Süntesaator MK 2117L

Täpsustused:
Tüüp: Süntesaatorid
Kauba ID: 8422461
9880
Lisa korvi
758 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Süntesaator MK 2117L

MK 2117L süntesaator - väga hea hariv süntesaator lastele, mis on kasutusrežiimis varustatud 61 täissuuruses taustvalgustusega klahvigaklaviatuuri paremaks orientatsiooniks, ideaalne õppimiseks ja igapäevaseks muusikaliseks meelelahutuseks. Selle lai helide, rütmide ja funktsioonide pank muudab selle tööriistaks huvide arendamiseks ja rikkaliku helimaailmaga tutvumiseks.

Sisaldab:
- Süntesaator MK 2117L
- Noodialus
- Vahelduvvoolu adapter
Kasutusjuhend

MK 2117L klaviatuur - ideaalne instrument mängima õppimiseks. Sellel on 61 täissuuruses klaveriheliga klahvi. Tänu sellele mängib süntesaator väga sarnaselt päris klaverile või tiibklaverile. Rikkaliku toonide, rütmide ja demolaulude pangaga tutvustatakse lastele erinevaid pillihelisid, rütme ja muusikastiile üle kogu maailma. Lisaks määratakse trummiheli valimisel klahvidele erinevad löökriistad, mis võimaldavad teil luua oma rütmi. MK 2117L on lihtsalt lõbus!

Taustvalgustusega klahvidega süntesaator
Süntesaatoril MK 2117L on 3 õpperežiimi (One-Key, Follow, Ensemble), mille puhul on kõige olulisem roll taustvalgustusega klahvidel. Tänu neile saame hõlpsalt navigeerida helide vahel, mida parasjagu mängima peaks. See hõlbustab oluliselt klaverimängu õppimist, kaasab tegevust, õpetab keskenduma ning on samas lihtne ja loetav lastele, kes veel noote ei tunne.

Elektroonilise oreli MK 2117L lisavõimalused
Süntesaatori MK 2117L huvitavate funktsioonide hulgas on võimalus süntesaatorit poolitada, luua täiendavaid liigendusefekte ja transponeerida. See võimaldab teil mängida nelja käega, lohistada või vibreerida heli ning häälestada kogu pilli mitu sammu üles või alla. Samuti võimaldavad klahvid hiljem lugusid salvestada ja esitada, samuti saatel mängida. Saame hõlpsasti juhtida taustamuusika tempot ja akorde.
Tänu sellele on MK 2117L terve orkester ühes instrumendis!

Ühendage mikrofon ja kõrvaklapid
Kui meie lapsed on musikaalsed, armastavad mängida ja laulda, siis tasub panustada mikrofonisisendiga süntesaatori peale. Tänu sellele lahendusele saate igal ajal ühendada instrumendiga mikrofoni, korraldada huvitava esinemise ja lasta meie lastel tunda end tõeliste staaridena! Hea lahendus on ka sisseehitatud heliväljund, mis võimaldab mängida välise helisüsteemiga, ja kõrvaklappide pesa, mis võimaldab lastel turvaliselt pilli mängida.

Patareidega süntesaator
Süntesaatorit MK2117L võib töötada seinakontaktist (kaasas toiteadapter koos sisseehitatud kaabliga) või 6 AA patareiga (ei kuulu komplekti). See lahendus muudab meie seadme kaasaskantavaks. Tänu sellele saame seda kaasa võtta peaaegu kõikjale: aeda, lõkke äärde, reisile või puhkusele.

Kingituseks süntesaator
Süntesaator MK 2117L on tänu oma võimalustele ja pakutavatele funktsioonidele suurepärane hariv, meelelahutuslik ja meelelahutuskeskus igale lapsele. See on lihtsalt suurepärane idee kingituseks ning loominguliseks ja nauditavaks ajaveetmiseks. Süntesaator on pakendatud esteetilist värvikirevasse pappkarpi, mis ei vaja lisapakendamist.
Kiire tellimuse täitmine! Kiire kohaletoimetamine!

Tehniline spetsifikatsioon:
Klaviatuur: 61 klahvi
Polüfoonia: 8 nooti
Ekraan: LED
Helide arv: 255
Löökide arv: 255
Demolugude arv: 50
Trummi klaviatuur: Jah
Juhtnupud: põhiheli, saate helitugevus, tempo
Rütmi funktsiooninupud: Start/Stop, Sync, Fill-in, Metronome
Akordirežiimid: üksikakord, sõrmeakord
Rütmi programmeerimise funktsioon: jah
Salvestamine ja taasesitus: jah
Liigendefektid: sustain, vibraato
Klaviatuuri jagamise funktsioon: jah
Heli transponeerimise funktsioon: jah
Õpperežiimid: One-Key, Follow, Ensemble
Ühendused: mikrofoni sisend, kõrvaklappide väljund, kõrvaklappide väljund
Toiteallikas: DC 9V või 6 AA patareid (ei kuulu komplekti)
Klaviatuuri mõõdud: 83,4 x 26,5 x 8,7 cm.
Pakendi mõõdud: 87 x 12,5 x 31 cm.
Sertifikaadid: CE, RoHS, GS
Originaalpakend ja sisu.

Üldine tooteinfo: Süntesaator MK 2117L

Kauba ID: 8422461
Kategooria: Klahvpillid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,76 x 0,3 x 0,3 m, 4 kg
Kaubamärk: MK
Värv: Must värv
Mõõtmed: -
Võtmete arv: 61
Tüüp: Süntesaatorid
Vaade: MK, süntesaatorid klahvpillid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik MK tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Süntesaator MK 2117L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki