Kruvikeeraja ja otsiku komplekt 63 tk. UK BRAND, WellCut® WC-RSD63

Täpsustused:
Tüüp: Tööriistakomplektid
Ettenähtud: Tööriistad keeramiseks, pingutamiseks
Kauba ID: 9807312

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kruvikeeraja ja otsiku komplekt 63 tk. UK BRAND, WellCut® WC-RSD63

MUGAV JA TUGEV – Kvaliteetsed plastikust ja kummist käepidemed muudavad käepidemete kasutamise nauditavaks ja kergesti keeratavaks.
MUGAV SÄILITAMINE – varustatud spetsiaalse hoiukastiga, mis hoiab kogu teie komplekti korrastatuna ja minimeerib kadumise tõenäosust.
6 TÄPSIKRUVIKEERAJAD – vabalt pöörlev kruvikeeraja alus muudab täppiskeerajate käes kasutamise ja pööramise lihtsaks. KÕRGE
PERFORMANCE BITS – Kvaliteetsed 24 mm juhtotsad ja 9 1/4-tollised pesaotsikud, mis on valmistatud S2 terasest. Kõik juhtotsad on varustatud magnetotsadega.
ERGONOOMILINE DISAIN – kõik selle komplekti kruvikeerajad on loodud professionaalset isetegemist silmas pidades. Kvaliteetne ehitus, mis pakub vastupidavaid tööriistu igaks tööks.
MITMEKÜLGNE JA KOHALDATAV – kasutatakse tavaliselt mängukonsoolide, mobiiltelefonide, kaamerate, sülearvutite ja telerite demonteerimiseks koos aia remondiga.

Tugevuse ja vastupidavuse jaoks loodud WellCut (63 tk) kruvikeerajakomplektiga on kaasas kaasas olev komplekt, mis on pakitud kõige vajalikuga, mida vajate projekti lõpuleviimiseks. Iga tööriist on karastatud ja karastatud ning valmistatud S2 terasest Cr-6150 materjalist, mis annab kõigile teie tööriistadele tugevuse jõule vastu pidada. Kõik tööriistad on valmistatud kroom-vanaadiumiterasest ja neil on pikaealisuse suurendamiseks korrosioonikindel viimistlus. Universaalne komplekt, mis vastab kõigile projekti nõuetele, võimaldades teil töötada tõhusalt ja kiirusega. Mugavad plastikust ja kummist käepidemed muudavad selle kasutamise lihtsaks ja praktiliseks. Kaasas on ka plastikust hoiukarp, mis mahutab ja korrastab kogu teie tööriistakomplekti. Teie komplekt sisaldab adapterit, otsiku draiverit, magnetihoidjat, magnetisaatorit ja demagnetiseerijat, valikut tavalisi ja täppiskruvikeerajaid, otsikuid, pistikupesasid ja nihkeid.

Kaal
1.730000
Osa nr
WC-RSD63
Vöötkood
5060279872086
Bränd
WellCut

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Tööriistakomplektid

Meie valikus on suur valik mehaanilisi tööriistu - mitmesuguseid tööriistakomplekte, nende hulgas: keeramis-, puurimis-, sepistamis-, tõmbamis-, purustamis- ja pingutustööriistad. Samuti tööriistad kinnitamiseks, pressimiseks, autode remondiks, metallitöötluseks ja kokkupanekuks. Lisaks konkreetsetele rakendustele võivad tööriistakomplektid olla ka väga mitmekülgsed, võimaldades ühe tööriistaga teha mitmesuguseid torustiku-, remondi-, kütte- ja muid töid. Need on valmistatud kvaliteetsetest ja vastupidavatest materjalidest nagu metall, teras ja vask, mistõttu peavad need vastu pikki aastaid. Meie komplektid tarnitakse tavaliselt spetsiaalsetes plastikust või muust materjalist kastides, nii et neid saab mugavalt kodus või autos hoiustada. Sõltuvalt mudelist võivad need komplektid sisaldada erinevaid saage, mutrivõtmeid, tange, kruvikeerajaid, kuuskant- ja muid mutrivõtmeid, pikendusvõtmeid, kruvikeeramisotsikuid, süüteküünla pistikupesasid, adaptereid jne. Meie tootevalikusse kuuluvad tuntud elektrilised tööriistad nagu Yato, Makita, Bosch ja teised.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kruvikeeraja ja otsiku komplekt 63 tk. UK BRAND, WellCut® WC-RSD63

Kauba ID: 9807312
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,5 kg
Tüüp: Tööriistakomplektid
Vaade: WellCut, tööriistakomplektid käsitööriistad
Ettenähtud: Tööriistad keeramiseks, pingutamiseks
Kaubamärk: WellCut
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik WellCut tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kruvikeeraja ja otsiku komplekt 63 tk. UK BRAND, WellCut® WC-RSD63
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki