Lõhna difuuser Brazilia Cereria Molla Brazilian mango 100 ml

Täpsustused:
Maht: 100 ml
Tüüp: Kodulõhnastajad
Kauba ID: 6765247
2440
24400 /l

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 6. maist

000

Postkontor

HOMME, 6. maist

199

DPD pakiautomaat

HOMME, 6. maist

249

Kuller

HOMME, 6. maist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lõhna difuuser Brazilia Cereria Molla Brazilian mango 100 ml

Kasutamine: 100 ml difuuser aurustub umbes 2-3 kuud, sobib kasutamiseks 4-10 m² ruumis.

Koostis:D i m e t h y l c y c l o h e x - 3 - e n e - 1 - c a r b o x a l d e hy d e , Delta-1-(2,6,6- trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one (delta damascone), Ethyl methylphenylglicidate, Mandarin Oil, 3,7-dimethyl-1,6-octadien-3 ol. It contains, among others components: more than 30% Ethanol, between 15-30% Parfum

Brazilian Mango tõuseb koos varajase päikesega ja tervitab sõbralikult kõrgeid oksi kaunistavaid eksootilisi vilju. Mahlased ja kleepuvad viljad justkui painutavad tundideks puuoksa ning jäätis sulab kätes ning levib magusate ja puuviljaste lõhnanootidega. Brazilian Mango - kokteil eriti värsketest ja aromaatsetest Hispaania puuviljadest, mis sisaldab värskust ja magusust, tuult ja soojust.

Lõhnanoodid:

- Mango ja meloni duett on siin eriti ergas - eksootiline magusus jookseb käte vahelt läbi nagu lõhestatud vilja kleepuv mahl;

- Maasikad ja vaarikad lisavad lõhnale vaheldust, luues samas harmoonilise valiku puuviljalõhnadest;

- Virsikud ja punane mandariin pakatavad energiast ja värskusest, mis tasakaalustab magusaid puuviljanoote maheda tsitruselise happesusega;

- Lõhna lõpetades siseneb jasmiin lõhnakarusselli peene kreemja lillearoomiga ning saadab magusaid ja värskeid noote luksusliku vimkaga.

Käsitööna valminud difuuseri pudel loob koju hubasust mitte ainult ootamatuid lõhnanootide kombinatsioone levitades, vaid minimalistliku, kuid samas maitseka detailina kodu interjööri täiendades. Kerge läbipaistev klaaspudel on kaunistatud väikese aktsendiga - pehme pastelse värviga kleebisega - peegeldades nii Cereria Molla tavapärast 1899. aasta juhuslikult kerget ja säravat disaini.

Cereria Molla 1899 - küünalde ja kodulõhnade äri, mille asutas Hispaania perekond, tänaseks üle 100 aasta vana. Traditsiooniliselt on käsitsi valmistatud küünlad jäänud selle kaubamärgi põhiprintsiibiks siiani, kuid tootmise pidev täiustamine ja pakkumise kasv ei ole selle äriperekonna ühe põlvkonna panus. Olles truu põlvest põlve edasi antud traditsioonidele ja toetades looduse hoidmise ideed, koosnevad Cereria Molla 1899 küünlad ja kodulõhnad ainult looduses leiduvatest koostisosadest ning lõhnade mitmekesisus kõlab kokku Vahemerd ümbritsevate mägedega ja tuulega, mis äratab laineid. Cereria Molla 1899 tooted on aastatepikkuse kätetöö ja sihipärase liikumise tulemus. Pehmed ja selged jooned, tumedate ja heledate värvide kontrast – see on õrn ja klassikaline disain, mis peegeldub igas ainulaadses tootes.

Üldine tooteinfo: Lõhna difuuser Brazilia Cereria Molla Brazilian mango 100 ml

Kauba ID: 6765247
Kategooria: Lõhnapulgad ja kodulõhnastajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,4 x 0,253 m, 0,35 kg
Maht: 100 ml
Kaubamärk: Cereria Mollá
Tüüp: Kodulõhnastajad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cereria Molla tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (2)

Lõhna difuuser Brazilia Cereria Molla Brazilian mango 100 ml
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Dovilė G.
10.03.2023

Mul on hea meel, et seda lõhna saab juba Pigu.lt-st osta. TÄIUSLIK!

Evaldas G.
29.01.2023

Hämmastav lõhn. Soovitan seda

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki