Mänguri kõrvaklapid Onikuma B5

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kauba ID: 9362641

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Onikuma B5

ONIKUMA B5 mängukõrvaklapid (roosa)


Avasta mängude meelelahutuse uus mõõde koos Onikuma B5-ga! Kõrvaklapid pakuvad fantastilist helikvaliteeti, mis viib sind otse tegevuse keskele. Pikk tööaeg võimaldab sul mängida tundide kaupa ilma katkestusteta. Juhtmevaba ühendus tagab liikumisvabaduse, millest oled unistanud - kõrvaklapid saad ühendada oma seadmega ka kaabli abil! Peapaelal on valgustatud kassikõrvad, samas kui kõrvaklapid on kaunistatud armsate kassidega, mis annavad neile ainulaadse puudutuse.


Lase end helidest kaasa haarata


Oled valmis mängumaailma täielikuks sukeldumiseks? Tänu täiustatud HIFI helitehnoloogiale kuuled isegi kõige väiksemaid detaile ümbritsevast virtuaalsest maailmast, mis võimaldab sul kiiremini ja tõhusamalt reageerida igale mängus esinevale helile. Onikuma B5 abil muutub iga mäng veelgi põnevamaks!


Valmis mängumaratoniks


Ole valmis peatusteta mängutundideks! Kõrvaklapid on varustatud võimsa 850 mAh liitiumakuga, mis tagab kuni 8 tundi kasutamist. Seega võid olla kindel, et Onikuma B5 ei lase sind mängimise kõige tähtsamatel hetkedel hätta! Veelgi enam, nende pikk, 365 päeva kestev ooteaeg tähendab, et need on alati kasutusvalmis, isegi pärast pikka pausi.

Mugav toimimine


Kõrvaklappide kasutamine on äärmiselt lihtne! Ühel kõrvaklappidel on spetsiaalsed nupud, mille abil saate juhtida kõige olulisemaid funktsioone. Tänu neile saate mugavalt reguleerida helitugevust, ilma et peaksite arvutist seadistusi otsima või taustavalgustuse režiime muutma.


Valige oma ühendamisviis


Nautige piiramatut liikumisvabadust! Kõrvaklapid kasutavad Blueooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja usaldusväärse ühenduse teie valitud seadmega kuni 15 meetri kaugusel. Kui aga eelistad traditsioonilisi lahendusi, annab Onikuma B5 sulle võimaluse ühendada kõrvaklapid mis tahes seadmega USB-C ja 3,5 mm kaabli abil.


TootjaOnikumaMudelB5VärvRoosaTagevalgustusJa, RGBBluetooth versioon5.3Raadiusala15 meetritKäitusaeg8 tundiLadimisaeg2 tundiLadimisliidesUSB-CStandby aeg365 päevaAkumulaatori mahutavus850 mAhMõõtmed178 x 90 x 201 mm

Mänguri kõrvaklappidel on arvutimängijatele kasulikud erifunktsioonid. Paljud kõrvaklapid on loodud välistama ümbritseva müra ja võimaldama mängijal täielikult mängumaailma sukelduda. Kõrvaklappide tihedus mõjutab oluliselt nende helikvaliteeti. Halb isolatsioon võib muuta kuulmist, mis on eriti oluline mängude puhul, mis kasutavad väga lihtsalt suunatavaid piikse. Kõige olulisem põhjus, miks inimesed mängurikõrvaklappe valivad, on see, et mikrofon ja kõrvaklapid on ühes kohas. Mikrofon võimaldab mängu ajal teiste mängijatega vabalt rääkida. Mänguri kõrvaklapid keskenduvad ruumilise heli loomisele. Mõnikord tehakse seda üldise kvaliteedi arvelt. Ruumiline heli annab suunataju, nii et mängija on teadlik, mis ümberringi toimub. Olenevalt mängust on suunataju väga oluline – see võimaldab kuulda samme, kui keegi läheneb või eemaldub ning aitab kiiremini reageerida. Virtuaalne ruumiline heli luuakse arvutisse või peakomplekti installitud tarkvara abil. See loob parema mängukogemuse jaoks laiema helikeskkonna.

Üldine tooteinfo: Onikuma B5

Kauba ID: 9362641
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,01 x 0,2 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Onikuma
Kandmise viis: Kõrvapealsed
Värv: Roosa
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Jah
Tüüp: Mänguri kõrvaklapid
Vaade: Onikuma, mänguri kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Mängimiseks
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Onikuma tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Onikuma B5
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki