Pesumasin-kuivati Beko HTE 7736 XC0

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 7 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Pesumasin-kuivati
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 8827

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Beko HTE 7736 XC0

AURUKUUR
Steam Cure tehnoloogia kombineerimine vastavalt kangatüübile valitud programmiga tagab suurepärased pesutulemused. Riided näevad välja nagu uued, on värsked, meeldivad puudutusele ja kortsudeta. See on mugav ja kiire lahendus igapäevast mugavust hindavale kiirustavale inimesele.

AQUA FUSION
Tavalise pesumasinaga pestes eemaldatakse veega umbes 20% pesuainest ebaefektiivselt. Uuenduslik AquaFusionTM tehnoloogia blokeerib tühjenemise, vältides nii pulbri raiskamist – ära kasutatakse praktiliselt kogu pulbri. Seega on pesemise efektiivsus suurem ja säästate iga kord pesuainet ja raha.

PURUSTUSVABA KUIVAMINE
Unustage kortsunud riided ja tüütud pesunööri jäljed! Trumli õrnad liigutused valmistavad ette kuivad riided kandmiseks ilma täiendava triikimiseta.

KODUNE
Juhtige oma kodutehnikat nutitelefonist või tahvelarvutist olenemata asukohast. Rakendusega HomeWhiz saate kiiresti kontrollida, kas nõudepesumasin on lõpetanud, alustada pesu pesemist ja muuta kaugjuhtimisega toiduvalmistamise seadeid! See on uus kvaliteet kodumasinate kasutamisel nii kodus kui ka väljaspool.

HÜGIEEN+
Beko kasutab tehnoloogiat, et aidata noorematel põlvkondadel elada tervislikumat elu. Meie pesumasinate, kuivatite ja pesumasin-kuivatitega hügieeniprogrammiga pole hügieeni pärast absoluutselt vaja muretseda. Programm Hygiene+ steriliseerib täiuslikult kogu pesu. Vabane tolmust, õietolmust, bakteritest ja lestadest, mis võivad riietele kleepuda! Allergy UK sertifitseeritud tsükliga pole millegi pärast muretsemiseks põhjust.

INVERTER MOOTOR
Invertermootoril on palju eeliseid, nagu vaiksem töö, pikem tööiga, suurem mehaaniline takistus, parem pöördemoment ja suurem kiirus. Lihtsamalt öeldes säästetakse majapidamise eelarvet.

IGAPÄEVANE KIIRPESUPROGRAMM
Beko mõistab teie aja väärtust. Seetõttu teeme kõik endast oleneva, et anda tarbijate kätte kõige tõhusamad tooted. Daily Xpressi kiirpesuprogramm loodi kergelt määrdunud puuvillaseid riideid silmas pidades, eriti pärast ühekordset kasutamist. Programmi saab kasutada täiskoormuse pesemiseks.

PROGRAMME XPRESS SUPER LÜHIKE
Programm on mõeldud peaaegu puhaste kangaste nagu aluspesu, T-särkide või ühekordselt kasutatud riiete pesemiseks. Xpress Super Shorti kasutades saab 2 kg pesu pesta temperatuuril 0-30 °C vaid 14 minutiga.

S-KUJULINE SEIN
Spetsiaalselt disainitud S-kujuline sein vähendab vibratsiooni pesemise ajal. Kasutatud kõikides Beko pesumasinate mudelites!

Beko - see ettevõte asutati 1954. aastal. Türgis. Nende teekond algas siis, kui suured seadmed said esmakordselt iga majapidamise osaks. Viimase 60 aasta jooksul on Beko muutnud oma klientide elusid, pakkudes uuenduslikke tooteid, mis vastavad nende vajadustele ja on keskkonnale kasulikud.

Üldine tooteinfo: Beko HTE 7736 XC0

Kauba ID: 8827
Kategooria: Pesumasinad
Tootja kood: HTE7736XC0
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,7 x 0,94 m, 68 kg
Kaubamärk: Beko
Tootja kood: HTE 7736 XC0
Energiaklass: D
Energiakulu aastas: 69 kWh
Energiakulu tsüklis: 0.69 kWh
Elektritarbimine välja lülitatud: -
Vee tarbimine aastas: 3400 l
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: 207 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 74 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 84 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 50 cm
Kaal: 65 kg
Pesutulemusklass: A
Veekulu: 34 l
Värv: Valge
Pesu maksimaalne kaal: 4 kg
Muunduri mootor: Jah
LCD displei: Jah
Taimer: Jah
Pesuprogrammide arv: 15
Kiirpesu: Jah
Energiasäästlik pesu: Jah
Pesuprogrammi tähis: Jah
Lapselukk: Jah
Juhtpaneeli keel: Inglise keel
Nutiseade: Jah
Maksimaalne pesukogus: 7 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Pesumasin-kuivati
Vaade: Beko, pesumasin-kuivati pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Beko tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (6)

Beko HTE 7736 XC0
4.8

(6 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Zaiga P.
04.06.2024

Ostetud pesumasin vastab ootustele ja kirjelduses märgitule

Marjana V.
19.09.2023

Palju programme, äpiga ühendamisega saab ka telefonis juhtida, väga mugav.

Domantas B.
03.08.2023

Pesumasin on olnud mul pool aastat, üldiselt olen täitsa rahul. Peaaegu alati on väga vaikne, nii et ma avan vannitoaukse ja vaatan seda, sest ma ei kuule heli. Kui nikerdusrežiim käivitub, kuulete trummipõrinat. Sellel on kõik pesemiseks vajalikud funktsioonid, kasutajaliides on üsna intuitiivne. Bluetooth rakendus osutus kehvaks, seega jäi kasutamata.Kuivatusvõimalused olid küll väga ahvatlevad, aga need pole ka kaugeltki ilusad ja neid ei kasutata alati, kuna kuluvad vähemalt 2 tundi ja rikuvad riideid märgatavalt. Ühel esimestest kuivatusoperatsioonidest kahjustasin mikrofoni, mille jäänuseid oli pärast seda raske eemaldada, kuna filter seda kinni ei püüdnud.

Daina L.
30.06.2023

Suurepärane pesumasin. ma soovitan seda

Egidijus L.
01.02.2023

Väga korralik pesumasin..

Егор П.
05.06.2022

Kaup on igati rahul.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki