Whiskas Adult Chef's Choice in sauce märgtoit kassidele, 24x85 g

Täpsustused:
Kogus: 2.2 kg
Kauba ID: 9848352
1549
704 /kg
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

29. juulist

199

Omniva pakiautomaat

29. juulist

219

DPD pakiautomaat

29. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

29. juulist

259

Kuller

29. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. juulist

199

Omniva pakiautomaat

29. juulist

219

DPD pakiautomaat

29. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

29. juulist

259

Kuller

29. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Whiskas Adult Chef's Choice in sauce märgtoit kassidele, 24x85 g

Kasutamine: Soovitatav toidukogus päevas. Soovitame anda täisväärtuslikku Whiskas märg- ja kuivtoitu kassidele.
3 kg kaaluv kass peab saama 2,5-3 kotikest märgtoitu päevas.
4 kg kaaluv kass peab saama 3,5-4 kotikest märgtoitu päevas.
5 kg kaaluv kass peab saama 4-4,5 kotikest märgtoitu päevas.
85 g märgtoitu võib asendada 16 g WHISKAS® kuivtoiduga.
Pidage meeles, et arvestaksite ka maiustuste kaloreid. Kohandage toidukogus vastavalt kassi vajadustele. Tagage värske joogivesi. Serveerige toatemperatuuril, kasutamata osa hoidke külmkapis kuni 2 päeva.

Koostis:Tükid veiseliha, kana ja köögiviljadega. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (34%, sealhulgas 4% veiseliha ja 4% kanatükid*), teraviljad, köögiviljad (sealhulgas kuivatatud herneste ja porgandite segu 1%, mis vastab 4% herneste ja porgandite segule), taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid lõhe ja porgandiga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (32%), kalad ja kalatooted (sealhulgas 4% lõhetükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, köögiviljad (sealhulgas kuivatatud porgand 0,6%, mis vastab 4% porgandi sisaldusele), mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid kana ja kalkuniga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (34%, sealhulgas 4% kanatükid ja 4% kalkunitükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid kana ja tursaga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (32%, sealhulgas 4% kanatükid*), kalad ja kalatooted (sealhulgas 4% tursatükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Kalorsus: 62 kcal/85 g
Lisandid / 1 kg: Toitained: vitamiin B₁: 27,3 mg, vitamiin B₂: 1,4 mg, vitamiin B₆: 4,5 mg, vitamiin D₃: 200 IU (lõhe ja porgandi maitsega ilma vitamiin D₃), tauriin: 620 mg, vask (vasksulfaat pentahüdraat (II)): 1,2 mg, jood (kaltsiumjodaadi anhüdraat): 0,22 mg, raud (raud (II) sulfaadi monohüdraat): 11,2 mg, mangaan (mangaani sulfaadi monohüdraat): 2,2 mg, tsink (tsinksulfaadi monohüdraat): 16,2 mg / Aroomilised lisandid: Aroom.
Analüütiline koostis (%): Valgud: 7,3; Rasvad: 4,2; Anorgaanilised ained: 1,6; Toorkiud: 0,25; Niiskus: 84,5; Kaltsium: 0,29; Fosfor: 0,18.

Whiskas Chef's Choice toidud on hoolikalt valmistatud, täisväärtuslikud ja tasakaalustatud märjad toidud täiskasvanud kassidele. Teie kassisõber naudib ühte neljast maitsest, mis on lõigatud: veiseliha, linnuliha ja köögiviljad; lõhe ja porgand; kana ja kalkun; kana ja tursk.
Igas maitsevariandis on mahlakad, maitsekastmesse kastetud lihatükid, mille suurus on spetsiaalselt kassidele sobivaks kohandatud. See maitsev toit mugavas kotikeses sisaldab tsinki, mis toetab naha ja karvkatte tervist, samas kui õige tasakaalustatud mineraalide sisaldus aitab hoolitseda teie lemmiklooma kuseteede eest. Alates mängulisest kassipojast kuni glamuurse täiskasvanud kassini - meie maitsvad valemid on loodud selleks, et igas vanuses kassid saaksid rahulolevalt sööma jääda nii söögiaegadel kui ka mujal.

Eelised:

  • 100% täisväärtuslik ja tasakaalustatud toit

  • 100% kõrge kvaliteediga koostisosad

  • Aitab tugevdada lihaseid

  • Toetab loomulikke kaitsemehhanisme

  • Tsink terve naha ja karvkatte jaoks

  • Tasakaalustatud mineraalide tase alumiste kuseteede tervise säilitamiseks

Koostisosad:
Tükid veiselihaga, kanalihaga ja köögiviljadega. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (34%, sealhulgas 4% veiselihast ja 4% kanaliha tükid*), teraviljad, köögiviljad (sealhulgas kuivatatud herneste ja porgandi segu 1%, mis vastab 4% herneste ja porgandi segu sisaldusele), taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid lõhe ja porgandiga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (32%), kala ja kalatooted (sealhulgas 4% lõhe tükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, köögiviljad (sealhulgas kuivatatud porgand 0,6%, mis vastab 4% porgandi sisaldusele), mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid kanaliha ja kalkunilihaga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (34%, sealhulgas 4% kanaliha ja 4% kalkuniliha tükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid kanaliha ja tursaga. Koostisosad: liha ja loomse päritoluga tooted (32%, sealhulgas 4% kanaliha tükid*), kala ja kalatooted (sealhulgas 4% tursa tükid*), teraviljad, taimse päritoluga tooted, mineraalained, taimse valgu ekstraktid, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.

Väärtus: 62 kcal/85 g
Lisaained / 1 kg: Toidulisandid: B₁-vitamiin: B₂-vitamiin: 27,3 mg, B₂-vitamiin: 27,3 mg, B₂-vitamiin: 1,4 mg, B₆-vitamiin: 4,5 mg, D₃-vitamiin: (lõhe ja porgandi maitse ei ole D₃-vitamiiniga rikastatud), tauriin: 620 mg, vask (vask(II)-sulfaatpentahüdraat): 1,2 mg, jood (kaltsiumjodaat, veevaba): 0,22 mg, raud (raud(II)-sulfaat, monohüdraat): 11,2 mg, mangaan (mangaanisulfaat, monohüdraat): 2,2 mg, tsink (tsinksulfaat, monohüdraat): 16,2 mg / Aroomised lisandid: Aroom.
Analüütilised koostisosad (%): valk: 7,3; rasvasisaldus: 4,2; anorgaanilised ained: 1,6; toorkiud: 0,25; niiskusesisaldus: 84,5; kaltsium: 0,29; fosfor: 0,18.

Toitmisviis:
Soovitatav päevane toidukogus. Soovitame sööta Whiskas täismahukat ja kuivtoitu kassidele.
3 kg kaaluv kass vajab 2,5-3 kotikest märgtoitu päevas.
4 kg kaaluv kass vajab 3,5-4 kotikest märgtoitu päevas.
5 kg kaaluv kass vajab 4-4,5 kotikest märgtoitu päevas.
85 g märgtoitu võib asendada 16 g Whiskas® kuivtoitu.
Ärge unustage arvestada ka maiuspalade kaloreid. Kohandage toidu kogust vastavalt oma kassi vajadustele. Paku joogiks värsket vett. Serveeri toatemperatuuril, kasutamata jäänud osa säilib külmkapis kuni 2 päeva.

Whiskas

Whiskas® on kassidele toitu tootnud alates 1958. aastast ning kasutab saadud kogemusi oma töös ka tänapäeval. Eesmärk ei ole ainult maitsvate toodete loomine, vaid aidata kõikidel kassidel elada terve ja õnnelikuna. Whiskas® kasvab koos teie kassiga, pakkudes vajalikke toitained kassipojast seenior-kassini. Whiskas® arendajad teavad ja mõistavad, kuidas inimesed oma kasse armastavad. Whiskas® armastab kasse nende iseseisva vaimu pärast, ent mõistab ka nende vajadust armastuse ja hoole järele. Bränd usub, et parim viis aidata omanikel kassile parimat pakkuda on mõista nende kõige loomulikumaid instinkte. Whiskas® on kindel, et nende toitudes on kassile igaks eluetapiks parim. Bränd tagab, et kogu teie lemmiklooma toit on täis looduslikke hüvesid, mida teie kass instinktiivselt vajab. Mis kõige tähtsam, teie lemmiklooma toit peaks alati olema täisväärtuslik ja tasakaalustatud, aidates kassidel üle kogu maailma elada tervemat ja õnnelikumat elu.

Whiskas Adult Chef's Choice in sauce märgtoit kassidele, 24x85 g Whiskas

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Whiskas Adult Chef's Choice in sauce märgtoit kassidele, 24x85 g

Kauba ID: 9848352
Kategooria: Kassikonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,4 m, 2,2 kg
Kaubamärk: Whiskas
Kogus: 2.2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whiskas tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Whiskas Adult Chef's Choice in sauce märgtoit kassidele, 24x85 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki