Jooksulint Christopeit TM 5000S

Täpsustused:
Kaldenurk: 15 tase
Max kasutaja kaal: 150 kg
Kauba ID: 7406830
1 39500

SJH hind

1 62900

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
5272 / kuus
Sinu linn

Kuller

Reedel, 5. juulist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 5. juulist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jooksulint Christopeit TM 5000S

Jooksulint TM 5000S

Suure jõudlusega jooksulint TM 5000 S pakub kõrgetasemelist jooksumugavust ning võimaldab sooritada jooksutreeningut olenemata ilmastikutingimustest ja eesmärki silmas pidades. Jooksupind koos "Cushion Systemiga" taandub iga sammuga, neelates nii ebatervislikud liigeselöögid. Suur 51 cm lai x 141 cm pikkune jooksupind ja maksimaalne jooksukiirus 22 km/h loovad väga head tingimused vastupidavustreeninguteks nii algajatele, edasijõudnutele kui ka ambitsioonikatele jooksjatele. Jooksutreening võib parandada enesetunnet ja toniseerida keha, parandada üldist vormi ja suurendada rasvapõletust. Fitness seade töötab peaaegu kõikide keha lihastega.

Uuenduslik, väga lihtsalt loetav ja taustvalgustusega LED-arvuti integreeritud 7-tollise TFT-ekraaniga pakub kõike, mida vajate motiveeritud jooksutreeninguks. Lihtsalt puudutatavad juhtpaneelid muudavad sisestamise äärmiselt lihtsaks. Neli suurt ekraani näitavad vahemaad, aega, kiirust/südame löögisagedust ja kallet/umbes. Kalorite tarbimine annab pidevat treeninginfot. Otsekalde (tasemed 3, 6 ja 9) ja kiiruse (3 km/h, 6 km/h ja 9 km/h) valikunupud tagavad kiire treeningu alguse. Saate valida oma lemmikprogrammid 50 treeningprogrammi hulgast või treenida vastavalt oma ideedele. Saate esitada oma lemmikvideoid või muusikat läbi TFT-ekraani. Saate luua ühenduse FitShow rakendusega Bluetoothi kaudu ja salvestada oma treeningandmed. Helipesa võimaldab esitada muusikat välistest seadmetest läbi jooksulindi kõlarite ning kõrvaklappide pesa saab kasutada alternatiivina kõlarisüsteemile. Sissetõmmatav tahvelarvuti ja nutitelefoni hoidik lisab motivatsioonitreeningu võimalusi. Sihipärane treening koos täpse pulsijälgimisega on võimalik läbi arvuti integreeritud pulsivastuvõtjaga (kodeerimata 5,0-5,5 kHz). Treeningprogrammide mitmekesisus (20 individuaalprogrammi, 12 võistlusprogrammi, 17 vastupidavusprogrammi ja 6 virtuaalset jooksumarsruuti) teevad tänu ülitäpsele visuaalsele esitusele absoluutse treeningkogemuse. Integreeritud kõlarisüsteem ei jäta midagi soovida.

Sporditreening kodus TM 5000S-ga tähendab: Mugav kõndimine, kõndimine, sörkjooks ja kiire jooksmine füüsilise vormi saavutamiseks olenemata ilmastikutingimustest, samuti sihipärane kardiovaskulaarne treening või vastupidavustreening. See võib kiirendada teie ainevahetust, tugevdada keha lihaseid ja seega parandada teie üldist füüsilist seisundit.

Christopeit jooksulint TM 5000S üksikasjalikult:

  •     Kiirus 1-22 km/h
  •     35 koolitusprogrammi
  •     Valgustatud 7-tolline TFT ekraan
  •     Bluetooth-ühendus treeningrakenduse jaoks (FitShow)
  •     sissetõmmatav hoidik tahvelarvutile ja nutitelefonile

Kõigi jooksulintide eluea pikendamine – silikoonist jooksulindiõli

Jooksurada vajab ka hooldust. Meie treeningtooted muudavad jooksulindi hooldamise ja puhastamise imelihtsaks ning pikendavad teie varustuse eluiga. Kui tihti te oma jooksulint kasutate, sõltub suuresti sellest, kui sageli peate hooldustöid tegema. Selleks, et jooksulint töötaks sujuvalt ja hästi pikka aega, tuleks alati pärast 50 töötundi libisemist kontrollida ja vajadusel silikoonõliga töödelda jooksupinna alumist osa, mis asub libisemislaual. Soovitame jooksulinti määrida meie hooldusõliga, mis on spetsiaalselt loodud ja toodetud Saksamaal. See vähendab hõõrdekadusid ja tagab sujuva töö.

Üldine tooteinfo: Jooksulint Christopeit TM 5000S

Kauba ID: 7406830
Kategooria: Jooksulindid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2,02 x 0,91 x 0,32 m, 106 kg
Kokkupandav: Jah
Seadme kaal: 106 kg
Programmide arv: 35
Rattad: Jah
Pikkus: 194 cm
Jooksulindi laius: 88 cm
Kõrgus: 136 cm
Jooksuraja pikkus: 141 cm
Laius: 51 cm
Paki mõõdud: 202 x 91 x 32 cm
Ekraani näidud: Kiirus, kalle, aeg, vahemaa, pulss
Juhitavus: Pole täpsustatud
Kaldenurk: 15 tase
Max kasutaja kaal: 150 kg
Kaubamärk: Christopeit
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Christopeit tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jooksulint Christopeit TM 5000S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki