Dehumidifier Deerma DEM-CS50MW

Täpsustused:
Tüüp: Õhuniisutajad
Kauba ID: 3971227
2269
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Dehumidifier Deerma DEM-CS50MW

Kasutamine:
-

Vabanege liigsest niiskusest

Hoolitse oma tervise eest väikese Deerma CS50MW õhuniisutajaga. Liigne õhuniiskus võib olla inimestele ohtlik – seega tasub püüda hoida seda õigel tasemel. See väike praktiline seade sobib suurepäraselt kuni 5 m2 suurustesse ruumidesse, näiteks väikestesse kappidesse või kappidesse. Samuti on see loodud mittejäätmeteks – seega on see keskkonnasõbralik. Tänu kvaliteetsetele kuivatusaineosakestele suudab see pidevalt töötada kuni 2-3 nädalat.

Proovige keskkonnasõbralikke lahendusi

Tavalised õhukuivatid nõuavad vahetatavaid imavaid padruneid, mis on vananenud ja tuleb ära visata. CS50MW on teistsugune ja palju keskkonnasõbralikum. Seade on varustatud 3-st keraamilisest elemendist koosneva PTC süsteemiga, mis ühtlaselt soojendavad ja kuivatavad niiskust imavad osakesed, et mõne aja pärast saaksid need taas kasutusvalmis olla. Samuti on need mittetoksilised ja tõhusad, imades korraga kuni 150 ml vett. Deerma CS50MW-ga hoolite oma tervisest ja keskkonnast!

Lihtne juurdepääs olulisele teabele

Niiskust imavate osakeste kuivatamise vajadusest annab märku nende värvimuutus. Oranž värv tähendab, et need on kuivad ja võivad normaalselt töötada. Kui nende värvus muutub tumeroheliseks, on see signaal, et need on juba liiga märjad ja vajavad kuivatamist. Seade on varustatud spetsiaalse ekraaniga, millelt on näha osakesed – seega pead vaid teadma, millal küte sisse lülitada.

See kuivatab tõhusalt õhku

Tänu uuenduslikule tootedisainile paistab see silma kõrge efektiivsusega. Tänu oma silindrilisele disainile neelab CS50MW niiskust igast küljest 360° raadiuses. See suudab kuivatada suuremaid alasid kui seda tüüpi standardvarustus. Selle abiga saate hõlpsasti luua oma kodus turvalise ja tervisliku keskkonna.

See üllatab teid oma tõhususega

Seade sisaldab kuni 600g niiskust imavaid osakesi. Neid on nii palju, et pärast ühte kuivatamist võivad nad tõhusalt töötada kuni 21 päeva. Nende kuumutamine kestab 12-15 tundi. Unustage ebatõhusad madala kvaliteediga õhukuivatid, mis aitavad kaasa keskkonnaohtlike jäätmete tekkele. Deerma CS50MW üllatab teid oma pika tööaja ja töökindlusega!

Disainitud ülima hoolikusega detailide suhtes

Tootes on ühendatud kõrge efektiivsus ja hästi läbimõeldud disain. CS50MW on tõesti väike – selle mõõtmed on vaid 75x206 mm. Saate selle hõlpsalt soovitud kohta paigutada, muretsemata, et see võtab liiga palju ruumi. Seadme põhi võimaldab seda stabiilselt paigutada ning perforeeritud korpus tagab ühtlase ja tõhusa niiskuse imendumise. Niisutaja on valmistatud kuumakindlast ABS-plastikust, nii et saate selle kasutamisel nautida absoluutset ohutust

Spetsifikatsioon

Kaubamärk: Deerma

Mudel: CS50MW

Laadimisaeg: u. 12-15h

Nimivõimsus: 20W

Mõõdud: 75 x 75 x 206 mm

Kaal: 0,59 kg

Materjal: ABS

Värv: valge

Tegevusala: kuni 5m2

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Dehumidifier Deerma DEM-CS50MW

Kauba ID: 3971227
Kategooria: Õhuniisutajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,01 x 0,01 x 0,02 m, 0,4 kg
Võimsus: 20 W
Soovitatav ruumi suurus: 5 m²
Maht: - l
Värv: Valge
Kaal: 0,59 kg
Tüüp: Õhuniisutajad
Vaade: Deerma, Õhuniisutajad õhuniisutajad
Kaubamärk: Deerma
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Deerma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Dehumidifier Deerma DEM-CS50MW
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki