Sonic D2

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 4 tk
Kauba ID: 9084621
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
2599
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

21. maist

199

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sonic D2

Sonic hambahari otsikutega D2 (roosa)
Teie naeratus võib olla veelgi tervem ja ilusam! Sonic hambahari eemaldab suust kuni 7 korda rohkem mustust kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, kus nutikas taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Seadme kaitseaste on IPX7 ja see kestab kuni kuu! Lisaks soovitab hambaharja kasutada Ameerika Hambaarstide Liit. Komplekt sisaldab kuni 8 vahetatavat otsikut – 2 aastane tarne!
Tõhus mustuse eemaldamine
D2 sonic hambaharjal on mootor, mis tekitab 40 000 vibratsiooni minutis. DuPont harjaste ots on loodud järgima teie hammaste kuju võimalikult täpselt, eemaldades bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, võivad D2-ga hambad olla kuni 7 korda puhtamad kui varem! Nautige täiusliku värskuse tunnet!
Valige endale sobiv režiim
Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, seega leiad kindlasti endale sobivaima! Valge režiim eemaldab tõrksad kohvi-, veini- või sigaretiplekid, et muuta teie naeratus valgemaks. Poleerimisrežiim jätkab hammaste poleerimist. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemed on hellad? Kasutage režiime Soft ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja masseerida õrnalt igemeid.
Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks
Bitvae D2 - praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Nutika taimeri funktsiooniga tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Pärast 2 minutit lülitub hambahari automaatselt välja! Sellest ajast piisab täiusliku värskendava efekti saavutamiseks!
Pikk tööaeg
Toode kasutab taaslaetavat akut mahutavusega 350 mAh. See tagab hambaharja töövõime kuni 30 päeva, muutes selle ka ideaalseks kaaslaseks igal reisil! See ei tähenda, et te ei saaks kaasas kanda üliväikest ja käepärast laadijat ning lisaks käepärast alust oma D2 jaoks! Saate laadida oma hambaharja täis vaid 4 tunniga!
Asendamatud tarvikud
Komplektist leiate kasulikke tarvikuid, mis võimaldavad teil suuhügieeni eest täielikult hoolt kanda. 8 vahetatavat otsikut on saadaval 2 aastaks – pole vaja karta, et need ununevad vahetada – umbes 3 kuu pärast hakkavad harjased värvi kaotama, andes märku, et on aeg uue otsiku jaoks. Komplektis on ka USB-kaabel ning praktiline ruumisäästlik hoidik.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic D2

Kauba ID: 9084621
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: D2Pink+holder+case
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Värv: Roosa
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Otsikud
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Täpsustamata
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 3
Nutiseade: Jah
Otsikute arv: 4 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic D2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki