Schecter SGR Banshee

Täpsustused:
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Kauba ID: 9572811
33547
Lisa korvi
1268 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Schecter SGR Banshee

Schecter SGR Banshee elektrikitarr on erakordne valik kitarristidele, kes otsivad segu kaasaegsest mängitavusest ja klassikalistest helidest. Selle silmatorkav punane viimistlus teeb laval julge avalduse, samas kui kuue keelega konfiguratsioon sobib nii traditsioonilistele kui ka kaasaegsetele mängijatele. See kitarr sobib kõige paremini muusikutele, kes soovivad visuaalselt ja kõlaliselt silma paista igas esinemisolukorras.

  • Elav punane viimistlus: Schecter SGR Banshee uhkeldab läikiva punase värviga, mis köidab tähelepanu ning kiirgab kirge ja energiat.
  • Tuntud Schecteri kvaliteet: Kuna Schecteri kaubamärgil on maine vastupidavate ja usaldusväärsete instrumentide valmistamisel, võivad mängijad usaldada kitarri jõudlust range kasutamise ajal.
  • Elektrikitarri mitmekülgsus: Kitarri elektriline konfiguratsioon võimaldab laia valikut erinevatele žanritele sobivaid helisid, alates puhtast meloodilisest joonest kuni raske distortionini.
  • Kuuekitarri klassika: Kuuekitarri seadistus on ideaalne mängijatele, kes hindavad traditsioonilist kitarrimängu, pakkudes tuttavlikkust ja laia valikut muusikalist väljendusoskust.

Üldine tooteinfo: Schecter SGR Banshee

Kauba ID: 9572811
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1,06 x 0,43 x 0,1 m, 4,87 kg
Kaubamärk: Schecter
Värv: Punane
Stringide arv: 6
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Vaade: Schecter, elektrilised kitarrid kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Schecter tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Schecter SGR Banshee
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki