Kuivtoit kassidele Meowing Heads Purr - Nickety​, 1.5 kg​

Täpsustused:
Paki kaal: 1.5 kg
Kauba ID: 437867
2389
1593 /kg

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 4. maist

000

Postkontor

Esmaspäeval, 6. maist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

249

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 6. maist

219

Postkontor

Teisipäeval, 7. maist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 7. maist

259

Kuller

Teisipäeval, 7. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kuivtoit kassidele Meowing Heads Purr - Nickety​, 1.5 kg​

Kasutamine: : Meie hinnad on tabelis juhendina. Kontrollige oma veterinaararstilt, kas teie kass on õige kaaluga. Soovitame asendada 25% vanast toidust selle toiduga ülepäeviti, kuni olete 100% üle läinud Nojapeadele. Loomal peab alati olema puhas vesi. Hoida suletuna, jahedas, kuivas, pimedas kohas.

Koostis:Toidulisandid 1 kg kohta: Tauriin 1000 mg, A-vitamiin 21 476TV, D3-vitamiin 1641 TV, E-vitamiin 192TV. Mikroelemendid ühendites: raud kelaaditud rauda (II) hüdraadina glütsiiniga 77 mg, tsink kelaaditud tsinkhüdraadina glütsiiniga 60 mg, mangaan kelaaditud mangaanina glütsiiniga 7,7 mg, vask kelaaditud vase hüdraadina glütsiiniga 2,9 mg, j veevaba kaltsiumjodaat 0,72 mg.

SO – FISH - TICATED SALMON sööt täiskasvanud kassidele (vabapidamisel olevate kanade, kalade ja munade retsept)

Sõnum kassipoeg Fibilt (Phoebe), tervishoiu- ja puhkealajuhatajalt

SP osakonna juhatajana olen ma kasside tervisest ja sobivusest hästi informeeritud. Tähendab, ma olen väike urisev kassipoeg, olen nii valiv ja nõudlik, mida söön.

Meie, kassid, ei tohiks mitte kunagi lubada inimestel osta meile küsitavatest koostisosadest valmistatud odavat tüüpi toitu. Lihtsalt ära söö seda. Ja liitu minu liikumisega tervislikuma toidu jaoks kõigile kassidele!

Meowing Heads retseptide eest vastutav Paul teab, mida ma sihin. Vaene - ta pole kass. Kuid hoolimata sellest teab ta kasside tervisest piisavalt. Teie siira abiga ta

töötab täiesti vahele jäetud söögikordade kallal, mis pole mitte ainult toitvad, vaid ka väga tervislikud. Tema jumalakartlikud maitsvad retseptid koosnevad tippkvaliteediga lihast, kalast, õlidest, vitamiinidest ja muudest headest koostisosadest. Lisaks ... Ta ei kasuta kunagi vastaseid kunstlikke lisandeid, mida leidub teistes toitudes.

Ma koolitasin Pauli väga hästi. Ta on töökas nagu kobras köögis Kitty Kitchen, valmistades maitsvat ja tervislikku toitu. Seetõttu toodetakse Meowing Headsi mitmel maitsel. Nii et kui teie nina pöördub ühest toidust kõrvale, võib teie isiklik tarnija selle ära visata ja proovimiseks teise roa osta. Kas see kellelegi meeldib?

Ma tõesti ei oska kogu selle paki maiuseid välja öelda. Seepärast keerake seljad, sabad üles ja maitsema! Kurrr ja musi-musi, FIBI xx

Mis selles kotis on? Ainult head koostisosad ... Nagu lõhe, kana, riis, kartul, herned, munad, kaer, vetikad, tomatid, porgandid ja jõhvikad!

Looduslikest koostisosadest valmistatud ei kasutata kunstlikke värvaineid, lõhna-, säilitus- ega GMO-sid. Seda me teile lubame.

Tervislik seedimine - suurepärane valkude ja madala GI-ga süsivesikute imendumine

Tauriiniga rikastatud - aitab tervislikku südant ja silmi

Anti-Hairball - Omega 6 ja 3 vähendavad juuste väljalangemist. Juuksekuulide eemaldamiseks on lisatud kiudaineid

Heaks kiidetud VET poolt – heaks kiitnud veterinaararstid kogu Ühendkuningriigis

Toitmine: Meie koguste tabel on soovituslik. Palun kontrollige oma veterinaararsti käest, kas teie kassi kaal on õige. Soovitame igal teisel päeval selle toiduga vahetada 25% vanast toidust, kuni kogu 100% kantakse Meowing Headsi.

Loomal peab alati olema puhas vesi. Hoida suletuna jahedas, kuivas ja pimedas kohas.

Üldine tooteinfo: Kuivtoit kassidele Meowing Heads Purr - Nickety​, 1.5 kg​

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kuivtoit kassidele Meowing Heads Purr - Nickety​, 1.5 kg​
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki