Velotrenažöör Tunturi Signature E40

Täpsustused:
Pidurisüsteem: magnetiline
Hooratta kaal: 9 kg
Max kasutaja kaal,: 150 kg
Kauba ID: 9789602
47600

SJH hind

74900
Lisa korvi
1799 / kuus
Sinu linn

Kuller

Esmaspäeval, 30. septembrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 1. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Velotrenažöör Tunturi Signature E40

Raskeid treeninguid tehakse kodus koos Tunturi Signature E40 trenažööriga. Koos 25 programmi ja 32 takistustasemega trenažöör on ideaalne jalgratturitele, kellele meeldib treeningutes vaheldus. Madalal ja avar peale- ja mahapääs, Comfort tasakaalupedaalid koos libisemiskindla voodriga ja elektrooniliste juhtnuppudega, E40 sobib ka taastusraviks.

Tunturi Signature E40 trenažööri eelised:

  • Magnetpidur koos servomootoriga vahetab vaevata 32 takistustaseme vahel.

  • Multigrip juhtraud koos pehme vahtkattega mugavaks haardeks, sealhulgas integreeritud pulsiandurid.

  • Mugav iste, loodud stabiilse ja mugava istme ning hea kaalujaotuse jaoks.

  • Mugavad tasakaalupedaalid koos raskustega lihtsaks astumiseks.

  • Bluetooth AI monitor, mis võimaldab selgelt näha treeningu parameetreid ja tulemusi.

Lülitage hõlpsalt 32 takistustaseme vahel
Hooldusvaba magnetpiduriga saate hõlpsalt lülituda 32 erineva takistustaseme vahel. See võimaldab teil kontrollida treeningu intensiivsust igal ajal, isegi treeningu ajal. Näiteks ei pea te takistuse taseme muutmiseks treeningul sadulalt maha tulema ega katkestama. Pidurisüsteem töötab magnetitega, mida käivitab servomootor. Näete takistuse taset E40 ekraanil ja reguleerite seda treeningu ajal lihtsalt nuppu keerates.

Laske tehisintellektil luua uus rakendus
Bluetooth AI monitoriga jälgite selgelt kõiki treeningparameetreid ning näete ühe pilguga, millist programmi teete ja millisel takistustasemel treenite. Monitor on täielikult kallutatav ja seda on alati lihtne lugeda ka eredas valguses. Samuti jälgib see teie BAI (füüsilise aktiivsuse indeksi) skoori. See unikaalne väärtus arvutatakse teie pulsisageduse, vanuse, soo ja treeningu kestuse põhjal. AI-tehnoloogia monitoril loob teie treeningtulemuste põhjal uue personaalse treeningprogrammi iConsole+, nii et töötate alati kohandatud treeningueesmärkide nimel.

Treenige sees, nagu oleksite väljas
Kas treenite palju siseruumides ja teil on igav tänavat või seina vaadata? Seejärel lisage oma treeningule täiendav visuaalne väljakutse! E40 ühendub Bluetoothi ​​kaudu selliste rakendustega nagu Tunturi Routes või Zwift. Muutke treening Tunturi Routes abil visuaalseks kogemuseks. Ronige Alpe d'Huezile või valige maaliline marsruut läbi külade ja metsade. Rakenduse tasuta versiooniga on teil alati 15 marsruudivideot, tasuline versioon pakub aga sadu marsruute. E40 on ka Zwiftiga ühilduv, mis tähendab, et video on kohandatud teie sõidutempo järgi.

Alati õige rüht ja mugav käepide
Hea treeningasend on trenažööri juures hädavajalik. E40 Multigrip juhtraud pakub pehme vahukihiga erinevaid haardepunkte, nii et teil on alati mugav treenida. Lisaks saab rooli lihtsalt kallutada, võimaldades universaalsuse suurendamiseks valida vabaaja-, spordi- või võidusõiduasendi vahel. Juhtraual olevate andurite abil näete alati oma pulssi AI-monitoril.

Veelgi rohkem E40 trenažööri eeliseid:

  • Madal, ruumikas aste.

  • Rasva mõõtmine ja KMI arvutamine.

  • Pulsi kontrollitud treening.

  • Taastusprogramm koos sobivuse kvalifikatsiooniga.

  • Elektrooniline juhtimine, ilma raske kettata.

  • Pudelihoidja.

  • Transportimiseks rattad.

  • Tahvelarvuti hoidja.

  • Ühendab analoogi ja Bluetoothi rinnarihmaga.

Mugav istekoht tähendab mugavat treeningut
Õige rattaasend on oluline tõhusaks treeninguks ja vigastuste ennetamiseks. Lisaks hoiab mugavalt istudes lihasvalu ära. Comfort istme kõrgust ja pikkust on lihtne reguleerida, nii et istute treeningu ajal alati õiges asendis. Tuharahaavandid on minevik. Ergonoomiline iste toetab treeningu liigutusi, nii et istute alati mugavalt. Suur pind tagab parema kaalujaotuse.

Jalad täiuslikus tasakaalus
Treeningratta E40 mugava tasakaaluga pedaalid aitavad teil kiiresti treeningut alustada. Te ei pea otsima õiget pedaaliasendit: pedaalide all olevad raskused tagavad, et need ripuvad sirgelt ja pääsete hõlpsalt peale. Nii on jalad ka treeningu ajal hästi tasakaalus. Libisemisvastane vooder koos reguleeritavate rihmadega tagab, et jalad ei libise treeningu ajal pedaalidelt.

Peale ja maha saamine on väga lihtne
Koos madala, laia astmega E40 on sõna otseses mõttes ligipääsetav trenažöör. Juhtraua samba ja hooratta korpuse vahel on üsna vähe ruumi, nii et peale ja maha pääsuks ei pea te jalga üle istme või raami tõstma. See on ebaefektiivne ja ohutu meetod, seega sobib E40 ka taastusraviks, eakatele või liikumisprobleemidega inimestele. Tugev raam pakub piisavat tuge nii peale kui maha minnes.

Muutke eesmärgid tulemusteks
Koos 32 takistustaseme ja 25 programmiga E40 trenažöör pakub palju väljakutseid pakkuvaid võimalusi. Nii saate treenida aja, distantsi, kalorite järgi, mõõta KMI-d ja rasvaprotsenti, trenažööril on 4 pulsiga juhitavat programmi, 12 eelprogrammeeritud treeningprofiili, 4 kohandatud programmi ja 1 manuaalrežiim. Seega on vaheldusrikkust armastavale jalgratturile valikut küllaga. Monitor näitab aega, distantsi, kaloreid, kiirust, takistust, südame löögisagedust, pöörete arvu ja treeningprofiili, et saaksite alati näha, kuidas treening edeneb ja vajadusel kohandada.

Spetsifikatsioonid:

  • Mõõdud: laius - 99 cm, sügavus - 59 cm, kõrgus - 157 cm.

  • Kaal: 36,8 kg.

  • Värv: must.

  • Hooratta kaal: 9 kg.

  • Takistuse tasemed: 32.

  • Programmide arv: 26.

  • Maksimaalne kasutaja kaal: 150 kg.

  • Ühildub Bluetooth rinnarihmaga.

  • Ühildub analoog rinnarihmaga (5,0-5,4KHz).

Üldine tooteinfo: Velotrenažöör Tunturi Signature E40

Kauba ID: 9789602
Kategooria: Velotrenažöörid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,19 x 0,28 x 0,68 m, 40,4 kg
Seadme kaal: 36.8 kg
Transportimiseks rattad: Jah
Pudelihoidja: Jah
Koormuse tase: 32
Pikkus: 99 cm
Laius: 59 cm
Kõrgus: 157 cm
Pidurisüsteem: magnetiline
Vaade: Tunturi, magnetiline velotrenažöörid
Hooratta kaal: 9 kg
Max kasutaja kaal,: 150 kg
Kaubamärk: Tunturi
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tunturi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Velotrenažöör Tunturi Signature E40
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki