Föön Jimmy F6

Täpsustused:
Difuuser: Jah
Temperatuuri režiim: 3
Kauba ID: 7782460

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Jimmy F6

Kvaliteetne digitaalne föön Jimmy F6, mis sobib neile, kellel on föönidele tundlikud juuksed, pakutav föön võimaldab mitte ainult juukseid kiiresti kuivatada, vaid parandab ka nende seisukorda.

Turbo Kiire - juukseföön

  • 17-labaga kiire digitaalne föön loob võimsa õhuvoolu kuni 18 L / sek, mis kuivatab juukseid 30% kiiremini kui teised tavalised föönid, kahjustamata samas juukseid.

Xiaomi JIMMY F6

Nuti PID-soojusjuhtimise tehnoloogia

  • Nutikas „PID“ soojusjuhtimise tehnoloogia, mis loob õhutemperatuuri üle 50 korra sekundis, tagab väljalasketemperatuuri kuni 95 ° C, vältides samal ajal juuste väljalangemist ning hoides juuksed siledad ja läikivad.

U-tüüpi kahekihiline toitejuhe

  • Uuenduslik U-kujuline kahekihiline toitejuhe. Tõhusalt tagab, et väljalaske temperatuur on sama, kaitstes samal ajal ebaühtlast kuumutamist või ülekuumenemist ja kaitseb juukseid.

Madal müratase

  • 17-labadega harjadeta kiirmootor vähendab märkimisväärselt müra, jättes ainult õhuvoolu.

Nanoi ultraheli tehnoloogia

  • „Nanoi“ tehnoloogia neelab õhust niiskust, süstib juustesse kõrge niiskusega ioone, suurendab juuste elastsust ja läiget.

Jimmy F6 hind

Erinevad režiimid ja mugavad mõõtmed

  • Erinevad režiimid ja mugavad mõõtmed juuste mugavaks kujundamiseks.

Xiaomi JIMMY F6 arvustused

Tehnilised omadused:

  • Värvus: lilla;
  • Pinge: 230V 50Hz
  • Võimsus: 1800W
  • Pistiku tüüp: VDE
  • Mootori tüüp: digitaalne mootor
  • Maksimaalne õhu kiirus: 18 l/sek;
  • Maksimaalne müra: 75 dBA
  • Õhukiiruste arv: 3
  • Õhusoojuse seaded: 3
  • Režiim: 3 režiimi
  • Muud funktsioonid: nano veeioonid ja negatiivsed ioonid
  • Toitejuhtme pikkus: 1,8 m
  • Kaal: 500 g
  • Mõõdud: kõrgus - 16,4 cm, laius - 7,8 cm, pikkus - 21 cm.

Komplektis: föön, kiiresti kuivatav otsik, juuste kujundamise otsik, hajuti otsik, kasutusjuhend.

* Toote värv kajastub esimesel fotol, kogu muu informatiivse iseloomuga.

"Fööni Jimmy F6, lilla" saab internetist osta meie poest kaup24.ee. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Ioontehnoloogia genereerib miljoneid negatiivselt laetud ioone, mis lagundavad positiivselt laetud ioone vees, takistades nende tungimist juuksefolliikulisse ja tekitamast särtsu. Kui teil on ioonföön, saate oma juukseid kuivatada kiiremini (jah, tõesti!) ja madalamal temperatuuril. See on väga kasulik kõigile, kellel on lokkis juuksed, kuna see säilitab lokkis juuste kuju. Sõna "turmaliin" kasutatakse sageli koos sõnaga "ioon". Mõelge turmaliinikuivatitele kui maksimaalsele ioonikogusele, kuna fääni ​​sisemus on valmistatud või kaetud sellest poolvääriskiviga mineraalist, mis paiskab õhku veelgi rohkem negatiivseid ioone, kuid see võib vastavalt suurendada fööni​​maksumust. Siiski tasub see ära, kui su juuksed on kohevad või paksud ja/või raskesti kuivatatavad. Sobib: lokkis, paksudele või nõrkadele juustele, mida on raske kuivatada. Ioonfööni ​​eelised on järgmised: saate kasutada juuste kuivatamiseks madalamat temperatuuri, see aitab hoida lokke ja juuksed kuivavad kiiremini.

Föön

Paljud naised ja mehed kogu maailmas ei suuda ilmselt oma elu ilma föönita ette kujutada. See on nii oluline igapäevane tööriist, mida kasutame sageli mitte ainult märgade juuste kuivatamiseks, vaid ka nende vormimiseks ja imago loomiseks. Meie valikus on üle 600 erineva fööni mudeli, sealhulgas sellised maailmakuulsad kaubamärgid nagu "Dyson", "Philips", "Xiomi", "Babyliss", "Osom", "Braun" jne. Sõltuvalt kuivati ​​mudelist võib sellel olla ioonse konditsioneerimise funktsioon. See tähendab juuste küllastamist negatiivselt laetud osakestega, mis hõlbustab eriti sõnakuulmatute ja kuivade juuste hooldamist. Lisaks on seadmel olenevalt varustusest difuusor, see on suur ümmargune kinnitus, mis aitab luua kohevaid soenguid ja tõsta esile lokke. Mõnikord võite leida fööni juurest ka rohkem otsikuid, mis aitavad teil luua soovitud soengut ning spetsiaalse hoiukoti seadme jaoks. Moodne ja funktsionaalne föön aitab teil luua soovitud välimuse ja tunda end nagu oleksite just juuksuri juurest lahkunud!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Jimmy F6

Kauba ID: 7782460
Kategooria: Föönid
Tootja kood: Jimmy F6/Purple
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,254 x 0,101 x 0,245 m, 0,82 kg
Kaubamärk: Jimmy
Tüüp: Föön
Võimsus: 1800 W
Ioonhooldus: Jah
Kiiruse režiimid: 3
Külma õhu funktsioon: Ei
Ülekuumutuse kaitse: Jah
Eemaldatav filter: Jah
Difuuser 2 in 1: Ei
Otsikute arv: 3 tk
Riputusaas: Ei
Juhtme pikkus: 1.8 m
Värv: Lilla
Difuuser: Jah
Temperatuuri režiim: 3
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Jimmy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Jimmy F6
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ilona P.
07.08.2023

Hea föön, kuivatab juukseid kiiresti, töötab vaikselt, stiilne disain, sügavlilla värvus erineb veidi pildil olevast, aga näeb väga kena välja, sädeleb ja meenutab avarust, mul on hea meel

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki