Robotmuruniiduk Sileno city, 400 m²

Täpsustused:
Tüüp: Mururobotid
Kauba ID: 9649201
92100
Lisa korvi
3480 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. juunist

000

Kuller

17. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

17. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Robotmuruniiduk Sileno city, 400 m²

Vaikne, universaalne ja nutikalt disainitud – see on Gardena robotniiduk "Sileno city" 400 m². "Sileno city" sobib ideaalselt väiksematele muruplatsidele, tagab suure jõudluse ja mugava niitmise. Kasutades Gardena „Bluetooth®“ rakendust, võtke nutitelefon, sisestage muruala suurus, päevad, mida soovite niita, ja eelistatud algusaeg. Teie robotniiduk koostab ajakava ja on tööks valmis. Saate oma „Sileno city“ mugavalt juhtida „Bluetooth®“ kaudu kuni 10 m kauguselt. Teie robot arvutab välja muru niitmiseks vajaliku aja ning Gardena Bluetooth® programmiplaneerimise assistent aitab teil kõik korralikult ette valmistada. Tänu vaiksele mootorile, mis on oma müraklassi parim – müratase on vaid 57 dB (A). Teie ja teie naabrid saate aias rahulikult lõõgastuda isegi siis, kui teie robot töötab. Täiustatud „CorridorCut“ juhib robotniidukit, kui see niidab kitsastes kohtades ja kitsastes nurkades vaid 60 sentimeetri laiusega. „CorridorCut“ aitab teie robotil kiirelt keerulistest ummikteedest välja tulla. Funktsiooniga „SensorControl“ otsustab robot ise, kui tihti teie muru niita tuleb, lähtudes muru kasvust. „Sileno city“, kartmatu abiline aias, niidab iseseisvalt, olenemata ilmast, vihmast või päikesest. Nutikas robot jälgib, kas maapind on külmunud või liiga külm, ja ootab ilma paranemist, peatades oma programmi. Kontuurkaabel näitab aia lõigatavat ala. Juhtkaabel juhib robotniiduki usaldusväärselt ja automaatselt mööda kõiki niitmisalasid. Teie muruniidukiga pole probleeme kitsastesse kohtadesse surumisega ja ületada kuni 35-protsendilised kallakud või kalded. Kui töö on tehtud, naaseb töökas aednik koju laadimisjaama väljateenitult puhkama. See niidab täiesti iseseisvalt, andes teile rohkem aega keskenduda sellele, mida armastate. "Sileno city" on kergesti pestav aiavoolikuga. Nautige „Sileno city“-ga aias veedetud aega, lihtsalt istuge, lõõgastuge ja laske robotniidukil raske töö teie eest ära teha. Teie muru näeb alati hämmastavalt hoolitsetud välja „Sileno city“: nutika robotniidukiga.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Robotmuruniiduk Sileno city, 400 m²

Kauba ID: 9649201
Kategooria: Robotmuruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,7 x 0,4 x 0,7 m, 10 kg
Töölaius: 20 cm
Min. niitmiskõrgus: 8 mm
Max. niitmiskõrgus: 35 mm
Lõikekõrguse positsioonid: -
Korpus: Plastikust
Kaal: 9.1 kg
Tüüp: Mururobotid
Vaade: Gardena, mururobotid robotmuruniidukid
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Robotmuruniiduk Sileno city, 400 m²
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki