Valvekaamera RLC-1224A 12MP UHD PoE kaamera värvilise öönägemisega

Täpsustused:
Tüüp: Turvakaamerad
Kauba ID: 8147650
20800
Lisa korvi
786 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Valvekaamera RLC-1224A 12MP UHD PoE kaamera värvilise öönägemisega

  • 12MP Ultra HD
  • Isiku/liikme tuvastamine
  • Kahesuunaline heli
  • Toide üle Etherneti

Imeline visuaalne kogemus 12MP
F1.6 suure avausega objektiivi ja 12MP ultra kõrglahutusega RLC-1224A jäädvustab kõik selgelt ja näitab teile veatuid pilte ja videoid. Saate hõlpsasti vaadata raskesti nähtavaid detaile ja nautida silmade pidulikkust terava selgusega.

Täpne tuvastamine, esmaklassiline kaitse
Kaamera eristab intelligentselt inimesi, sõidukeid ja lemmikloomi teistest objektidest. Pakub usaldusväärset kaitset kogu aeg, saates teile hoiatusi tõeliste ohtude kohta.

Inimese/liikme tuvastamine
Täpne hoiatus
Ilma tellimuseta
Lemmikloomade tuvastamine
Öövaatlus koos ülikiire ja värviga
RLC-1224A on varustatud võimsa kohtvalgustiga, mis jääb öösel tööle, muutes öised stseenid sama eredaks kui päeval. Näete rohkem üksikasju täisvärvides, ilma et peaksite muretsema kehva valguse pärast.

Võimas kohtvalgustus

Värviline öine nägemine
Lihtne kaugside
Sisseehitatud mikrofoni ja kõlariga võimaldab RLC-1224A vabalt kuulata ja rääkida tagasi, keda kaamera reaalajas tabab. Kaugside pole kunagi varem olnud nii lihtne.

Mikrofon-kõlar

Märkus: See funktsioon on saadaval ainult Reolink App/Client´is, kui see on ühendatud Reolink NVR RLN8-410 või RLN16-410-ga.

Super Fun Time Lapse
RLC-1224A toetab time-lapse funktsiooni. Seda saate kasutada 3D-printimise jälgimiseks, kogu ehitusprotsessi vaatamiseks mõne minutiga või kaunite vaadete jäädvustamiseks päikesetõusust päikeseloojanguni. Lihtsalt jagage seda lõbu oma sõpradega.

 

* See funktsioon ei ole ühilduv, kui kaamera on ühendatud NVR-iga.

Paindlikud salvestusvõimalused
See nutikas IP-kaamera toetab 24/7 pidevat, liikumist käivitavat või plaanilist salvestamist. Kõik videod saab salvestada mikro SD-kaardile, Reolink NVR-i või FTP-serverisse. Valige endale meelepärane viis ja nautige kohandatud turvalisust.

Kiire PoE seadistamine
Tänu Power over Ethernet (PoE) tehnoloogiale saab see IP-kaamera edastada videoid ja laadida samaaegselt vaid ühe võrgukaabli kaudu . Saate selle kaamera kiiresti ja kenasti paigaldada.

Plug & Play

Usaldusväärne ühendus
Jääge tugevaks, vihma või päikese korral
RLC-1224A on varustatud vastupidava korpusega, mis peab vastu äikesetormidele, äärmisele külmale/kuumale või muudele karmidele ilmastikutingimustele. Võite sellele tugineda aastaringseks turvalisuseks.

IP66 sertifitseeritud ilmastikukindlus

Kaugjuurdepääs ja juhtimine
Reolink App & Client on suurepärased selleks, et saate kaamerat kiiresti konfigureerida ja selle suurepäraseid funktsioone täielikult ära kasutada.

Kontrollige oma kaameraid, ilma käedeta
Nii lihtsalt kui öelda "Hei Google, näita mulle tagahoovi", saate kontrollida, mis seal toimub, oma Google Nest Hubi või Chromecastiga telerite kaudu.

Reolink

"Reolink" on Hiina valvekaamerate ettevõte, mis asutati 2009. aastal eesmärgiga luua parimaid turvatooteid tarbijatele üle maailma. Nende hulka kuuluvad juhtmevabad kaamerad, WiFi-kaamerad, SIM-kaamerad ja laetavad akud. 100% juhtmevabad kaamerad saab paigutada kõikjale sise- või välistingimustesse. WiFi või PoE videovalvesüsteemid pakuvad ööpäevaringset valvet, 7 päeva nädalas ja pidevat salvestamist. Reolinki Plug and Play tehnoloogia pakub isetegemise kasutajatele suurepärast mugavust ilma ümberseadistamise või kohandamiseta ning uusima 4K-tehnoloogiaga integreeritud võrguvideosalvesti (NVR) ja IP-kaamera pakuvad suurepärast vaatamiskogemust nutitelefonis või tahvelarvutis. Reolink arendab uuenduslikke ja täiustatud tehnoloogiaid katkematu toiteallika pakkumiseks– nutikas ja kulutõhus lahendus. Pakkuge oma klientidele nutikaid ja lihtsaid lahendusi ning muutke oma kodu ja kontor turvalisemaks ning mugavamaks.

Valvekaamera RLC-1224A 12MP UHD PoE kaamera värvilise öönägemisega Reolink

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Valvekaamera RLC-1224A 12MP UHD PoE kaamera värvilise öönägemisega

Kauba ID: 8147650
Kategooria: Valvekaamerad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,3 x 0,17 m, 2,63 kg
Tüüp: Turvakaamerad
Vaade: Reolink, turvakaamerad valvekaamerad
Kaubamärk: Reolink
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Reolink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Valvekaamera RLC-1224A 12MP UHD PoE kaamera värvilise öönägemisega
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki