Kokkupandav tool Nils Unicorn, roosa, 58x35cm

Täpsustused:
Tüüp: Matkatoolid
Maksimaalne koormus: 50 kg
Kauba ID: 10136022
1739
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

30. septembrist

199

Kuller

30. septembrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. septembrist

199

Kuller

30. septembrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kokkupandav tool Nils Unicorn, roosa, 58x35cm

Laste reisitool Nils NC3001 UNICORN on loodud suure hoole ja detailidele tähelepanu pööramisega, et teie laps oleks mugav, turvaline ja lõputult õnnelik. Erksad värvid ja armas ükssarviku motiiv on ideaalne lahendus teie lapsele puhkusereisile randa, telkima või lihtsalt aias ja kodus aega veetma. Ehitus See on tool, mis töötab igas seisukorras ja igal maastikul. Selle stabiilsuse eest vastutavad tugevad terasprofiilid läbimõõduga 15 mm. Tänu tugevale konstruktsioonile ja 600D Oxford materjalile, mis on väga vastupidav, saab tooli koormata kuni 50 kg. Neid täiendavad libisemise vältimiseks libisemiskindlad jalad. Mugavus ja funktsionaalsus Materjal tagab kõrge kulumis- ja kahjustuskindluse ning lai ja sügav iste tagab suurepärase istumismugavuse. Topsihoidja on lisand, tänu millele on beebi lemmikjook alati käepärast. Lihtne kokkupandav NC3001 on kokkupandav mudel, tänu millele saame selle hõlpsalt reisile kaasa võtta. Seda hõlbustab kaasasolev kate, mis kaitseb seadmeid täiendavalt. Tooli on lihtne kokku ja lahti, see on kerge ja võtab kattes väga vähe ruumi. Selle tulemusel saab teie laps vabalt liikuda, kui iste on õlal. Olenemata sellest, kas teie laps loeb oma lemmikmuinasjuttu, joonistab või lihtsalt unistab, annab see ükssarvik talle maagilise ja turvalise ruumi lõõgastumiseks ja oma kujutlusvõime vallandamiseks. Spetsifikatsioon: Materjal: 600D Oxford, PE Mõõdud: Laius (cm): 55 Kõrgus (cm): 64 Sügavus (cm): 35 Istme kõrgus (cm): 32 Kokkupandud mõõdud: Pikkus: 58 cm Laius: 9 cm Raam: Klaaskiud ch . 15 mm kandekott: Jah Tassihoidja: Jah Libisemiskindlad jalad: Jah Maksimaalne kasutaja kaal: 50 kg Toote kaal: 1,2 kg

Üldine tooteinfo: Kokkupandav tool Nils Unicorn, roosa, 58x35cm

Kauba ID: 10136022
Kategooria: Matkamööbel
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,6 x 1,2 m, 10 kg
Kaubamärk: Nils Camp
Tüüp: Matkatoolid
Vaade: Nils Camp, matkatoolid matkamööbel
Maksimaalne koormus: 50 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Nils Camp tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kokkupandav tool Nils Unicorn, roosa, 58x35cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki