Toitev käsi- ja kehakreem pantenooliga Ecolatier Urban, 400 ml

Täpsustused:
Tüüp: Kätekreemid, Kehakreemid
Maht: 400 ml
Kauba ID: 9222296

Tootesari Urban
Vaata kõiki pakkumisi

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Toitev käsi- ja kehakreem pantenooliga Ecolatier Urban, 400 ml

Kasutamine: Kandke kreem nahale ja masseerige kuni täieliku imendumiseni. Ainult välispidiseks kasutamiseks.

Koostis:Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Panthenol, Croton Lechleri Resin Extract, Propanediol, Inulin, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Moringa Oleifera Leaf Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum

Ecolatier Urban Nourishing Hand and Body Cream with Panthenol on mitmekülgne nahahoolduslahendus, mis on ideaalne nii meestele kui ka naistele, kes otsivad sügavat niisutust ja toitu. Selle rikkalik koostis sobib ideaalselt neile, kes puutuvad kokku linnakeskkonnaga, pakkudes kaitsvat barjääri igapäevaste saasteainete ja stressitegurite vastu.

  • Unisex-meeldivus: see on loodud nii naiste kui ka meeste nahahooldusvajaduste rahuldamiseks, seega on see mugav valik kõigile.
  • Kaheotstarbeline kreem: seda saab kasutada nii kehakreemina kui ka kätekreemina, mis muudab selle multifunktsionaalseks ja lihtsaks kasutamiseks.
  • Ecolatier kaubamärgi kvaliteet: Ecolatier on tuntud oma pühendumuse poolest kasutada looduslikke koostisosi ja jätkusuutlikke tavasid, mis tagab, et toode on nii tõhus kui ka keskkonnasõbralik.
  • Urban line: Urban line'i osa, see kreem on spetsiaalselt loodud võitlema linnaelu karmide elementide vastu ja andma nahale vajalikku hooldust.
  • Suur mahutavus: 400 ml mahutavus tagab regulaarseks kasutamiseks kauakestva mahu, nii et teie nahk püsib pikka aega niisutatuna.

Üldine tooteinfo: Toitev käsi- ja kehakreem pantenooliga Ecolatier Urban, 400 ml

Kauba ID: 9222296
Kategooria: Kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,053 x 0,178 m, 0,446 kg
Ettenähtud: Naistele, Meestele
Liin: Urban
Tüüp: Kätekreemid, Kehakreemid
Vaade: Ecolatier, kätekreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid, Ecolatier, kehakreemid kehakreemid, kehaõlid ja losjoonid
Maht: 400 ml
Kaubamärk: Ecolatier
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ecolatier tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Toitev käsi- ja kehakreem pantenooliga Ecolatier Urban, 400 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki