Axkid turvatool One 2, 9-23kg, Granite Grey Melange

Täpsustused:
Kaalukategooria: 1/2 (9-25 kg)
Kauba ID: 7963220

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Axkid turvatool One 2, 9-23kg, Granite Grey Melange

Uus ja täiustatud „Axkid One 2“, graniidi melanž värv, see annab teie väikesele tagaistmel pikematel sõitudel turul parima jalaruumi. Kompaktne ja turvaline "Axkid One 2" võimaldab reisida seljaga sõidusuunas kuni 7-aastastele (61/125xm/23 kg).

Pange tähele: imiku lisasisustus on saadaval AINULT „Axkid ONE+2“ turvatoolis – see iste EI SOBI vastsündinutele.

Mis on uut võrreldes „Axkid One’iga“?

  • Rohkem kui 150 värskendust.
  • Täiustatud peatoe funktsioon.
  • Parem tekstiilkanga sobivus.
  • Turvavöö sujuvam juhtimine.
  • Uus "Axkid One 2", põhineb uuel ja uuenduslikul disainil, alumiiniumist ja karastatud terasest moodustatakse kaitseraam, mis kaitseb istet kookonitaolise funktsiooniga. Iste on valmistatud ka lööke neelavatest materjalidest, et vähendada kokkupõrke ajal tekkivaid jõude. Saksamaal koostöös ADAC-iga välja töötatud „Axkid One 2“ külgkokkupõrkekaitse on loodud kokkupõrke korral jõudude neelamiseks ja jaotamiseks.

„Axkid One 2-l“ on libisevate istmete tehnoloogia, mis võimaldab esiistmel sõitjatel rohkem ruumi, libistades istme seljatoe tagaistme poole. Kõik see on võimalik tänu istmereelingutele, mis võimaldavad istet ette- ja taha kuni 30 cm võrra reguleerida. Suuremate laste puhul saab turvaraami tehnoloogiat kasutada käepidemena, et nad saaksid ise hõlpsasti istmele istuda ja sealt välja tulla. „One 2“ ülisuur pöörlemisvastane konstruktsioon pakub mugavaks reisimiseks täiendavat jalaruumi.

Beebi kasvatamisel tahavad vanemad anda lapsele kõike, mis on tema jaoks kõige parem. Turvatoolid pole selles vallas erandiks. Vastupidi, see on kriitiliselt vajalik ese, mis nõuab mitte ainult sõprade soovitusi ja analüüse Internetis, vaid ka märkimisväärset rahalist panust. Lõppude lõpuks on turvalisus lapse kasvatamisel üks olulisemaid asju. Kui otsustate osta turvatooli 9-25-kilogrammisele (1-7-aastasele) lapsele, võiksite teada saada selle rühma tehnilisi andmeid. Sellised turvatoolid paigaldatakse autosse näoga sõidu suunas. Siit leiate ka hõlpsasti muudetavad seljatoe asendid, kuna lapse kasvades vajate suuremat kohanemisvõimet. Kinnitus - 5-punktilised rakmed reguleeritavate õlarihmadega. Pidage meeles, et lapse turvatool pole mitte ainult ohutuse jaoks, vaid ka meelerahu jaoks, seetõttu tuleb turvatooli ostu hoolikalt kaaluda. Võib-olla soovite, et teie lapsel oleks mugavad käetoed? Või äkki kipub laps autos tihti sööma, nii et peate otsima pestava kattega tooli? Hinnake oma lapse kombeid ja vajadusi - see aitab teid turvatooli valimisel.

Turvatoolide rühm Sobib vastsündinutele Vanus Sõidusuund
0 (0-13 kg) Jah Kuni ~ 18 kuud Tagaistmele, sõidusuunas
0+ rühm (kuni 13 kg) Jah Kuni ~ 18 kuud Sõidusuuna vastu
0/1 (0-18 kg) Jah Kuni 3/4 aastat Sõidusuuna vastu
0/1/2 (0-25 kg) Jah Kuni 6/7 aastat Kuni 9 kg – sõidusuuna vastu, alates 9 kg - sõidusuunas
0/1/2/3 (0-36 kg) Jah Kuni 9/12 aastat Kuni 9 kg – sõidusuuna vastu, alates 9 kg - sõidusuunas
1 (9-18 kg) Ei 1 kuni 4 aastat Sõidusuunas või vastu sõidusuunda
1/2 (9-25 kg) Ei 1–7 aastat Sõidusuunas või vastu sõidusuunda
1/2/3 (9-36 kg) Ei 1 aastast kuni 9/12 aastani Sõidusuunas või vastu sõidusuunda
2/3 (15-36 kg) Ei 3/4 kuni 9/12 aastat Sõidusuunas

ISO-FIX

Turvatoolide ohutus on seotud paljude tehniliste probleemidega, millest üks on ISO-FIX kinnituse tüüp. Valides ISO-FIX turvatooli, valite kindlasti ühe turvalisema viisi, kuidas teie laps täna autos turvaliselt reisib. Mis on aga ISO-FIX ja miks seda nii kõrgelt hinnatakse?
ISO-FIX on rahvusvaheliselt tunnustatud ja standardiseeritud turvatoolide kinnitussüsteem. See lukustab turvatooli automaatselt ISO-FIX kinnituspunktide külge. See süsteem suunab löögijõu allapoole, turvatoolile ja seejärel ettepoole, vähendades seeläbi lapse pea ja kaela vigastuste ohtu.
ISO-FIX-iga on oht, et iste on valesti kinnitatud, palju väiksem kui auto turvavöö puhul. Olenevalt suurusest saab seda süsteemi kasutada imikute, väikelaste ja vanemate laste kinnitamiseks, olenevalt nende vanusest ja kaalust.

Kui lapsed kasvavad üles seljaga sõidusuunas istmelt, on kõige kindlam kasutada 1. grupi turvatooli, mis on sisemiste turvavöödega. Selliseid istmeid kasutavad lapsed saavad õnnetuses palju väiksema tõenäosusega vigastada kui need, kes ise kinnitavad turvavööd või, mis veelgi hullem, on täiesti kinnitamata. Näoga sõidusuunas olevad lasteistmed pakuvad löögikaitset ja neil on integreeritud viiepunkti- (või kolmepunkti-) turvavööd või lapse turvakilp. Väga oluline on anda enne sõitu piisavalt aega, et laps saaks oma vööd mugavalt kinnitada ja veenduda, et rihmad on õigesti reguleeritud. Need peavad olema piisavalt pingul, et lapse rinna ja rihmade vahele mahuks ainult üks või kaks sõrme. Turvavöö pannal ei tohi olla lapse kõhu kohal. Riietus võib mõjutada rihma pinget, seega kontrollige seda iga kord, kui reisite. Lapse näoga sõidu suunas olevaid lasteistmeid saab kasutada autos ees või taga, kuid tagaistumisel on need turvalisemad, eriti kui on olemas kõrvalistuja turvapadi. Seda tüüpi istmetel on kõige kindlam hoida lapsi seni, kuni nad neist välja kasvavad.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Axkid turvatool One 2, 9-23kg, Granite Grey Melange

Kauba ID: 7963220
Kategooria: Turvatoolid ja turvahällid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,87 x 0,46 x 0,51 m, 13 kg
Reguleerimise võimalus: Pole täpsustatud
Autosse paigaldamine: Seljaga sõidusuunas
Autosse kinnitamine: ISO-FIX
Kaitse külglöögi eest: Jah
Värv: Hall
Kaubamärk: Axkid
Kaalukategooria: 1/2 (9-25 kg)
Vaade: Axkid, 1/2 (9-25 kg) turvatoolid ja turvahällid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Axkid tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Axkid turvatool One 2, 9-23kg, Granite Grey Melange
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki