Extralink BS-PCD030 16A 3,6kW Schuko | Kaasaskantav elektriauto laadija | 1-faasiline, 5,5m, LCD-ekraan, Native

Täpsustused:
Laadija tüüp: Akulaadijad
Kauba ID: 9938877
28800
Lisa korvi
1088 / kuus
Sinu linn

Postkontor

25. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

25. septembrist

219

DPD pakiautomaat

25. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. septembrist

259

Kuller

25. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

25. septembrist

219

DPD pakiautomaat

25. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

25. septembrist

259

Kuller

25. septembrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Extralink BS-PCD030 16A 3,6kW Schuko | Kaasaskantav elektriauto laadija | 1-faasiline, 5,5m, LCD-ekraan

EXTRALINKIST KAASASKAASANDATV ELEKTRILAADIJA TUTVUSTAMME MEIE EXTRALINK KAASASKAASATAV EV LADIJAT, mis on ideaalne lahendus EV juhtidele, kes on alati liikvel. See laadija on KOMPAKTNE JA LIHTNE KAASASKAASDAMISEKS, mistõttu on see ideaalne aksessuaar maanteeretkedeks, telkimiseks seiklustest ja muust vabas õhus toimuvast tegevusest. Kaasaskantav EV laadija on loodud töötama enamiku EV mudelitega ja sellel on SISSEEHITATUD EKRAAN, mis näitab laadimise edenemist, nii et saate seda pidevalt jälgida. EXTRALINK KAASASKAASANDVATE LAADIJATE PÕHIOMADUSED EXTRALINK KAASASKAASANDVATE LAADIJATE PÕHIOMADUSED * Värviline ekraan * Kaitse ülekuumenemise eest * Jääkvoolukaitse tüüp A 6mA * Intelligentne süsteem automaatseks rikete parandamiseks * 16A 3,6kW * Kaitseaste IP67 * Kompaktne suurus * Tüüp 2 kaabel pikkusega 5 m * Schuko pistik LCD EKRAAN Meie EV-laadija, mis on varustatud elegantse LCD-ekraaniga, pakub reaalajas teave laadimise oleku, sealhulgas järelejäänud aja kohta täislaadimine. JÄÄKVOOLUKAITSE RCD TÜÜP A 6MA Toode on varustatud RCD-tüüpi A 6mA rikkevooluga kaitse, mis vastab uusimatele EL ohutusstandarditele. TEMPERATUURI JÄLGIMINE Jälgige kogu aeg laadija töötemperatuuri. Millal kui laadija ületab ohutu temperatuuri, lakkab see töötamast kohe ja laadimissüsteemi saab automaatselt jätkata, kui temperatuur normaliseerub. CHIP PARANDAB AUTOMAATSELT VEAD Nutikas kiip suudab selle tagamiseks automaatselt parandada levinud laadimisvead stabiilne töö. TÄIELIK SERTIFITSEERIMINE Toode on läbinud kõik asjakohased sertifikaadid Euroopas ja Põhjas Ameerikas, tagades toote täieliku müümise ja kasutamise enesekindlus. KAITSEASTASE IP67 EV kaasaskantav laadija on IP67 reitinguga, mis tähendab, et see on nii täiesti tolmukindel ja talub kastmist kuni 1 meetri sügavusele vett kuni 30 minutit. See hinnang tagab, et laadija on kaitstud elementide eest ja võib töötada ka kõige karmimates tingimustes tingimused. Saate keskenduda oma teekonnale, muretsemata selle pärast laadija ohutust ja töökindlust.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Extralink BS-PCD030 16A 3,6kW Schuko | Kaasaskantav elektriauto laadija | 1-faasiline, 5,5m, LCD-ekraan

Kauba ID: 9938877
Kategooria: Auto akulaadijad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,38 x 0,08 m, 2,43 kg
Toide pinge: - V
Laadimisvool: -
Kaubamärk: Extralink
Laadija tüüp: Akulaadijad
Vaade: Extralink, akulaadijad auto akulaadijad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik ExtraLink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Extralink BS-PCD030 16A 3,6kW Schuko | Kaasaskantav elektriauto laadija | 1-faasiline, 5,5m, LCD-ekraan
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki