Whiskas Tasty Mix märgtoit kassidele, 12x85g

Täpsustused:
Kogus: -
Kauba ID: 9848342
1099
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

29. juulist

199

Omniva pakiautomaat

29. juulist

219

DPD pakiautomaat

29. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

29. juulist

259

Kuller

29. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. juulist

199

Omniva pakiautomaat

29. juulist

219

DPD pakiautomaat

29. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

29. juulist

259

Kuller

29. juulist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Whiskas Tasty Mix märgtoit kassidele, 12x85g

Kasutamine: Soovitatav päevane toidukogus.
Soovitame toita oma kassi täisväärtusliku Whiskase märg- ja kuivtoiduga.
3 kg kaaluvale kassile päevas on vaja 2,5-3 pakikest märgtoitu.
4 kg kaaluvale kassile päevas on vaja 3-3,5 pakikest märgtoitu.
5 kg kaaluvatele kassidele on päevas vaja 3,5-4 pakikest märgtoitu. 85 g märgtoitu saab asendada 18 g WHISKAS® kuivtoiduga. Korrigeerige toidukogust vastavalt oma kassi vajadustele. Tagage värske veevarustus. Serveerige toatemperatuuril, jääki võib hoida külmkapis kuni 2 päeva.

Koostis:Kana- ja köögiviljakepid - koostis: liha ja loomsed saadused (34%, sealhulgas 4% kanatükikesi*), õlid ja rasvad, taimsed saadused, köögiviljad (sealhulgas kuivatatud herneste ja porgandi segu 1%, mis vastab 4% herneste ja porgandi segule), mineraalid, taimsete valkude ekstraktid, suhkur, piim ja piimatooted. Tavaliselt moodustavad tükikesed 40% tootest.
Lamba- ja kalkunikepid - koostis: liha ja loomsed saadused (34%, sealhulgas 4% lamba- ja 4% kalkunitükikesi), õlid ja rasvad, taimsed saadused, mineraalained, taimsete valkude ekstraktid, suhkur, piim ja piimatooted. *Tavaliselt moodustavad tükikesed 40% tootest.
Kalorid: 69 kcal/85 g
Lisandid / 1 kg: Toitained: Vitamiin B₁: Vitamiin B₂: 21,0 mg, vitamiin B₂: 1,1 mg, vitamiin B₆: 3,5 mg, vitamiin D₃: 200 RÜ, tauriin: 750 mg, vask (vask (II) sulfaat, pentahüdraat): 1,2 mg, jood (kaltsiumjodaat, veevaba): 1,2 mg: 0,35 mg, raud (raud (II) sulfaat, monohüdraat): 17,5 mg, mangaan (mangaan (II) sulfaat, monohüdraat): 17,5 mg: 3,5 mg, tsink (tsink (II) sulfaat, monohüdraat): 16,2 mg.
Analüütilised koostisosad (%): valgud: 7,0; rasvad: 0,22.

„Whiskas Creamy Variations“ pakkumised on täiskasvanud kassidele hoolikalt valmistatud, täisväärtuslikud ja tasakaalustatud niisked toidud. Teie kassi sõber saab nautida ühte kahest maitsest: kana ja köögiviljad või lamba ja pardiliha. Iga maitsevalik sisaldab mahedaid lihatükke, mis on kastetud aromaatse kastmesse, mille suurus on spetsiaalselt kasside vajadustele kohandatud. Selles maitsvas toidus on ka tsink, mis toetab naha ja karvkatte tervist, ning õige mineraalainete tasakaal, mis hoolitseb teie lemmiku kuseteede tervise eest. Alates murelikust kassipojast kuni suurepärase küpseni - meie maitsvad retseptid on välja töötatud nii, et igas vanuses kassipoeg naudiks toitu ja mitte ainult seda.


Omadused:

  • 100% täisväärtuslik ja tasakaalustatud toitumine

  • 100% kvaliteetsed koostisosad

  • Aitab tugevdada lihaseid

  • Kaitseb loomulikku immuunsust

  • Tsink toetab tervet nahka ja karva

  • Tasakaalustatud mineraalainete tase hoiab kuseteede tervist

Koostis:
Kana ja köögiviljatükid - liha ja loomsed saadused (34%, sealhulgas 4% kanatükke*), õlid ja rasvad, taimsed saadused, köögiviljad (sh kuivatatud herneste ja porgandi segu 1%, mis vastab 4% herneste ja porgandi segule), mineraalid, taimevalkude ekstraktid, suhkur, piim ja piimatooted. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Tükid lamba- ja pardilihaga - liha ja loomsed saadused (34%, sealhulgas 4% lamba- ja 4% pardilihaga tükke*), õlid ja rasvad, taimsed saadused, mineraalid, taimevalkude ekstraktid, suhkur, piim ja piimatooted. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.

Kalorid: 69 kcal/85 g
Lisandid / 1 kg: Toitained: Vitamiin B₁: Vitamiin B₂: 21,0 mg, vitamiin B₂: 1,1 mg, vitamiin B₆: 3,5 mg, vitamiin D₃: 200 TV, tauriin: 750 mg, vask (vask (II) sulfaat, pentahüdraat): 1,2 mg, jood (kaltsiumjodaat, veeta): 1,2 mg: 0,35 mg, raud (raud (II) sulfaat, monohüdraat): 17,5 mg, mangaan (mangaanisulfaat, monohüdraat): 17,5 mg: 3,5 mg, tsink (tsinksulfaat, monohüdraat): 16,2 mg.
Analüütilised komponendid (%): valgud: 7,0; rasvad: 0,22; mineraalained: 1,6; roheline kiudaine: 0,25; niiskus: 83,5, kaltsium: 0,22.

Igapäevane soovituslik toidukogus. Soovitatav on tagada täisväärtuslik niiske ja kuiv "Whiskas" kassitoidu segu.
3 kg kaaluva kassi puhul tuleks päevas süüa 2,5-3 kotikest niisket toitu.
4 kg kaaluva kassi puhul tuleks päevas süüa 3-3,5 kotikest niisket toitu.
5 kg kaaluva kassi puhul tuleks päevas süüa 3,5-4 kotikest niisket toitu.
85 g niisket toitu saab asendada 18 g kuiva "Whiskas®" toiduga. Arvestage ka energia sisaldusega snäkkidest. Kohandage toidukogust vastavalt teie kassi vajadustele. Tagage värske joogivesi. Serveerige toatemperatuuril, jääk toitu hoidke külmkapis kuni 2 päeva.

Whiskas

Whiskas® on kassidele toitu tootnud alates 1958. aastast ning kasutab saadud kogemusi oma töös ka tänapäeval. Eesmärk ei ole ainult maitsvate toodete loomine, vaid aidata kõikidel kassidel elada terve ja õnnelikuna. Whiskas® kasvab koos teie kassiga, pakkudes vajalikke toitained kassipojast seenior-kassini. Whiskas® arendajad teavad ja mõistavad, kuidas inimesed oma kasse armastavad. Whiskas® armastab kasse nende iseseisva vaimu pärast, ent mõistab ka nende vajadust armastuse ja hoole järele. Bränd usub, et parim viis aidata omanikel kassile parimat pakkuda on mõista nende kõige loomulikumaid instinkte. Whiskas® on kindel, et nende toitudes on kassile igaks eluetapiks parim. Bränd tagab, et kogu teie lemmiklooma toit on täis looduslikke hüvesid, mida teie kass instinktiivselt vajab. Mis kõige tähtsam, teie lemmiklooma toit peaks alati olema täisväärtuslik ja tasakaalustatud, aidates kassidel üle kogu maailma elada tervemat ja õnnelikumat elu.

Whiskas Tasty Mix märgtoit kassidele, 12x85g Whiskas

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Whiskas Tasty Mix märgtoit kassidele, 12x85g

Kauba ID: 9848342
Kategooria: Kassikonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 1,2 kg
Kaubamärk: Whiskas
Kogus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whiskas tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Whiskas Tasty Mix märgtoit kassidele, 12x85g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki