Telefonihoidja Ugreen LP134

Täpsustused:
Tüüp: Lauatelefonihoidikud
Kauba ID: 8515566
2009
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ugreen LP134

Ugreen LP134 kokkupandav tahvelarvuti alus
Vabastage oma käed ja nautige mugavust, millest olete töötades või filme vaadates unistanud. Kokkupandav tahvelarvuti alus Ugreen LP134 on ülimalt vastupidav ja stabiilne ning kuni 180° reguleeritava kaldenurgaga saate seda oma mugavuse huvides lihtsalt positsioneerida. Kerge ja mugav, saate seda alati endaga kaasas kanda. Ideaalne tahvelarvutitele, mille diagonaal on 7-11 tolli.

Vaadake mugavalt filme ja mängige mänge
Igaüks väärib hetke puhkamiseks. Ugreen LP134 tugijalg teeb tahvelarvutis filmide ja seriaalide vaatamise lihtsaks. See oli kujundatud nii, et see ei blokeeri subtiitreid, mis võimaldab teil süžeed segamatult jälgida. Sellega saab mängida ka mobiilimänge. Paigaldage tahvelarvuti alusele ja haarake padi – teie järgmine võit on lähemal, kui arvate!

Asendamatu erinevates olukordades
See ainulaadne tarvik sobib paljude erinevate rakenduste jaoks. Saate seda kasutada mitte ainult meelelahutuseks, vaid ka töötamiseks või õppimiseks – nüüd on teil alati käepärast kasulikud märkmed. Kas teile meeldib süüa teha ja kas kasutate sageli YouTube'is retsepte? Asetage tahvelarvuti köögis alusele ja valmistage koos oma lemmikkokaga veel üks maitsev eine.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele
Hoolitse oma nägemise eest ja paku endale mugavust, millest unistad. Statiiv võimaldab reguleerida kallet kuni 180° nii alusel kui ka tahvlihoidja juures. Seadistage see vastavalt oma eelistustele, reguleerige ekraan optimaalse nurga alla, istuge oma lemmiktoolile ja vaadake filmi või mõnda muud telesarja võrratu mugavalt.

Laadige oma tahvelarvutit vaatamise ajal
Teie tahvelarvuti vool hakkab tühjaks saama ja hakkasite just oma lemmiksarja järjekordset osa vaatama? Ärge muretsege millegi pärast! Alus on varustatud spetsiaalsete aukudega, mis võimaldavad seadet laadimiseks lihtsalt ühendada. Te ei pea enam muretsema, et tahvelarvuti filmi kõige huvitavamal hetkel ootamatult välja lülitub.

See võib alati käepärast olla
Tänu kokkupandavale disainile on see praktiline alus teiega peaaegu kõikjal kaasas. Kerge nagu sulg ja kompaktne, mahub hõlpsasti kohvrisse, seljakotti või isegi käekotti. Võtke see puhkusele kaasa ja vaadake hõlpsalt oma lemmiksarju või YouTube'i videoid kõikjal, kuhu lähete!

Detailne disain
Mille poolest Ugreen tahvelarvuti veel silma paistab? Tugev, läbimõeldud disain! Toode on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist ja on äärmiselt vastupidav. Metallist alus tagab vajaliku stabiilsuse ning silikoonpadjad kaitsevad Sinu seadet kahjustuste eest ning ei lase sellel hoidikust välja kukkuda. Asetage tahvelarvuti lihtsalt alusele ja ärge muretsege millegi pärast!

bränd
Ugreen
Mudel
LP134

Värv
Hõbedane

Sobivad
Tahvelarvutid 7-11 tolli

Materjal
Alumiiniumi sulam

Kalde reguleerimine
Kuni 180°

Kõrgus
176,8 mm

Laius (alumine alus)
120 mm

Laius (ülemine alus)
99,8 mm

Üldine tooteinfo: Ugreen LP134

Kauba ID: 8515566
Kategooria: Telefonihoidjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,04 x 0,12 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Ugreen
Tüüp: Lauatelefonihoidikud
Vaade: Ugreen, lauatelefonihoidikud telefonihoidjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ugreen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ugreen LP134
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki