Jooksulint Hammer Q. Vadis T5.0

Täpsustused:
Kiirus: 1-20 km/h
Kaldenurk: 0-12%
Max kasutaja kaal: 150 kg
Kauba ID: 154147
1 75600
Lisa korvi
6636 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Kuller

24. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

24. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jooksulint Hammer Q. Vadis T5.0

Hammer Q. Vadis T5.0

Uuenduslik disain teie treeninguteks. Äratage endas jooksja.

Sinu tee eduni

Ületage piire, parandage oma vormi ja äratage oma sisemine vastupidavus! Avastage Q. VADIS 5.0 abil oma jõud ja sihikindlus! See jooksulint on kõik-ühes pakett, mis viib teid õigele teele.

Jooksukiirus on kuni 20 km/h. Raja 2,5 hj mootor võimaldab teil higistada ja kaloreid põletada. Integreeritud pudelihoidja tagab korraliku veega varustamise. Uuenduslikud treeningprogrammid, nagu ZWIFT, lisavad teie treeningutele vaheldust. Selle jooksulindi nutikas disain võimaldab Q. VADIS 5.0 ruumi säästmiseks vertikaalsesse asendisse voltida. Tänu selle jooksulindi kaasaegsele minimalistlikule disainile on see trenažöör tõeliselt pilkupüüdev.

Ruumisäästlik disain

Linnas elamine tähendab sageli väga vähest elamispinda. Q. VADIS 5.0seadmel on väga uuenduslik voltimisfunktsioon, et saaksite treenida soovitud jooksulindil, isegi kui elate väga väikeses korteris. Erinevalt enamikust konkureerivatest mudelitest saab jooksulindi põhja kokku voltida täiesti vertikaalsesse asendisse, nii et saad trenažööri lihtsalt nurgas või riidekapi kõrval hoida. Q. VADIS 5.0 seadmel on ka integreeritud transpordirattad, mis muudavad selle liigutamise ülimalt lihtsaks.

Kontroll oma jooksulindi üle

Konsooli sisseehitatud treeningkompuuter ja hästi nähtav LCD-ekraan annavad teile täieliku kontrolli jooksutreeningu üle. Seadmel on ka integreeritud tahvelarvuti hoidik, mis aitab hoida teie mobiilseadme turvalisena. Arvuti nupud on loodud pakkuma lihtsat ja kiiret juurdepääsu kõigile treeningu põhisätetele. Nupujuhtimisvõimalused hõlmavad treeningu algust/peatamist, kallet, programmi valikut ja kiirust. Saate ühendada oma mobiilseadme sisseehitatud kõlaritega ja nautida muusikat. Ühendage lihtsalt oma tahvelarvuti või nutitelefon Bluetoothi kaudu oma Q. VADIS 5.0 treeningarvutiga ja alustage!

Treenige kogu maailmas Kinomapi ja ZWIFTi abil

Installige oma tahvelarvutisse Kinomap ja ZWIFT vidinad ning nautige maailmas ringi jooksmist. Tundke ainulaadset treeningatmosfääri ja reaalajas marsruudikogemust. ZWIFTiga saate globaalse kogukonnaga põnevaid virtuaalmaailmu uurida. Saavutage oma iga-aastased jooksueesmärgid koos teiste jooksjatega üle maailma. Avastage hingematvad ZWIFT marsruudid.

Integreeritud USB-ühendus laeb teie nutitelefoni või tahvelarvuti treeningu ajal automaatselt. Sisseehitatud kõlarid pakuvad jooksmisel akustilist motivatsiooni.

Teil on vaja vabadust ja ruumi

145 x 51 cm jooksupind on piisavalt suur, et tagada sulle jooksmisel vajalikku vabadust. Selle vastupidav konstruktsioon tagab autentse elamuse kuni 150 kg kaaluvatele jooksjatele. Suisa 51 cm laius tähendab suurepäraseid tingimusi turvaliseks ja tõhusaks treeninguks. Rajaala pinnal on ohutuks sprindiks vajalik haardumine.

Õrn liigestele

Madala vibratsiooniga ülipehme pind koos 6-punktilise summutussüsteemiga tagab realistliku jooksukogemuse liigestesõbralike liikumistega nagu jookseksite metsarajal. Pika distantsi läbimine on muutunud palju mugavamaks ja lihtsamini läbitavaks.

Jälgige oma pulssi

Treeningu ajal on oluline jälgida pulssi. Q. VADIS 5.0 integreeritud käeshoitavad pulsiandurid on käepärane tööriist pulsi reaalajas mõõtmiseks. Hetkese pulsi täpseks kuvamiseks puudutage lihtsalt käepulsiandureid. Seadistage soovitud pulsisagedus ja treenige pulsiprogrammiga ohutult, et mitte üle pingutada. Või saate pulsi mõõtmiseks kasutada mugavat valikulist rinnarihma. 

Spetsifikatsioonid:

  • Mõõdud: pikkus - 163 cm, laius - 83 cm, kõrgus - 133 cm;
  • Mõõdud (kokkupandult): pikkus - 74 cm, laius - 83 cm, kõrgus - 158 cm;
  • Pakendi mõõdud: pikkus - 145 cm, laius - 51 cm;
  • Kaal: 84 kg;
  • Maksimaalne kasutaja kaal: 150 kg;
  • Toide: 230 V, 50Hz;
  • Veosüsteem: elektriline;
  • Kiiruse vahemik: 1-20 km/h;
  • Kaldenurk: 0-12% varieerudes 1% võrra;
  • Mootori võimsus: 2,5 HJ;
  • Programmid: 30 treeningut ja 1 pulsimõõtmine;
  • Kiire ja lihtne voltimine;
  • Transpordirattad;
  • Pudelihoidja;
  • Vedelkristallkuvariga arvuti;
  • Ekraanil kuvatakse parameetrid: kiirus, aeg, vahemaa, põletatud kalorid;
  • Bluetooth, USB-ühendus;
  • Ühildub Kinomapi ja ZWIFTiga;

Üldine tooteinfo: Jooksulint Hammer Q. Vadis T5.0

Kauba ID: 154147
Kategooria: Jooksulindid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,87 x 0,77 x 0,36 m, 106 kg
Mootori võimsus: 1.86 kW
Kokkupandav: Jah
Seadme kaal: 84 kg
Ekraani tüüp: LCD
Programmide arv: 30
Rattad: Jah
Pikkus: 163 cm
Jooksulindi laius: 83 cm
Kõrgus: 133 cm
Jooksuraja pikkus: 145 cm
Laius: 51 cm
Paki mõõdud: 187x77x36 cm
Ekraani näidud: Aeg, kiirus, vahemaa, kalorid, pulss, kalde suurus
Juhitavus: Elektriline
Kiirus: 1-20 km/h
Kaldenurk: 0-12%
Max kasutaja kaal: 150 kg
Kaubamärk: Hammer
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hammer tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jooksulint Hammer Q. Vadis T5.0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki