CS Tänavahari Gardena CS, 45 cm

Täpsustused:
Tüüp: Harjad
Ettenähtud: Pühkimiseks
Kauba ID: 810057
1869
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Omniva pakiautomaat

13. maist

219

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: CS Tänavahari Gardena CS, 45 cm

Combisystemi tänava harjaga saate hõlpsalt puhastada oma kodu ja aia ümbruses olevaid teid. GARDENA Combisystem võimaldab tööriistade paindlikku kasutamist tänu vahetatavatele tarvikutele. Rööbashari ühildub kõigi GARDENA Combisystemi käepidemetega ning seda saab paigaldada ja nende külge kinnitada. GARDENA soovitab käepideme pikkuseks 130-150 cm, käepideme valik sõltub töötingimustest ja teie kehapikkusest. Turvaline ühendus rajaharja ja käepideme vahel tagab, et saate alati mugavalt töötada. Tänu 45 cm töölaiusele saate luuda kasutada erinevates olukordades. Optimaalsete puhastustulemuste ja tõhusa töö tagamiseks on harjal kvaliteetsed ja siledad polüpropüleenist valmistatud kõvad ja pehmed harjased. Harja kohal olev integreeritud kraapimisserv muudab tõrksa mustuse või märgade lehtede eemaldamise lihtsaks. Combisystem tööriistahoidik Flex (Art. nr 3505-20) säästab ruumi roomikute harjade hoiustamisel. GARDENA pakub Combisystemi roomikupuhastusmasinale 25-aastast garantiid, mis registreeritakse veebis aadressil gardena.com/registration kolme kuu jooksul pärast ostmist. Laske oma tööriistade perel kasvada. GARDENA kombineeritud süsteem. Vahetatav. Vastupidav. Igasuguseks aiatööks.GARDENA Combisystem roomikhari sobib ideaalselt kasutamiseks aias ja maja ümber. GARDENA combysistem võimaldab tänu vahetatavatele tarvikutele tööriistu paindlikult kasutada. Teehari ühildub kõigi GARDENA Combisystemi käepidemetega ja on nende külge kindlalt kinnitatud. GARDENA soovitab käepideme pikkuseks 130-150 cm, käepideme valik sõltub töötingimustest ja keha kõrgusest. Turvaline ühendus rajaharja ja käepideme vahel tagab mugava töötamise igal ajal. Tugevat luuda, mille töölaius on 45 cm ja löögikindlast kvaliteetsest plastist valmistatud pea, saab kasutada mitmesuguste ülesannete jaoks. Kvaliteetsed siledad, kõvad ja pehmed polüpropüleenharjased tagavad optimaalse puhastustulemuse ja tõhusa töö. Harja kohal olev integreeritud kraapimisserv muudab hõõrdunud mustuse või märgade lehtede eemaldamise lihtsaks. Combisystemi tööriistahoidik Flex (Art. nr 3505-20) võimaldab säästa ruumi roomikuharjade hoiustamiseks. GARDENA Combisystemi roomikuharjale kehtib 25-aastane garantii, kui registreerute veebis aadressil gardena.com/registration kolme kuu jooksul pärast ostmist.GARDENA Combisystemi tööriistu saab tänu vahetatavatele tarvikutele paindlikult kasutada mis tahes aiatööde jaoks Ühildub kõigi GARDENA Combisystemi käepidemetega turvaline ühendus rajaharja ja käepideme vahel võimaldab töötada ilma võnkumiseta ja töökindel Polüpropüleenist valmistatud kvaliteetsed harjased tagavad stabiilsuse; kraapimisserv hõõrunud mustuse või märgade lehtede eemaldamiseks GARDENA Combisystemi roomikupuhastusmasinal on 25-aastane garantii, mis tuleb registreerida aadressil gardena.com/registration kolme kuu jooksul pärast ostmist

Üldine tooteinfo: CS Tänavahari Gardena CS, 45 cm

Kauba ID: 810057
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,15 x 0,15 m, 0,5 kg
Tüüp: Harjad
Vaade: Gardena, harjad aiatööriistad
Ettenähtud: Pühkimiseks
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

CS Tänavahari Gardena CS, 45 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki