MINI Kruvikeeraja, otsikute komplekt 38 tk. UK BRAND, WellCut® WC-MPS38U

Täpsustused:
Tüüp: Pead ja otsikud
Ettenähtud: Tööriistad keeramiseks, pingutamiseks
Kauba ID: 9807302

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: MINI Kruvikeeraja, otsikute komplekt 38 tk. UK BRAND, WellCut® WC-MPS38U

MITMEKÜLGNE SEGAKRUVIKEERAJA KOMPLEKT – 36 kõige populaarsemat täppiskruvikeeraja otsikut, mis sobivad igaks täppisrakenduseks. Kõige sagedamini kasutatakse kodus, garaažis, aia remondi- ja hooldustöödel.
INNOVATIIVNE OPEN MAX CASE – uuenduslik iseavanev OPEN MAX hoiukohver sobib suurepäraselt oma bittide transportimiseks ja korrastamiseks ning hoidmiseks, kui seda ei kasutata.
RASKEDE TÖÖD S2 TERAS – otsikud on valmistatud kroom-vanaadiumiterasest (S2 kvaliteet), mis tagavad pikaajalise vastupidavuse.
ALUMIINIUMISULAMI MAGNET – Magnetiliselt tugev, et suurendada osavust ja tagada, et te ei kaota kunagi isegi väikseimaid kruvisid.
MUGAV libisemisvastane käepide – 360-kraadine libisemiskindel käepideme pea pakub peopesale mugavust, vähendades töötamise ajal hõõrdumist.

Selle täppiskruvikeerajate komplekti abil saate nende peente projektidega hõlpsalt töötada. Komplektis on 36 kõige populaarsemat täppiskruvikeeraja otsikut, millest igaüks on magnetiliselt tugev, et suurendada osavust ja tagada, et te ei kaota kunagi isegi väikseimaid kruvisid. Lihtsalt asetage otsikud 94 mm alumiiniumist libisemisvastasesse käepidemesse ja olete kontrolli all. Libisemiskindel 360 kraadi pööratav käepidemepea pakub peopesale mugavust, vähendades töötamise ajal hõõrdumist. Vajad rohkem pikkust? Raskemini ligipääsetavate kohtade jaoks oleme lisanud 60 mm pikendusvarda. Uuenduslik iseavanev hoiukohver OPEN MAX sobib suurepäraselt bittide transportimiseks ja korrastamiseks ning hoidmiseks, kui neid ei kasutata. Ideaalne komplekt nii professionaalidele kui ka isetegemise entusiastidele.

Kaal
0,250000
Osa nr
WC-MPS38U
Vöötkood
5060279872062
Bränd
WellCut

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: MINI Kruvikeeraja, otsikute komplekt 38 tk. UK BRAND, WellCut® WC-MPS38U

Kauba ID: 9807302
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,3 kg
Tüüp: Pead ja otsikud
Vaade: WellCut, pead ja otsikud käsitööriistad
Ettenähtud: Tööriistad keeramiseks, pingutamiseks
Kaubamärk: WellCut
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik WellCut tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

MINI Kruvikeeraja, otsikute komplekt 38 tk. UK BRAND, WellCut® WC-MPS38U
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki