Õhuniisutaja Sencor SHF 901WH, 0,9L, 90ml/h, 18m2

Täpsustused:
Tüüp: Õhuniisutajad, Difuuserid
Aroomiõlide anum: Jah
Kauba ID: 8132595
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
2909
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Õhuniisutaja Sencor SHF 901WH, 0,9L, 90ml/h, 18m2

SHF 901WH - ideaalne lahendus kuni 18 m2 väga kuiva ja ärritava õhuga ruumidesse. Võib kasutada koos eeterlike õlidega. Koos öövalgusega.

Unikaalne tšehhi tegelane.


41012515-5-lim.jpg41012515-lim.jpg41012515-6-lim.jpg 


PEAMISED EELISED

Ideaalne lahendus väga kuiva ja ärritava õhuga ruumidesse
Öövalgus
40–60% õhuniiskus võib aidata vähendada viiruste levikut
Võimalus kasutada eeterlikke õlisid aroomiteraapiaks ja lõõgastumiseks
Värvid on kohandatud interjööri integreerimiseks
Töötab kõrgsagedusliku ultraheli ostsillaatori põhimõttel
Tekitab külma auru (ei mõjuta toatemperatuuri)
360° pöörlev auru väljalaske deflektor
____________________________________

TEHNILISED ANDMED

Sobib ruumidesse kuni 18 m2
Niisutamise tõhusus: 90 ml/h.
Veepaagi mahutavus: 0,9 l
Sisendvõimsus: 12 W
Müratase: 41 dB(A)
Mõõdud (KxLxS) 21,6 x 16,1 x 10,9 cm
Toitejuhtme pikkus: 1.5 m
Kaal: 0,46 kg 


 circa 1969

Unikaalne tšehhi tegelane. Praha või Pilsner, Sencor või Tšehhi autod – viis ootuste ületamiseks ilma eelarvet ületamata. 

Kogemus | Sencori ettevõte asutati Jaapanis 1969. aastal, alates 2002. aastast on selle peakontor Tšehhis ning alates 2008. aastast müüakse Sencori tooteid Balti riikides.
Kvaliteet | detailide täpsus. Enne kliendini jõudmist läbivad Sencori tooted 6 kvaliteedikontrolli taset.
Disain | tootedisain on loodud Praha kuurordi eeslinnas Říčanys. Osa tooteid täiustame, osa – loome nullist, kuid püüame alati säilitada toodete esteetilise ja funktsionaalse disaini ning laia värvivaliku.
Innovatsioon | SENCOR seadmed suudavad rohkemgi. SENCOR teeb kõik endast oleneva, et täiendada toodete põhifunktsionaalsust nutikate funktsioonidega igas tootekategoorias.
Tunnustamine | rohkem kui 1000 erinevat toodet on võimaldanud Sencoril saada üheks kõige populaarsemaks kodumasinate ja elektroonika kaubamärgiks Kesk-Euroopas ning kõige populaarsemaks kaubamärgiks Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias ning laiendada oma turustamispiirkonda 35 riiki Ameerikast Lähis-Idani.

Sencori kaubamärgi tegelik ajalugu algas 20 aastat enne selle ametlikku turuletoomist Jaapani sõjajärgses kontekstis. Nad on investeerinud miljardeid dollareid, et anda oma riigile uus algus ja keskendunud uuenduslikule, seni avastamata valdkonnale - elektroonikale.
Sõjaeelsete ettevõtetega (Panasonic, Hitachi, Sharp) kaasnesid uued - Sony, Akai, Sanyo, Aiwa ning alates 1969. aastast ka Sencor. See ettevõte alustas tegevust evolutsiooniliste muutuste ajal, millest sai Jaapani ja selle elektroonikaettevõtete jaoks suur pöördepunkt. Nad seisavad silmitsi tohutu väljakutsega - kellel on veel suhteliselt vähe kogemusi - hallata oma ressursse, et tulla toime elektrooniliste seadmete nõudluse tohutu kasvuga.
Sencoril on õnnestunud neile väljakutsetele vastu tulla ning ta toodab ja tarnib jätkuvalt laias valikus autotööstuse tooteid, elektroonikat, mobiiltelefone, videokaameraid, kaameraid, arvuteid, kööginõusid ja muid kodumasinaid üle maailma.

Õhuniisutaja Sencor SHF 901WH, 0,9L, 90ml/h, 18m2

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kodu puhtuse ja hubasuse tunde andmiseks või eksklusiivse kingituse otsimiseks on parfüümi difuusor suurepärane kaasaegne lahendus. Aroomihajuti on spetsiaalne aurusti, mis küllastab õhu meeldiva niiskusega ja mida saab kasutada koos oma lemmikaroomide ja eeterlike õlidega, et neid ruumis hajutada. See seade mitte ainult ei säilita õiget niiskustaset, ärritamata nina limaskesta, vaid täidab teie kodu ka teie lemmik- ja heaolu parandavate lõhnaainetega.
Eeterlikke õlisid (nagu eukalüpt, lavendel, bergamott, sidrunhein jt) on rahvameditsiinis rahustava, lõõgastava ja positiivsete emotsioonide allikana kasutatud pikka aega, kuid nende kasutamine pole kunagi olnud nii lihtne kui tänapäeval.
Ultraheli kasutatakse eeterliku õli käsitsi või automaatseks hajutamiseks difuusoris. Kaasaegsetel hajutitel on sisseehitatud lisafunktsioonid, näiteks ruumi temperatuuri või õhuniiskuse taseme jälgimine. Loomulikult hinnatakse difuusoreid mitte ainult nende funktsionaalsuse, vaid ka disaini poolest. Need võivad olla suurepäraseks aktsendiks vannitoas, köögis, magamistoas või muus toas.

Difuuserid

Lõhnadiffuusor on seade, mis eraldab pidevalt meeldivat lõhna külma auru kujul. See sisaldab mahutit, mille täidate vee ja valitud õlidega. Seejärel hajutavad ultrahelilained vee ja õli ruumis laias dispersioonivahemikus. Seega, sõltuvalt seadme suurusest, võib see olla ideaalne suuremate ruumide jaoks. Samuti saab seda seadet kasutada niisutajana. Seda tüüpi lõhnadiffuusori eluiga sõltub seadme suurusest, kusjuures väiksemad seadmed kestavad lühemat aega ja suuremad kauem. Lisaks on paljudel neist taimer, mis võimaldab teil reguleerida nende tööaega: üks, kaks, neli ja kaheksa tundi. Teised on võimelised töötama vahetpidamata, mis on ideaalne, kui soovite kogu öö ruumi lõhnaga niisutada. Te ei pea muretsema, et see töötab ka siis, kui difuusoris ei ole vett ega õli. Nendel seadmetel on tavaliselt automaatne väljalülitus kui paak on tühjaks saanud.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Õhuniisutaja Sencor SHF 901WH, 0,9L, 90ml/h, 18m2

Kauba ID: 8132595
Kategooria: Õhuniisutajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,168 x 0,118 x 0,266 m, 0,758 kg
Võimsus: 12 W
Soovitatav ruumi suurus: 18 m²
Maht: 0.9 l
Regulaator: Mehaaniline
Värv: Valge
Laius: 10.9 cm
Kaal: 0.46 kg
Müratase: 41 dB
Külm aur: Jah
Tüüp: Õhuniisutajad, Difuuserid
Vaade: Sencor, Õhuniisutajad õhuniisutajad, Sencor, difuuserid õhuniisutajad
Aroomiõlide anum: Jah
Kaubamärk: Sencor
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sencor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Õhuniisutaja Sencor SHF 901WH, 0,9L, 90ml/h, 18m2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki