimused ja oma klientidele oma toodete kõrge kvaliteedi.

Üldine tooteinfo: Kehavõi Purity Vision Bio, 150 ml

Kauba ID: 8463791
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,12 x 0,17 m, 0,5 kg
Ettenähtud: Naistele
Tüüp: Kehakreemid
Vaade: Purity Vision, kehakreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 150 ml
Kaubamärk: Purity Vision
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Purity Vision tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kehavõi Purity Vision Bio, 150 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki