Robotmuruniiduk Gardena Smart Sileno city, 400m²

Täpsustused:
Tüüp: Mururobotid
Kauba ID: 9649211
1 02282
Lisa korvi
3865 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

5. juunist

000

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

6. juunist

199

Kuller

6. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Robotmuruniiduk Gardena Smart Sileno city, 400m²

Vaadake ise, kui lihtne on oma muru eest hoolitseda nutika robotniidukiga: Gardena "smart Sileno city", 400 m² komplekt! Kui kasutate Gardena nutikat süsteemi, on teie muruniiduk täielikult ühendatud ja EasyA Controli nutirakendus võimaldab teil selle eest hoolitseda olenemata asukohast. Nutika muruhoolduse taasleiutamine ja koostoime robotniidukiga. Nüüd - Lona tehnoloogiaga, tehisintellektil põhineva ajastamislahendusega. See tehnoloogia jälgib asukohta, loob plaani ja kohandub üksikute aedadega. Nutikas Gardena rakendus näitab teie niidetava muruala plaani. Näete alati oma aeda, olenemata sellest, kui kaugel olete. Rakenduse abil saate igal ajal oma muruhoolduse ajakava vaadata. Tsooni juhtimise funktsioon „Zone Management“ võimaldab paindlikult seadistada lõikesagedust ja -aega konkreetsete piirkondade jaoks. Tsoonikaitse funktsioon võimaldab valida ala, mis jäetakse niitmata – et nautida metsiku rohumaa alasid. Lisaks võimaldab äpp jälgida niiduki asukohta. See produktiivne aiaabiline töötab väga vaikselt. Müratase ulatub vaid 57 db-ni (A), mis on selle mänguklassi madalaim. Saate oma aiaga jätkata, kuni robot rasket tööd teeb. Nutisüsteem "CorridorCut" juhib robotniiduki õiges suunas kitsastes kohtades ja nurkades vaid 60 cm laiusega. Paigutatud kontuurikaablite vahel liikudes ületab robot hõlpsalt alad, mida muidu tuleks käsitsi lõigata. „CorridorCut“ hoiab ära robotniiduki kinnijäämise raskesti ligipääsetavates kohtades. Nutikas rakenduses „Gardena smart App“ on ajakava, mis tagab, et teie aed näeb alati suurepärane välja. Robot järgib teie ajakava, järgib SensorControli andmeid ja otsustab ise, kui tihti niita. Sobivaim sagedus valitakse vastavalt muru kasvule. See tõhus väike aednik töötab ainult vajaduse korral. Uuenduslik spiraalniitmise funktsioon "Spot Cutting" võimaldab nutikale robotile „smart Sileno city“ piisavalt ja vajalikke alasid. Nutikas Sileno linnarobot naaseb laadimisjaama. Vastupidav robotniiduk on mõeldud kasutamiseks aastaringselt. Funktsioonid „Auto Weather“ ja „Terrain“ muudavad selle tõeliseks aiakangelaseks. Robotniiduk tuvastab härmatise ja peatab programmi seni, kuni maapind soojeneb. See ületab nõlvad ja künkad järsusega kuni 35 protsenti. Sellel nutikal Sileno cityl on palju kasulikke funktsioone, saate vaadata Gardena nutikat rakendust. EasyConfig juhendab teid installiprotsessis. Auto Schedule tagab, et smart Sileno city teab, kuidas ja millal muru niita. SmartHome funktsioon võimaldab teil virtuaalse assistendi Alexa abil oma nutikat Sileno linna oma häälega juhtida. Lisaks leiate taimeraamatukogust kogu vajaliku info taimemaailma kohta. Meie Gardena nutikas seeria ja "smart Sileno city" aitavad teil muru eest tõeliselt nutikalt hoolt kanda: nutikas robotniiduk. Sileno.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Robotmuruniiduk Gardena Smart Sileno city, 400m²

Kauba ID: 9649211
Kategooria: Robotmuruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,51 x 0,5 m, 8 kg
Töölaius: 28 cm
Min. niitmiskõrgus: -
Max. niitmiskõrgus: -
Lõikekõrguse positsioonid: -
Korpus: Plastikust
Kaal: 7.3 kg
Tüüp: Mururobotid
Vaade: Gardena, mururobotid robotmuruniidukid
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Robotmuruniiduk Gardena Smart Sileno city, 400m²
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki