Farmina N&D kuivtoit kassidele lambaliha ja brokoliga, 5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 5 kg
Kauba ID: 9414471

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Farmina N&D kuivtoit kassidele lambaliha ja brokoliga, 5 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:lambaliha (22%), kuivatatud lambaliha (22%), hernetärklis, kanarasv, kuivatatud täismunad, hernekiud, kinoa (8%), värske heeringas, kuivatatud heeringas, kalaõli (heeringast), linaseemned, kuivatatud brokkoli ( 2,5%), kuivatatud spargel (2,5%), kuivatatud porgand, kuivatatud lutsern, inuliin, fruktooligosahhariidid, pärmiekstrakt (mannaani-oligosahhariidide allikas), psülliumi seemnekestad, kaaliumkloriid, naatriumkloriid, kaltsiumsulfaatdihüdraat, kuivatatud õlleglükosaasmiin , kondroitiinsulfaat.
 
Analüüs:
Toorvalk: 40%, toorõlid ja -rasvad - 9%, toorkiud: 10,00 %, niiskus: 8,00%, toortuhk: 7,90 %, kaltsium: 1,10%, fosfor: 0,90%, naatrium - 0,40%, kaalium - 0,70%, magneesium - 0,09%, oomega-6 rasvhapped - 2,00%, oomega-3 rasvhapped - 0,45%, DHA - 0,30%, EPA - 0,10%, glükoosamiin: 1200 mg/kg, kondroitiinsulfaat: 900 mg/kg
 
Lisandid 1 kg kohta:
A-vitamiin (E672): 18000 TV, vitamiin D3 (E671): 1200 TV, vitamiin E (E306): 600 mg C-vitamiini (E300): 300 mg, niatsiin: 150 mg, pantoteenhape: 50 mg, vitamiin B2: 20 mg, vitamiin B6: 8,1 mg, vitamiin B1: 10 mg, vitamiin H: 1,5 mg, foolhape: 1,5 mg, vitamiin B12: 0,1 mg, koliinkloriid: 2800 mg, beetakaroteen: 1,5 mg, tsinkkelaat metioniini hüdroksüanaloogiga (E6): 910 mg, mangaankelaat koos metioniini hüdroksüanaloogiga (E5): 380 mg, raudkelaat glütsiinhüdraat (E1): 250 mg; metioniini hüdroksüanaloog vaskelaat (E4): 88 mg, inaktiveeritud pärm, rikastatud seleeniga: 0,40 mg
Aminohapped, nende soolad ja seonduvad tooted: DL-metioniin: 5000 mg, tauriin: 5000 mg
Sensoorsed lisandid: aaloe ekstrakt: 1000 mg, rohelise tee ekstrakt: 100 mg, rosmariini ekstrakt
Antioksüdandid: loodusliku päritoluga tokoferoolirikkad ekstraktid

Dieettoit täiskasvanud kassidele. Eriti soovitatav on see neile, kes kipuvad liigselt kaalus juurde võtma ja on ülekaalulised. See toit aitab säilitada normaalset kassi kehakaalu ning sobib vanematele kassidele ja väheliikuvatele kassidele.

Retsept põhineb värskel ja kuivatatud lambalihal, mis on kergesti seeditav ja madala rasvasisaldusega. Lisaks lambalihale sisaldab sööt heeringaliha, mida iseloomustab kõrge küllastumata rasvhapete sisaldus. Suur kogus täisväärtuslikku loomset valku aitab hoida kassi terve ja heas seisukorras. Peamised toidulisandid on kinoa, spargelkapsas ja spargel.
Kinoa ei sisalda gluteeni ja seda peetakse väga toitainerikkaks toiduks. Toetab toitainete omastamist, on asendamatute aminohapete ja antioksüdantide allikas, madala glükeemilise indeksiga ning avaldab positiivset mõju südame-veresoonkonnale. Toit on mõeldud ülekaalulistele kassidele. Vähendatud rasva- ja süsivesikute sisaldus.
Brokkoli on antioksüdantide, B-vitamiinide ja mineraalainete allikas. Spargel sisaldab antioksüdante ja asparagiini, mis toetab neerude tööd, osaleb valkude ja vitamiinide sünteesis ning mõjub positiivselt nahale ja lihastele.
Heeringast saadud kalaõli on rikkalik küllastumata rasvhapete allikas, mis toetab närvisüsteemi, nahka ja karvkatet.

See toit on rikas tauriini poolest, mis vastutab nägemise, südame-, neeru-, immuunsuse, korraliku infovoo ja närvisüsteemi tervise eest. Tauriin on kassile kasulik, ilma selleta ei saa kass funktsioneerida.
Glükoosamiin ja kondroitiin toetavad ja tugevdavad liigeseid ja luid, parandavad liigesekõhre elastsust, vähendades seeläbi vigastuste tõenäosust.

Toit on pakendatud "Vacuum Coater" tehnoloogiaga, kui toidu sisse süstitakse lämmastikku, et kaitsta seda oksüdeerumise eest. Selle meetodiga on toit loomulikult fikseeritud ja püsib värske.
Ei sisalda kunstlikke värvaineid ega säilitusaineid.

Üldine tooteinfo: Farmina N&D kuivtoit kassidele lambaliha ja brokoliga, 5 kg

Kauba ID: 9414471
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,08 x 0,19 m, 1,5 kg
Erivajadus: Ülekaaluline
Vaade: Farmina, Ülekaaluline kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: alates 1 aastast
Kaubamärk: Farmina
Paki kaal: 5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Farmina tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Farmina N&D kuivtoit kassidele lambaliha ja brokoliga, 5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki