Õhuniisutaja Deerma ST636W

Täpsustused:
Tüüp: Õhuniisutajad
Kauba ID: 5028922
6530
Lisa korvi
863 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Õhuniisutaja Deerma ST636W

Õhuniisutaja Deerma ST636W

Kaitske ennast ja oma lähedasi. Lihtsalt kasutataval Deerma ST636W niisutajal on UV-steriliseerimise funktsioon, mis eemaldab kuni 99,9% bakteritest. Mitmeastmeline filtreerimissüsteem tagab tõhusa puhastamise. Tänu spetsiaalsele beebi unerežiimile sobib seade ideaalselt väikelastega kodudesse. Digitaalne ekraan muudab niisutaja kasutamise lihtsaks ning 4,5-liitrine maht võimaldab kuni mitu tundi pidevat tööd.

Hästi puhastatud vesi

Kraanivesi sisaldab palju baktereid, mis on palja silmaga nähtamatud ja võivad olla tervisele ohtlikud. Seetõttu on ST636W niisutajal sisemine UV-C steriliseerimistsoon. Sellest läbi voolav vedelik puhastatakse kohe põhjalikult ja pritsitakse seejärel peeneks uduks. See võimaldab teil ja teie perel nautida optimaalselt niisutatud ja ohutut õhku.

See hakkab kiiresti bakteritega toime tulema

253,7 nm UV-C valgus tagab usaldusväärse steriliseerimise. See kõrvaldab kuni 99,9% kõige tavalisematest bakteritest. Suurepärane toimetulek bakteritega nagu stafülokokk või e. coli. Niisutajal on ka 2-astmeline filtreerimissüsteem, mis koosneb võrkfiltrist ja aktiivsöefiltrist. See püüab tõhusalt kinni juukseid, tolmu ja muud mustust.

Säilitab mõistlikult määratud niiskustaseme

Deerma kaubamärgiga õhuniisutaja suudab arukalt hoida ruumis vajalikku niiskust. Seadistage mis tahes väärtus vahemikus 45% kuni 90% ja looge suurepärane keskkond töötamiseks või lõõgastumiseks. Seade reguleerib pidevalt pihustusudu vastavalt teie ümbritsevatele tingimustele.

Mõeldud väikseid ja nende vanemaid silmas pidades

Beebi unerežiim on ette valmistatud kõige nõudlikumatele Deerma toodete kasutajatele. Ühe nupuvajutusega aktiveeritakse UV-sterilisatsioon ja luuakse püsiv niiskustase 65%, mis loob optimaalsed tingimused nii beebidele kui ka nende vanematele.

Öelge hüvasti, tüütud helid

Mis veel muudab õhuniisutaja nii hästi väikeste lastega kodudesse sobivaks? Äärmiselt vaikne töö! Seadme helitase ei ületa 36,5 dB. Nii saate vaikselt raamatut lugeda või töötada, kui teie laps rahulikult magab. Ükski tüütu müra ei häiri teie meelerahu.

Veenduge, et teie kodus oleks optimaalne õhuniiskus

Seade tekitab udu sagedusega kuni 280 ml / h ja selle spetsiaalselt disainitud otsik pöörleb 360 °, nii et see suudab ruumis olevat õhku ühtlaselt niisutada. Deerma ST636W hakkab mõne hetkega ruumi täitma 1-5 mikroni suuruste tilkadega.

Reguleerige niisutaja vastavalt oma vajadustele

Teie otsustate, kuidas soovite oma niisutaja töötada. ST636W toetab 3 udu taset, nii et saate reguleerida selle tööd vastavalt oma vajadustele ja ruumitingimustele. Samuti on olemas spetsiaalne taimer, mis võimaldab seadistada seadet automaatselt välja lülituma määratud kuni 12 tunni möödudes.

Mahukas paak – mugav vee täiendamine

Paagi täitmiseks ei ole vaja õhuniisutajat lahti võtta ega liigutada. Lihtsalt avage kaas ja valage õige kogus vett. Te ei pea isegi seadet välja lülitama! Samuti võite öelda hüvasti tüütu vajadusega tankida liiga sageli. 4,5-liitrine õhuniisutaja võib ühe laadimisega töötada kuni 16 tundi.

Spetsifikatsioon

• Kaubamärk Deerma

• Nimeta Deerma niisutaja

• Mudel DEM-ST636W

• Tööpinge 220-240V ~ 50-60Hz

• Võimsus 28W

• Müratase ≤36,5dB

• Mahutavus 4,5l

• Mõõdud 277x156x270mm

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Õhuniisutaja Deerma ST636W

Kauba ID: 5028922
Kategooria: Õhuniisutajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,02 x 0,03 m, 0,4 kg
Võimsus: 28 W
Soovitatav ruumi suurus: - m²
Maht: 4.5 l
Värv: Valge
Laius: 270 cm
Müratase: 36 dB
Tüüp: Õhuniisutajad
Vaade: Deerma, Õhuniisutajad õhuniisutajad
Kaubamärk: Deerma
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhuniisutaja Deerma ST636W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki