Föön Deerma DEM-CF50W

Täpsustused:
Difuuser: Pole täpsustatud
Temperatuuri režiim: 3
Kauba ID: 9244711
8160
Lisa korvi
852 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Deerma DEM-CF50W

Deerma föön DEM-CF50W (tumesinine)
Otsite õiget seadet, mis mitte ainult ei kuivata juukseid koheselt, vaid ka ei kahjusta juukseid? Deerma föön on ideaalne valik! See kiirgab 70 m/s õhuvoolu ja kasutab negatiivseid ioone, kuid mitte ainult seda! Kasutamise lihtsustamiseks saate kasutada mitut erinevat režiimi, samuti kaasasolevaid lisaseadmeid. Vaadake, mida Deerma teile pakub!

Kiire kuivamine.
Deerma föönil on uuenduslik harjadeta mootor, mis saavutab hämmastava kiiruse 120 000 pööret minutis. See tekitab õhuvoolu kuni 70 m/s. See jõuab otse juuksejuurteni, eemaldades koheselt liigse niiskuse ja vähendades kuivamisaega. Kuid see on palju enamat. Hoolimata oma võimsusest annab föön loodusliku tuulega sarnase tunde, mis muudab selle kasutamise mugavamaks. Kiire, kuid õrnalt kuivatav toime tagab, et juuksed on kuivad, kuid mitte kahjustatud.

Läbimõeldud disain
Deerma seade kasutab kolmefaasilist harjadeta mootorit, mis tagab sujuva töö ja erakordsed kuivatustulemused. Ventilaatori labad on valmistatud lennukikvaliteediga alumiiniumsulamist, mis muudab need mitte ainult kergeks, vaid ka vastupidavaks ja tugevaks. Tänu suurepärasele konstruktsioonile ja täiustatud tehnoloogiale tagab see stabiilse töö. Kui investeerite sellesse kuivatisse, investeerite kvaliteeti ja vastupidavusse, mis kestab aastaid.

Naturaalne hooldus
Otsite rakendust, mis mitte ainult ei kuivata juukseid, vaid ka hooldaks neid? Deerma föön on suurepärane valik! Tänu uuele õhuvoolutehnoloogiale ja 13-tiivalisele alumiiniumsulamist spiraalturbiinilabale toodab kuivati õhuvoolu, mis jäljendab looduslikku värsket tuult - see on õrn ja pehme. Lisaks sellele on sellel eriline osa, mis põhineb taimede jõul. See sisaldab selliseid koostisosi nagu aaloe vera, kameeliaõli, ginkgo biloba ja moos. Need osakesed jaotuvad ühtlaselt kuumas õhuvoolus, tungides sügavale juuksekiudududesse ja juuksejuurtesse. See mitte ainult ei kuivata juukseid kiiresti, vaid jätab need ka sügavalt toidetud, siledaks ja läikivaks.

Negatiivne ioonide võimsus
Deerma föön kasutab võimsat ionisatsioonitehnoloogiat, mis toodab kuni 400 miljonit negatiivset iooni. Need tungivad sügavale juuksejuurte ja -kiudude sisse, siludes neid. Tulemuseks on topelt niisutav ja siluv toime, mis parandab silmnähtavalt teie juuste seisundit. See jätab juuksed pehmeks, siidiseks ja läikivaks.

Temperatuuri kontroll
Panustage oma turvalisusele ja valige Deerma seade! Föön kasutab intelligentset NTC-temperatuuri kontrollsüsteemi. Süsteemi algoritm töötab hämmastava kiirusega 1000 korda sekundis, arvutades täpselt tuule temperatuuri iga 1 °C järel. Selle tulemusena jälgitakse ja reguleeritakse pidevalt õhutemperatuuri, nii et teie juukseid saab kuivatada mugava temperatuuriga. See on eriti kasulik neile, kellel on peened juuksed ja tundlik peanahk, mis pakub täiendavat kaitset kahjustuste eest.

Erinevad töörežiimid
Deerma föön on äärmiselt universaalne, pakkudes kuni 11 režiimi. See annab teile vabaduse valida temperatuuri ja režiimi vastavalt oma vajadustele ja eelistustele, tagades optimaalse hoolduse erinevatele juuksetüüpidele. See pakub ka 45 °C konstantset õhurežiimi. See kiirgab sooja õhku, mis hooldab juukseid õrnalt ja pehmelt, ilma peanahka põletamata. Lisaks näitab mitmevärviline valgusindikaator aktiivset režiimi, mis muudab selle kasutamise veelgi intuitiivsemaks.

Kasutusmugavus
Deerma seade on disainitud maksimaalset mugavust silmas pidades. Selle kerge kaal (vaid 390 g) ja kompaktsed mõõtmed (250 × 97 × 70 mm) muudavad selle äärmiselt mugavaks ja hõlpsasti kasutatavaks. Lisaks sellele on seadme töömüra tänu täiustatud müravähendusele ainult 56 dB, mis tagab vaikse ja rahulikku töötamist. Lisaks sellele takistab kahekihiline filter tõhusalt tolmu ja juuste sattumist kuivatisse.

Lisatarvikud
Fööniga on kaasas ka lisatarvikud. Magnetiline otsik, mis on 360° pööratav, aitab igapäevast stiilimist. See võimaldab õhuvoolu täpset juhtimist ja paremat kontrolli kuivatusprotsessi üle. Ja magnetklamber muudab seadme hoidmise lihtsamaks. Seda saab kinnitada mis tahes metallpinnale, ilma et oleks vaja auke puurida. Föön püsib kindlalt hoidikul - te ei pea muretsema juhusliku kukkumise pärast! Kõik see aitab kaasa suuremale kasutusmugavusele.

Kaasa arvatud
Föön
magnetiga otsik
magnetiline riputus
Kasutusjuhend
Tootja Deerma Mudel DEM-CF50W(tumesinine) Õhuvool 70 m/s Nimipinge 220 V~ Nimivõimsus 1500 W Nominaalne sagedus 50 Hz Kaal 390 g Mõõtmed 250 × 97 × 70 mm Värv tumesinine

Föön

Paljud naised ja mehed kogu maailmas ei suuda ilmselt oma elu ilma föönita ette kujutada. See on nii oluline igapäevane tööriist, mida kasutame sageli mitte ainult märgade juuste kuivatamiseks, vaid ka nende vormimiseks ja imago loomiseks. Meie valikus on üle 600 erineva fööni mudeli, sealhulgas sellised maailmakuulsad kaubamärgid nagu "Dyson", "Philips", "Xiomi", "Babyliss", "Osom", "Braun" jne. Sõltuvalt kuivati ​​mudelist võib sellel olla ioonse konditsioneerimise funktsioon. See tähendab juuste küllastamist negatiivselt laetud osakestega, mis hõlbustab eriti sõnakuulmatute ja kuivade juuste hooldamist. Lisaks on seadmel olenevalt varustusest difuusor, see on suur ümmargune kinnitus, mis aitab luua kohevaid soenguid ja tõsta esile lokke. Mõnikord võite leida fööni juurest ka rohkem otsikuid, mis aitavad teil luua soovitud soengut ning spetsiaalse hoiukoti seadme jaoks. Moodne ja funktsionaalne föön aitab teil luua soovitud välimuse ja tunda end nagu oleksite just juuksuri juurest lahkunud!

Ioontehnoloogia genereerib miljoneid negatiivselt laetud ioone, mis lagundavad positiivselt laetud ioone vees, takistades nende tungimist juuksefolliikulisse ja tekitamast särtsu. Kui teil on ioonföön, saate oma juukseid kuivatada kiiremini (jah, tõesti!) ja madalamal temperatuuril. See on väga kasulik kõigile, kellel on lokkis juuksed, kuna see säilitab lokkis juuste kuju. Sõna "turmaliin" kasutatakse sageli koos sõnaga "ioon". Mõelge turmaliinikuivatitele kui maksimaalsele ioonikogusele, kuna fääni ​​sisemus on valmistatud või kaetud sellest poolvääriskiviga mineraalist, mis paiskab õhku veelgi rohkem negatiivseid ioone, kuid see võib vastavalt suurendada fööni​​maksumust. Siiski tasub see ära, kui su juuksed on kohevad või paksud ja/või raskesti kuivatatavad. Sobib: lokkis, paksudele või nõrkadele juustele, mida on raske kuivatada. Ioonfööni ​​eelised on järgmised: saate kasutada juuste kuivatamiseks madalamat temperatuuri, see aitab hoida lokke ja juuksed kuivavad kiiremini.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Deerma DEM-CF50W

Kauba ID: 9244711
Kategooria: Föönid
Tootja kood: DEM-CF50W-BL
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,09 x 0,07 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Deerma
Tüüp: Föön
Võimsus: 1500 W
Ioonhooldus: Jah
Külma õhu funktsioon: Jah
Värv: Sinine
Difuuser: Pole täpsustatud
Temperatuuri režiim: 3
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Deerma DEM-CF50W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki