Föön Deerma CF15W

Täpsustused:
Difuuser: Pole täpsustatud
Temperatuuri režiim: 2
Kauba ID: 5154337
2559
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Deerma CF15W

Föön Deerma CF15W

Nüüd saate tunda end oma kodus juuksurina. Föön Deerma CF15W võimaldab juukseid kiiresti ja turvaliselt kuivatada, samuti on võimalik valida 2 režiimi ja 2 kiiruse vahel. Selle võimsus ulatub 1600-2000W. Seade on ülimalt kerge ja mugav – saate selle hõlpsalt reisile kaasa võtta. Sellel on ka magnetotsik, mis hõlbustab juuste kujundamist.

Muljetavaldav esitus

Kogege, et juuste kuivatamine ei võta kaua aega. See föön on võimas ja töötab kuni 18 000 pööret minutis. kiirust. Seadmel on ka sisseehitatud 7 labaga ventilaator ja see suudab pakkuda õhuvoolu kiirust kuni 14m3/s. Kõik see võimaldab teil juukseid kiiresti kuivatada, ilma et peaksite kahjustama.

Saadaval 2 režiimis ja 2 kiiruses

Reguleerige kuivati tööd vastavalt oma vajadustele või juuksetüübile. CF15W pakub valida kahe kiiruse taseme vahel. Sellel on ka 2 režiimi – kuum õhk ja külm õhk. See võib hõlbustada juuste kujundamist ja kaunite soengute loomist. Proovige võimalikke valikuid ja saate teada, milline neist teie vajadustele kõige paremini sobib!

Magnetotsik kaasas

Komplekti kuulub 360° pööratav magnetots. Seda saab hõlpsasti kinnitada ja eemaldada. See hõlbustab juuste moodustumist ja tõstab need juurteni. Sellel on 2 isolatsioonikihti, nii et te ei pea põletuste pärast muretsema

Kasutusohutus

Fööni CF15W on ohutu kasutada ja see ei kahjusta juukseid. See on varustatud täiustatud temperatuuri reguleerimise süsteemiga. Kui see ületab teatud taseme, lülitub seade automaatselt välja. See kaitseb kuivatit tõhusalt ülekuumenemise eest ja saate nautida ohutut kasutamist.

Võib teid reisidel kaasas olla

Puhkusel? Nüüd saate oma fööni hõlpsalt kaasa võtta! CF15W kaalub vaid 0,47 kg, mis on kergem kui 0,5-liitrine veepudel. Ja see on piisavalt väike, et mahub hõlpsasti kohvrisse või reisikotti. Sa ei pea enam reisil olles ohverdama võimalust oma juukseid kiiresti ja mugavalt kuivatada!

Iga detail on viimistletud

Föönil Deerma CF15W on ergonoomiline käepide, mis istub mugavalt kätte ja 1,65 m juhe vabaks liikumiseks. Lisaks hoiab hoolikalt läbimõeldud disain ära juuste sassimineku. Seade näeb ka väga hea välja ja on kulumiskindel. Sinine värv ja roosakuldsed detailid annavad sellele võluvalt elegantse iseloomu.

Kasti

  • Kuivati
  • Magnetotsik
  • Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

  • Kaubamärk Deerma
  • Nimetus Multifunktsionaalne föön
  • Mudel CF15W
  • Nimivõimsus 1600-2000W
  • Nimipinge 220-240V
  • Pöörlemiskiirus 18 000 p/min
  • Õhukiirus 14m3 / s
  • Nimisagedus 50-60Hz
  • Kaabli pikkus 1,65m
  • Kaal 0,47 kg

Föön

Paljud naised ja mehed kogu maailmas ei suuda ilmselt oma elu ilma föönita ette kujutada. See on nii oluline igapäevane tööriist, mida kasutame sageli mitte ainult märgade juuste kuivatamiseks, vaid ka nende vormimiseks ja imago loomiseks. Meie valikus on üle 600 erineva fööni mudeli, sealhulgas sellised maailmakuulsad kaubamärgid nagu "Dyson", "Philips", "Xiomi", "Babyliss", "Osom", "Braun" jne. Sõltuvalt kuivati ​​mudelist võib sellel olla ioonse konditsioneerimise funktsioon. See tähendab juuste küllastamist negatiivselt laetud osakestega, mis hõlbustab eriti sõnakuulmatute ja kuivade juuste hooldamist. Lisaks on seadmel olenevalt varustusest difuusor, see on suur ümmargune kinnitus, mis aitab luua kohevaid soenguid ja tõsta esile lokke. Mõnikord võite leida fööni juurest ka rohkem otsikuid, mis aitavad teil luua soovitud soengut ning spetsiaalse hoiukoti seadme jaoks. Moodne ja funktsionaalne föön aitab teil luua soovitud välimuse ja tunda end nagu oleksite just juuksuri juurest lahkunud!

Ioontehnoloogia genereerib miljoneid negatiivselt laetud ioone, mis lagundavad positiivselt laetud ioone vees, takistades nende tungimist juuksefolliikulisse ja tekitamast särtsu. Kui teil on ioonföön, saate oma juukseid kuivatada kiiremini (jah, tõesti!) ja madalamal temperatuuril. See on väga kasulik kõigile, kellel on lokkis juuksed, kuna see säilitab lokkis juuste kuju. Sõna "turmaliin" kasutatakse sageli koos sõnaga "ioon". Mõelge turmaliinikuivatitele kui maksimaalsele ioonikogusele, kuna fääni ​​sisemus on valmistatud või kaetud sellest poolvääriskiviga mineraalist, mis paiskab õhku veelgi rohkem negatiivseid ioone, kuid see võib vastavalt suurendada fööni​​maksumust. Siiski tasub see ära, kui su juuksed on kohevad või paksud ja/või raskesti kuivatatavad. Sobib: lokkis, paksudele või nõrkadele juustele, mida on raske kuivatada. Ioonfööni ​​eelised on järgmised: saate kasutada juuste kuivatamiseks madalamat temperatuuri, see aitab hoida lokke ja juuksed kuivavad kiiremini.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Deerma CF15W

Kauba ID: 5154337
Kategooria: Föönid
Tootja kood: CF15W
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,09 x 0,275 m, 0,335 kg
Kaubamärk: Deerma
Tüüp: Föön
Võimsus: 2000 W
Ioonhooldus: Jah
Kiiruse režiimid: 2
Külma õhu funktsioon: Jah
Värv: Sinine
Difuuser: Pole täpsustatud
Temperatuuri režiim: 2
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Deerma CF15W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki