Robotmuruniiduk Gardena Sileno Life 1500

Täpsustused:
Tüüp: Mururobotid
Soovitatav lõikamisala: 1500 m²
Nutiseade: Jah
Kauba ID: 5137447
1 41200

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
5336 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 17. aprillist

000

DPD pakiautomaat

HOMME, 17. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 17. aprillist

259

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Neljapäeval, 18. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 18. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 18. aprillist

259

Kuller

Neljapäeval, 18. aprillist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Robotmuruniiduk Gardena Sileno Life 1500

Madal müratase, mitmekülgsus ja nutikas disain – see on uus GARDENA robotniiduk "SILENO life" (1500 m²). See SILENO elurobot on ideaalne keskmise suurusega muru jaoks, täiuslik kombinatsioon jõudlusest ja täpsusest mugavaks niitmiseks. Alustame! Aktiveerige oma nutitelefonis rakendus GARDENA Bluetooth®, sisestage muru suurus, soovitud niitmispäevad ja soovitud algusaeg. Intuitiivne GARDENA Bluetooth® rakendus juhendab teid samm-sammult läbi algseadistuse. Teie robotniiduk määrab ajakava ja on kohe tööks valmis. Saate oma SILENO elu mugavalt juhtida Bluetooth® kaudu kuni 10 m kauguselt. Teie robot määrab automaatselt muru niitmiseks optimaalse aja ja GARDENA Bluetooth® rakendus hoiab aia korras vastavalt ajakavale. Ülivaikse mootoriga muruniiduk on oma klassi madalaima müratasemega, ulatudes vaid 57 dB (A). Kuni robot töötab, saate sina ja su naabrid nautida aia rahu. Nutikas CorridorCut süsteem juhib robotniidukit kitsastes kohtades ja nurkades vaid 60 cm laiusega. Ehitatud juhikute vahel liikudes ületab robot hõlpsasti rasked kohad. CorridorCut hoiab ära robotniiduki kinnijäämise läbimatutesse kohtadesse. SensorControl tehnoloogia abil otsustab robot ise, kui tihti muru tuleb niita ja valib sageduse, mis sobib kõige paremini muru kasvuga. Teie nutikas väike abimees niidab muru tõeliselt tõhusalt. Kartmatute Auto Weather ja Terrain funktsioonidega relvastatud töökas SILENO life niidab muru iseseisvalt iga ilmaga – vihma või ilmaga. Nutikas robotniiduk tunneb automaatselt ära härmatise ja härmatise ning peatab programmi seni, kuni maapind soojeneb. Kontuurkaabel näitab SILENO elu, milline aiaosa niitmist vajab. Lisaks liigub kaabliga juhitav robotniiduk usaldusväärselt ja täielikult automaatselt niidualadel ringi. Robot ületab hõlpsalt kitsad käigud ja kuni 35%. tõusudele ja allamägedele jõudmine. Pärast töötamist naaseb robot koju – laadimisjaama, kus see automaatselt laaditakse. Robot töötab täiesti autonoomselt, nii et sul on aias rohkem aega südantsoojendavamate tegevustega tegelemiseks. "SILENO life" on pestav aiavoolikuga – mis saaks olla lihtsam? "SILENO life" abil muutub muru niitmine tõeliseks naudinguks. Istuge, lõdvestuge ja laske robotil teie eest töö ära teha. SILENO life hoolitseb imelise välimusega ja hoolitsetud muru eest: nutikas robotniiduk. VAIK.

* GARDENA Bluetooth® rakenduse ja GARDENA Bluetooth® aiatööriista funktsioonide kasutamiseks tuleb enne veebis registreerimist luua GARDENA või meie Husqvarna Groupi kasutajakonto. Lisateabe saamiseks vt Ühendkuningriigi jaotises "GARDENA Bluetooth® App" - lihtsaks seadistamiseks ja mugavaks kasutamiseks. Juhtige oma SILENO elu kuni 10 m kauguselt Pro-silent: vaikseim muruniiduk, oma klassi madalaim müratase (57 dB A) Liigub aias vaevata ringi, ületab ka kõige kitsamad vahekäigud Kasutatav iga ilmaga ja keerulistes piirkondades Ideaalne keskmise suurusega keerukate ehitiste jaoks muruplatsidele, mille pindala on kuni 1500 m²

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Robotmuruniiduk Gardena Sileno Life 1500

Kauba ID: 5137447
Kategooria: Robotmuruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,58 x 0,39 x 0,23 m, 8,3 kg
Akupinge: 18 V
Akumahtuvus: 2.1 Ah
Töölaius: 22 cm
Min. niitmiskõrgus: 20 mm
Max. niitmiskõrgus: 50 mm
Lõikekõrguse positsioonid: 3
Korpus: Plastikust
Kaal: 8.3 kg
Tüüp: Mururobotid
Vaade: Gardena, mururobotid robotmuruniidukid
Soovitatav lõikamisala: 1500 m²
Nutiseade: Jah
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
2 07500
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (1)

Robotmuruniiduk Gardena Sileno Life 1500
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Priit L.
28.03.2023

Jäin igati rahule

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Helena T. 16.05.2023
Kas saab hakkama ka väga ebatasase maapinnaga?
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 18.05.2023

Tere! Teie küsimus puudutab toote üksikasju, mis ei sisaldu tootja kirjelduses. Kliendid, kes on selle toote juba ostnud, saavad kõige paremini vastata teie küsimusele ning jagada oma kogemusi ja arvustusi. Vabandage, teie päring pole veel vastust saanud. Lugupidamisega, Hansapost.