Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, punane

Täpsustused:
Kauba ID: 56272
89500

HAH hind

1 28800
-30%
Lisa korvi
3382 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Neljapäeval, 2. maist

000

Kuller

Reedel, 3. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 3. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, punane

KAMADOCLUB KEPSNINĖS

KamadoClub PRO 2 – sensatsioon Leedu Kamado grilliturul! Patenteeritud pehme sulgemissüsteemiga uusima põlvkonna grill, mis koosneb hingedest, mis hoiavad üle 90% kaane kaalust ja vastupidavast lukust, mis avab grilli vaid ühe sõrmevajutusega. Aeglustussüsteemiga kaas ei kuku kunagi alla ja lööb korpuse vastu täie jõuga uuesti – see langeb aeglaselt alla ja sulgub vaikselt vaid ühe sõrmepuudutusega. Käepide ja küljeriiulid on uuendatud vastupidava, hooldusvaba, kvaliteetse, grilli kuumusele vastupidava HDPE plastikuga, mis näeb ilma igasuguse pingutuseta välja nagu uus ka pärast mitmeaastast rasket kasutamist.

KamadoClub PRO 2 on uue disainiga grill, mis rahuldab ka kõige valivama gurmaani ootused. Täiuslik kaane aeglustamise süsteem, suurendatud ülemine kaas on suurendanud küpsetusmahtu, mistõttu on veelgi mugavam küpsetada suuri lihatükke, isegi mitut kana korraga või parimate sõprade seltskonna kukkumisel palju lihast, kalast, köögiviljadest koos täiendava grillsoojendusega. Eriti tugev, ilmastiku-, kuuma- ja rasvakindel klaaskiust tihend suurendab küpsetamise naudingut. Uus esmaklassiline grilltermomeeter lisab täiuslikele roogadele täpsust. Täiustatud, 5 sektsiooni HDPE küljeriiulid ja esikäepide!

KamadoClub PRO 2 on eksklusiivne savist grill, mis paistab silma oma originaalse DiamondCut välisdisaini, punase värvi ja mis kõige tähtsam – tasuta tarvikutega. Ostes KamadoClub PRO 2, saate kohe täieliku BBQ-ime, tagaaiakuninganna, mis laiendab teie gastronoomilisi võimeid Kuule ja tagasi. Su köögitehnika nutab, igatseb sind, hakkad ahjus kokandusõpikuid hoidma ja mikrolaineahi jääb minevikust vaid kurvaks mälestuseks. Kamado Club PRO 2 grilli ostuga saad tasuta üle 200 euro väärtuses lisasid - kahetsoonilise kahe poolkuu kuumasuunajaga grillimissüsteemi, vihmakatte, potihoidja, tangid kuumade grillide tõstmiseks. ja tuharest!

Termomeeter

 

Uuendatud, premium kvaliteediga, originaal Kamado Club termomeeter näitab väga täpselt ja selgelt temperatuuri grilli sees. Saate alati näha, millisel temperatuuril suitsetatakse või küpsetatakse liha, kana, kala, köögivilju või muid toiduaineid.

Kahesuunaline ülemine ventiil

 

Kvaliteetne, kahesuunaline ventiil võimaldab teil tõhusalt kontrollida temperatuuri ja õhuvoolu. Täielikult avatud funktsioon maksimeerib õhuvoolu ringlust, nii et see kuumeneb eriti tugevalt, süsi kõrgel temperatuuril malmist restil või pitsade küpsetamiseks Kamado Club PRO ülemine amortisaator on valmistatud korrosioonikindlatest materjalidest, nii et see näeb alati veatu välja ka äärmiselt karmides tingimustes - vihma ja lume korral.

Kolle

Kolle - oluline Kamado Club PRO komponent. Kõrgekvaliteediline keraamiline küpsetusahi talub äärmiselt kõrget kuumust, saate valmistada erinevaid toite, ilma et peaksite muretsema praeguse temperatuuri pärast! Spetsiaalse aktiivsusega kasutamisel (eriti kommertseesmärkidel) on tulekolde purunemiseks suur võimalus. Ja see pole saladus, et meie Kamado Club PRO küttekolle on valmistatud vastavalt uusimatele tehnoloogiatele, nii et me võime kindlalt öelda, et see on kvaliteetne. Kvaliteeti peegeldab meie 2-aastane garantii füüsilise isiku ja garantiitingimuste täitmine. Kolle suudab pakkuda isegi juriidilistele isikutele, kes on majanduslikult kasulikud, 1 aastast garantiid.

HDPE Kamado Club PRO riiulid

 

Erinevate BBQ roogade valmistamisel tuleb kuhugi hoiustada nõud, anumad, vedelikud, noad ja muu vajalik. Sageli on selleks vaja tabelit. Kamado Club PRO 2 grillil on mugavad HDPE abilauad, millele mahuvad lihtsalt ära kõige vajalikumad tarvikud ning vajadusel on eriti mugav ühes kohas süüa teha ja süüa teha. Kamado Club meeskonnal on Teile pakkuda erinevaid orgaaniliste õlide ja mesilasvahaga immutatud grilllaudu, mis sobivad otseseks kokkupuuteks toiduga ja mida samas iseloomustab eriti kõrge vastupidavus atmosfäärimõjudele. Kas olete toiduvalmistamise lõpetanud? Lihtsalt keerake mõlemad lauaplaadid alla. Mugav!

*HDPE plastikust abilauad/käepide ei ole vastupidavad kuumadele roogadele, grillitarvikutele. Ärge asetage neile kuumi esemeid. HDPE plastikust abilauad/käepide on vastupidavad ainult grilli poolt kiirgavale kuumusele.

Klaaskiust tihend

 

Kamado Club hoolitseb oma klientide ja nende grillide eest, mistõttu soovib ta pakkuda ainult kõige kvaliteetsemaid tooteid. Üks neist on klaaskiust tihend Kamado Club PRO mudelis. See on tihend, millel on äärmiselt kõrged kvaliteedistandardid. Kuumuskindel, mittesüttiv ja vastupidav temperatuuridele kuni 540 C. Tihendikomponent on valmistatud terasest, nii et see tihend on vastupidav mehaanilistele kahjustustele ja minimeerib õhulekkeid ning teie grill muutub palju tihedamaks.

Kahetsooniline küpsetus süsteem

 KAMADOCLUB PRO Kahetsooniline toiduvalmistamissüsteem 

Kvaliteetne KamadoClub PRO 2 kahetsooniline keedusüsteem. Multifunktsionaalne küpsetussüsteem võimaldab küpsetada erinevatel temperatuuridel ja erinevatel kõrgustel korraga! See küpsetussüsteem asendab teie tavalist grilli. Poolgrilli abil saate luua erinevaid küpsetuspindu: otsest kuumust ja kaudkuumust. Kaheosaline grill ja mitmetasandiline rest pakuvad teile erinevaid toiduvalmistamisvõimalusi ja muudavad toiduvalmistamise lihtsamaks. Selle süsteemiga ei vaja te enam soojusdeflektorit.

Grilli kate (kingitus nr 2)

 

Kvaliteetne KamadoClub PRO 2 grillkate. Selle katte abil saate kaitsta grilli väliste negatiivsete tegurite eest.

Grillitangid (kingitus nr 3)

KAMADOCLUB PRO Grilltangid

Mugavad ja kerged KAMADOCLUB roostevabast terasest grilltangid. Tänu grilltangidele saate valminud toidu grillilt ohutult eemaldada.

Tuharoop (kingitus nr 4)

Universaalne KamadoClub PRO 2 tuhapõleti hõlbustab teie grilli hooldamist. Ekraan on mõeldud tuha eemaldamiseks grillilt.

Potihoidja (Kingitus nr 5)

Potihoidja KAMADOCLUB

Potihoidja läbimõõduga 26 cm! Sobib kuni 12-liitristele (kaasa arvatud) padadele/pottidele.

KamadoClub PRO 2 grilli omadused:

  • Automaatne "Soft Close" hingesüsteem - 100% mugavus ja stabiilsus
  • Kahesuunaline siiber – stabiilsem temperatuuri juhtimine
  • Eriti lai alus – põrutuskaitse
  • Täiendavad tugevdatud külgriiulid
  • HDPE plastikust küljeriiulid – eriti vastupidavad keskkonnamõjudele ja niiskusele
  • Klaaskiust tihend
  • Äärmiselt täpne ja vastupidav kalibreeritud termomeeter
  • Uue põlvkonna kompenseeriva õmblusega kamin - kaitse lõhenemise eest
  • Pastöriseeritud keraamika - pikem soojuse säilivus
  • EUIPO patenteeritud disain
  • Kere ja katte piiramatu garantii on üksikisiku jaoks füüsiline

KamadoClub PRO 2 tehnilised omadused:

  • Läbimõõt: 59 cm
  • Grilli läbimõõt: 48 cm
  • 3 cm keha paksus
  • Automaatne kaane liigend
  • HDPE plastikust küljeriiulid ja käepide
  • Kahetsooniline küpsetussüsteem kahe poolkuu kuumuse suunajaga
  • Vihmakate
  • Potihoidja
  • Tangid kuumade grillide tõstmiseks
  • Tuhalamp
  • Metallist grillpidurihoidikud
  • Paksendatud metallist grilli kinnitusdetailid
  • Pakendi mõõdud: KxLxS: 92 x 75 x 75 cm
  • Grilli kaal: 120 kg
  • Värv: punane

Üldine tooteinfo: Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, punane

Kauba ID: 56272
Kategooria: Grillid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,75 x 0,72 x 0,9 m, 120 kg
Kaubamärk: KamadoClub
Tüüp: Kamado grillid
Vaade: KamadoClub, kamado grillid
Laius: 59 cm
Pikkus: 59 cm
Grilli kuju: Ümmargune
Rattad transpordiks: Jah
Kork: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik KamadoClub tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
91149
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (2)

Keraamiline grill KamadoClub PRO II, 59 cm, punane
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ragnar U.
16.04.2022

Super aparaat aga tuleb selgeks teha , mis moodi seda hooldada ja , mis sellega võimalik teha!!!Põhimõtteliselt kõike!!!

Vladislav B.
31.03.2021

Puudujääkidest on dokumendid vaid leedukeelsed. Mul oleks hea meel, kui mul oleks vähemalt ingliskeelne versioon. Grill on imeline, tuleb välja, et kõik on mahlane ja maitsev.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki