Taskulamp Superfire X60-T, USB, 1500lm, 3700mAh

Täpsustused:
Tüüp: Laetavad taskulambid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 158 x 41 x 34
Kauba ID: 5053867
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
3719
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Taskulamp Superfire X60-T, USB, 1500lm, 3700mAh

Taskulamp Superfire X60-T

Mugav taskulamp Superfire X60-T võib töötada kuni 300 meetri kaugusel. See pakub kuni 5 töörežiimi, nii et saate seda hõlpsasti kohandada peaaegu igas olukorras. 3 kuni 8 -tunnine aku kasutusaeg ja IP34 veekindel jõudlus üllatavad teid usaldusväärse jõudlusega. See võimaldab täpselt valgustada kaugeid piirkondi, aga ka teie lähedal asuvaid objekte või kohti.

Heledamalt ja rohkem helendab

Taskulamp on suure jõudlusega varustatud suure objektiiviga. Seade võib särada suure võimsusega ja täpselt sellise heledusega, nagu soovite. See avaldab muljet ka oma pika kuni 300 meetri ulatusega. See muudab X60-T ideaalseks paljudeks erinevateks olukordadeks. Saate seda hõlpsasti oma vajadustele kohandada ja valgustada nii kaugel kui ka lähedal asuvaid objekte.

5 valgusrežiimi

Valige viiest erinevast valgustusrežiimist, et valgustus sobiks optimaalselt olukorraga. X60-T võib kiirgata suure või keskmise intensiivsusega valgust. See pakub ka energiasäästurežiimi ja SOS -režiimi. Ja kui olete ohus, saate taskulambiga ka ründaja ajutiselt pimestada, et osta aega enda kaitsmiseks, põgenemiseks või abi kutsumiseks.

See töötab ka jõupangana

Seadmel on 2 USB -porti. Ühte neist kasutatakse taskulambi laadimiseks ja teine võimaldab teil selle hõlpsalt ja mugavalt mugavaks toitepangaks muuta. X60-T rõõmustab teid mitte ainult pika aku kasutusaega, vaid võimaldab vajadusel ka nutitelefoni laadida. Lisamugavus on praktiline näitaja, mis annab teile vajaliku teabe aku oleku kohta.

Veekindel

IP34 reiting tähendab, et saate taskulampi ilma probleemideta kasutada peaaegu igas keskkonnas. Seade on varustatud vastupidava tihendiga, mis takistab vee sisenemist. Kerge vihm, juhuslik pritsimine või isegi äkiline paduvihm - Superfire X60 -T abil leiate tee pimedas, olenemata olukorrast.

Alati käepärast

Seade ei ületa 15,8 x 4,1 cm ja kaalub vaid 190 g. Seetõttu on see väga mugav - saate seda alati kaasas kanda, et vajadusel kasutada usaldusväärset valgusallikat. Klamber muudab selle transportimise lihtsaks, nii et saate X60-T kinnitada oma seljakoti või riiete külge ja hoida käed vabad. Taskulamp on ka üllatavalt vastupidav - muu hulgas suurendab selle alumiiniumisulamist kate vastupidavust.

Tehnilised andmed

Tootja: Superfire

Mudel: X60-T

Kaugus: kuni 300 m

Mahutavus: 3400mAh

Kaal: 190 g

Mõõdud: 158x41x34mm

Tööaeg: kuni 3-8 tundi

Veekindel: IP34

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Laetavad taskulambid

Üks asi, mis peaks kindlasti olema igas kodus, on taskulamp. Lõppude lõpuks ei tea te kunagi, millal elekter kaob või kui on pime, peate minema õue või võib-olla pimedasse keldrisse. Taskulamp on asendamatu abivahend ka jahil, kalal või matkal, sest see kestab kaua ja annab valgustust erinevates kohtades. Üks populaarsemaid ja praktilisemaid taskulambi tüüpe on laetavad taskulambid. Sõltuvalt nende akust, võivad need täislaadimisel töötada üle 54 tunni. Meie valikus on väga erinevaid mudeleid - alates kõige lihtsamatest, väikestest ja kergesti kasutatavatest taskulampidest kuni professionaalsete, suuremate ja võimsate akudega taskulampideni, mis suudavad eredalt valgustada ka väga suuri ruume. Laetavatel taskulampidel võivad olenevalt mudelist olla mugavad käepidemed, ripatsid ja neid saab kinnitada ka pähe.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Taskulamp Superfire X60-T, USB, 1500lm, 3700mAh

Kauba ID: 5053867
Kategooria: Taskulambid, pealambid ja prožektorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,24 x 0,25 m, 0,5 kg
Valgustuse aeg: 480 min
Kaal umbes: 190 g
Kaubamärk: Superfire
Tüüp: Laetavad taskulambid
Vaade: Superfire, laetavad taskulambid taskulambid, pealambid ja prožektorid
Element komplektis: Ei
Mõõtmed: 158 x 41 x 34
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Superfire tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Taskulamp Superfire X60-T, USB, 1500lm, 3700mAh
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki