Ultrasonic humidifier Deerma F600 black

Täpsustused:
Tüüp: Õhuniisutajad
Aroomiõlide anum: Jah
Kauba ID: 6309712

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Ultrasonic humidifier Deerma F600 black

Ultraheli niisutaja Deerma F600


Ohutu, tõhus ja praktiline – need kolm sõna kirjeldavad suurepäraselt Deerma F600 õhuniisutajat. Selle abil saate oma kodus optimaalse õhuniisutuse taseme ning hoolitsete enda ja oma lähedaste tervise eest. Vaata, mida võid saada!

Usaldusväärne abi teie heaolu eest hoolitsemisel


Teie tervist mõjutavad väga paljud tegurid – nende hulka kuuluvad temperatuur ja õhuniisutus. Seda tasub endale teadvustada ja kõige sagedamini viibivates kohtades hoolitseda optimaalsete tingimuste eest. Deerma õhuniisutaja võimaldab seda teha - selle abil tagate tervisliku, korralikult niisutatud keskkonna, milles veedate oma aega meeldivalt ja turvaliselt.

Loodud spetsiaalselt teile


Niisutaja läbimõeldud disain muudab selle äärmiselt tõhusaks ja samal ajal ohutuks. Seade puhastab kõigepealt põhjalikult vee, mis seejärel pihustatakse. Spetsiaalne kate takistab tõhusalt saastumist ja bakterite kasvu. Seega võite olla kindel, et eralduv veeudu on täiuslikult puhastatud ja tervisele ohutu.

Süsiniku erakordne jõud


Deerma F600 õhuvõtuava on varustatud süsinikfiltriga. See filtreerib välja kahjulikud ained ja hoiab ära sisemised saasteained. See püüab tõhusalt kinni ebapuhtused, aidates ühtlasi kaasa õhu puhastamisele. Nii võite olla kindel, et olete puhtas ja turvalises keskkonnas. Deerma F600 pakub teile topeltpuhastust.

Üllatavalt lihtne toiming


Niisutaja kasutamine on märkimisväärselt lihtne. Piisab, kui valada spetsiaalsesse paaki vesi, keerata kork peale ja vajutada sisselülitusnuppu. See on kõik, mis on vajalik niisutatud õhu nautimiseks! Samuti ei pea muretsema sagedase veevahetuse vajaduse pärast – paagi maht on lausa 5 l, mis võimaldab mitu tundi intensiivset tööd. Vett tuleb täita vaid kord päevas!

Kontrollige kiiresti teid huvitavat teavet


Seadme tööd hõlbustab nutikas puutepaneel digitaalse silmasõbraliku ekraaniga. Sellega saate kontrollida toatemperatuuri reaalajas. Saate valida ka teid huvitava niisutaja režiimi. Puutepaneel rõõmustab teid nuppude tundlikkusega – nende reageerimisaeg on tõesti välkkiire.

Teie poolt kohandatud õhuniisutaja


Deerma F600 õhuniisutajat saate hõlpsalt oma vajadustele kohandada. Magama minnes saad sisse lülitada öörežiimi, mis lülitab ekraani välja – tarbetu valgus ei sega und. Samuti on võimalus seada seadme töögraafik kuni 12 tunniks – õhuniisutaja lülitub pärast määratud aega automaatselt välja. Samuti saate otsustada pihustatud udu võimsuse üle. Lülitage vabalt kolme saadaoleva taseme vahel ja reguleerige jaotatava vee kogust vastavalt oma eelistustele. Deerma F600 annab teile palju võimalusi – proovige neid kõiki!

Universaalne disain


Deerma F600 õhuniisutit iseloomustab veel selle minimalistlik stiilne disain. Seade on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust ja selle sile pind muudab selle puhastamise isegi probleemiks. Niisutaja kaane alla peidetud mugav käepide võimaldab veepaaki vabalt kaasas kanda – näiteks pesta. Läbipaistev veetaseme indikaator võimaldab kiiresti kontrollida, kui palju vett on alles ja kas peate seda varsti uuesti täitma. Tagasihoidlik värvilahendus, milles domineerivad valge ja peen pruun, võimaldab Deerma F600 saada elegantseks ja praktiliseks lisandiks igasse interjööri. Kindlasti leiab see suurepäraselt tee ka teie koju!

Spetsifikatsioon:

Tootja
Deerma


Mudel
F600


Nimipinge
220-240V ~ 50/60Hz


Hinnatud jõud
25 W


Mõõtmed
210 × 210 × 330 mm


Paagi maht
5 l


Värv
must

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Ultrasonic humidifier Deerma F600 black

Kauba ID: 6309712
Kategooria: Õhuniisutajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,33 x 0,21 x 0,21 m, 1,5 kg
Võimsus: 25 W
Soovitatav ruumi suurus: 30 m²
Maht: 5 l
Värv: MUST
Kaal: 1.5 kg
Müratase: 36 dB
Niiskuse regulaator: Jah
Taimer: Jah
Tüüp: Õhuniisutajad
Vaade: Deerma, Õhuniisutajad õhuniisutajad
Aroomiõlide anum: Jah
Kaubamärk: Deerma
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ultrasonic humidifier Deerma F600 black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki