Robotmuruniiduk Sileno life 700 m²

Täpsustused:
Tüüp: Mururobotid
Soovitatav lõikamisala: 700 m²
Kauba ID: 6082852
1 16409

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
4399 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 17. aprillist

000

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Robotmuruniiduk Sileno life 700 m²

Madal müratase, mitmekülgsus ja nutikas disain – see on uus GARDENA robotniiduk "SILENO life" (700 m²). See SILENO elurobot on ideaalne keskmise suurusega muru jaoks, täiuslik kombinatsioon jõudlusest ja täpsusest mugavaks niitmiseks. Alustame! Aktiveerige oma nutitelefonis GARDENA Bluetooth® rakendus, sisestage muru suurus, soovitud niitmispäevad ja soovitud algusaeg. Intuitiivne GARDENA Bluetooth® rakendus juhendab teid samm-sammult läbi algseadistuse. Teie robotniiduk määrab ajakava ja on kohe tööks valmis. Saate oma SILENO elu mugavalt juhtida Bluetooth® kaudu kuni 10 m kauguselt. Teie robot määrab automaatselt muru niitmiseks optimaalse aja ning GARDENA Bluetooth® rakendus hoiab aia graafiku alusel korras. Ülivaikse mootoriga muruniiduk on oma klassi madalaima müratasemega, ulatudes vaid 57 dB (A). Kuni robot töötab, saate sina ja su naabrid nautida aia rahu. Nutikas CorridorCut süsteem juhib robotniidukit kitsastes kohtades ja nurkades vaid 60 cm laiusega. Ehitatud juhikute vahel liikudes ületab robot hõlpsasti rasked kohad. CorridorCut hoiab ära robotniiduki kinnijäämise läbimatutesse kohtadesse. SensorControl tehnoloogia abil otsustab robot ise, kui tihti muru tuleb niita ja valib sageduse, mis sobib kõige paremini muru kasvuga. Teie nutikas väike abimees niidab muru tõeliselt tõhusalt. Kartmatute Auto Weather ja Terrain funktsioonidega relvastatud töökas SILENO life niidab muru iseseisvalt iga ilmaga – vihma või ilmaga. Nutikas robotniiduk tunneb automaatselt ära härmatise ja härmatise ning peatab programmi seni, kuni maapind soojeneb. Kontuurkaabel näitab SILENO elu, milline aiaosa niitmist vajab. Lisaks liigub kaabliga juhitav robotniiduk usaldusväärselt ja täielikult automaatselt niidualadel ringi. Robot ületab hõlpsalt kitsad käigud ja kuni 35%. tõusudele ja allamägedele jõudmine. Pärast töötamist naaseb robot koju – laadimisjaama, kus see automaatselt laaditakse. Robot töötab täiesti autonoomselt, nii et sul on aias rohkem aega südantsoojendavamate tegevustega tegelemiseks. "SILENO life" on pestav aiavoolikuga – mis saaks olla lihtsam? "SILENO life" abil muutub muru niitmine tõeliseks naudinguks. Istuge, lõdvestuge ja laske robotil teie eest töö ära teha. SILENO life hoolitseb imelise välimusega ja hoolitsetud muru eest: nutikas robotniiduk. 

* GARDENA Bluetooth® rakenduse ja GARDENA Bluetooth® aiatööriista funktsioonide kasutamiseks peate enne veebis registreerimist looma GARDENA kasutajakonto. Lisateabe saamiseks vt jaotises D.U.K.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Robotmuruniiduk Sileno life 700 m²

Kauba ID: 6082852
Kategooria: Robotmuruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,65 x 0,45 x 0,28 m, 9 kg
Töölaius: 22 cm
Min. niitmiskõrgus: 20 mm
Max. niitmiskõrgus: 50 mm
Lõikekõrguse positsioonid: -
Korpus: Täpsustamata
Kaal: 8.3 kg
Tüüp: Mururobotid
Vaade: Gardena, mururobotid robotmuruniidukid
Soovitatav lõikamisala: 700 m²
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Robotmuruniiduk Sileno life 700 m²
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Rein K.
17.07.2023

Töötab hästi, ainult bluetoot äpp ei ühenda, ilmselt sellevõrra oli soodus, ometi kõik reklaamid seda võimaldavad.

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Rein K. 03.06.2023
Tere Kui kaua laadib akut ja kui kaua niidab? Lugupidamisega Rein
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 05.06.2023

Tere! Teie küsimus puudutab toote üksikasju, mis ei sisaldu tootja kirjelduses. Kliendid, kes on selle toote juba ostnud, saavad kõige paremini vastata teie küsimusele ning jagada oma kogemusi ja arvustusi. Vabandage, teie päring pole veel vastust saanud. Lugupidamisega, Hansapost.