Matkatool Meteor Seza turist, must

Täpsustused:
Tüüp: Matkatoolid
Maksimaalne koormus: -
Kauba ID: 9818112
1589
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Matkatool Meteor Seza turist, must

Matkatool Meteor Seza on ideaalne valik neile, kes otsivad väliseikluste ajal mugavust ja funktsionaalsust. Ruumikasutuse optimeerimiseks loodud kompaktsete mõõtmetega, mis hõlbustavad transporti ja ladustamist. Kerge, vaid 1,6 kg kaaluv disain muudab selle kaasaskandmise lihtsaks, mis on eriti oluline telkimisel. Vaatamata kergele disainile talub Meteor Siza tool kuni 110 kg raskust, tagades stabiilsuse ja ohutuse kasutamise ajal.

Istme jaoks kasutatav veekindel Oxford 600D kangas on kombineeritud pulbervärvitud terasraamiga, mis on valmistatud 16 mm läbimõõduga torudest, et luua harmooniline kooslus, mis tagab vastupidavuse ja tugevuse. Stabiilne X-raami konstruktsioon tagab ohutuse ning lihtne kokku- ja lahtikäimine koos praktilise hoiukotiga tagavad mugavuse reisil.

Siza tooli disainis on arvestatud ergonoomikaga ning istme ja seljatoe vahele jääb lisaruum, mis tagab parema ventilatsiooni. Toolil on ka käetoed praktilise võrgutaskuga telefoni või veepudeli hoidmiseks, mistõttu on see ideaalne valik neile, kes hindavad mugavust ja praktilisust.

• Kompaktne ja kerge – kõigest 1,6 kg kaaluvat ja kompaktsete mõõtmetega tooli "Meteor Siza" on lihtne transportida ja hoiustada.

• Vastupidav ja ohutu – mõeldud taluma maksimaalset 110 kg raskust, tool tagab stabiilsuse ja ohutuse kasutamise ajal.

• Kvaliteetsed materjalid - valmistatud veekindlast 600D Oxford polüesterkangast ja pulbervärvitud terasraamist, tool tagab vastupidavuse ja tugevuse.

• Ergonoomiline ja mugav – disain arvestab ergonoomikaga, parema ventilatsiooni tagamiseks on istme ja seljatoe vahel lisaruum. Käetugedel on praktiline tasku telefoni või veepudeli hoidmiseks, tagades mugavuse kasutamise ajal.

• Lihtne kokku panna – tänu hõlpsale kokku- ja lahtikäimise mehhanismile ning praktilisele hoiukotile mugavaks transportimiseks ja hoiustamiseks on tool iga reisija jaoks kohustuslik.

Pikkus - 50 cm

Sügavus - 50 cm

Maksimaalne kasutaja kaal - 110 kg

Materjal - teras

Istme materjal - 600D Oxford polüester

Laius - 65 cm

Selja laius - 46 cm

Käetugede laius on 11 cm

Täiskaal - 1,66 kg

Toote netokaal on 1,62 kg

Tasku mõõdud - 8 cm x 7 cm

Jalgade vaheline kaugus - 43 cm 43,5 cm

Sääre läbimõõt - 4 cm 4,1 cm

Kokkupandud mõõdud - 14 cm 80 cm 14,1 cm

Kõrgus - 80 cm

Istme kõrgus maapinnast - 41 cm

Mõõdud peale pakkimist - 75 x 25 x 25 cm

Üldine tooteinfo: Matkatool Meteor Seza turist, must

Kauba ID: 9818112
Kategooria: Matkamööbel
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 1,2 x 0,6 m, 10 kg
Kaubamärk: Meteor
Tüüp: Matkatoolid
Vaade: Meteor, matkatoolid matkamööbel
Maksimaalne koormus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Meteor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Matkatool Meteor Seza turist, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki