Robotmuruniiduk Gardena Sileno city, 600m²

Täpsustused:
Tüüp: Mururobotid
Kauba ID: 9649206
1 32500
Lisa korvi
5007 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Robotmuruniiduk Gardena Sileno city, 600m²

Kogege, kui lihtne on oma muru eest hoolitseda Smart Sileno city - nutika Gardena robotniidukiga! Kombineerides Gardena nutikaid tooteid rakenduses Smart EasyApp Control, saate oma aeda vabalt jälgida kõikjal. Smart Sileno city sobib kuni 600 m² pindaladele. Lona™ Intelligence abil pakub teie robotniiduk ainulaadseid funktsioone ja viib nutika muruhoolduse järgmisele tasemele. Lona™ on uuenduslik tehisintellekt, mis kohandub igas suuruses aiaga. Esiteks loob Lona™ teie aia kaardi, skaneerides teie muru GPS-i, andurite ja kaugusandmete abil. Teie Gardena Smart rakenduses kuvatakse skannitud murukaart ja tänu tsoonide haldamisele määrate isiklikult, milliseid alasid ja kui sageli tuleb niita. Funktsiooni Area Protect kasutatakse alade määratlemiseks, millele Smart Sileno City ei tohiks läheneda, näiteks metsik heinamaa. Asukoha jälgimise funktsiooniga näete Smart Sileno City asukohta reaalajas aiakaardil ühe nupuvajutusega. Tehisintellekt võimaldab robotniidukil usaldusväärselt ja täpselt tuvastada teie aia kitsaimad käigud ja kitsamad nurgad. Vaid 57 detsibelliga Smart Sileno City on väga vaikne ja te ei kuule seda peaaegu üldse, kui aias puhkate ja vaatate oma väikest abimeest muru niitmas. Nutikas CorridorCut režiim juhib robotniidukit hõlpsalt kitsastes kohtades ja nurkades, mille laius on ainult 60 sentimeetrit kontuurjuhtmete vahel. Need on sageli alad, mida muidu tuleks käsitsi lõigata. CorridorCut aitab ka teie robotniiduki ummikutest välja. Järgides Gardena Smart rakenduses seatud ajakava, kuid juhindudes funktsioonist SensorControl, otsustab robot ise, kui tihti teie muru niita. See hakkab töötama muru kasvukiiruse alusel ja töötab ainult vajaduse korral. Uuenduslik SpotCutting funktsioon on spiraalne lõikamine, mis võimaldab teie Smart Sileno Cityl alustada tööd teistes raskesti ligipääsetavates kohtades. Lisaks tunneb Smart Sileno City kergesti ära ilma- ja maastikumuutused. See tunneb ära, kui maapind on külmunud ja hakkab tööle alles siis, kui ilm soojeneb. Lisaks suudab see ületada kuni 35% künkad ja nõlvad. Kui töö on tehtud, naaseb Smart Sileno City automaatselt koju laadimisjaama. Sellel Smart Sileno Cityl on palju kasulikke funktsioone, mida saate Gardena Smart rakendusega avastada. EasyConfig aitab teil robotit tööle panna. „Auto Schedule“ funktsioon võimaldab teie Smart Sileno Cityl ise otsustada, millal ja kuidas muru niita. Pärast funktsiooni SmartHome installimist saate Alexa virtuaalse assistendi abil oma Smart Sileno linna oma häälega juhtida. Lisaks võimaldab taimeteek avastada kõike, mida taimemaailma kohta vaja teada. Smart robotniiduk. Sileno. Nüüd Lona™ Intelligence, mis õpib, kaardistab ja kohandub teie individuaalse aiaga.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Robotmuruniiduk Gardena Sileno city, 600m²

Kauba ID: 9649206
Kategooria: Robotmuruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,51 x 0,5 m, 9 kg
Töölaius: 20 cm
Min. niitmiskõrgus: 20 mm
Max. niitmiskõrgus: 50 mm
Lõikekõrguse positsioonid: -
Korpus: Plastikust
Kaal: 7.3 kg
Tüüp: Mururobotid
Vaade: Gardena, mururobotid robotmuruniidukid
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Robotmuruniiduk Gardena Sileno city, 600m²
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki